63

Анонимен

преди 8 години

До ODESSAЧети малко коментари тук и ще видиш, че е не е далеч от истината. Колкото и да ни се иска да е различно.

62

888kama

преди 8 години

До безпристрастенpriateliu,glasa na razuma ne se chuva ot glupcite.

61

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов каза досега една единствена смислена,дори бих казал гениална фраза,която може да се нареди до най-великите слова,изречени от големите умове на човечеството.Тя обяснява всичко,което се случва в момента в България.АЗ СЪМ ***,И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ,ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ.

60

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** за твое сведение вече имахме високо ама много високо образовани държавници. Всичките бяха професори от СУ начело с вашия агент Симеон Сакс Кобурготски . И какво направиха тези професори начело с Герджиков , нищо но от сърце. Аз питах за конкретна партия и нейния лидер поименно , а не общи приказки . Значи няма и засега е Борисов .

59

АЗ

преди 8 години

Един е Бойко и Цветан е неговия пророк. Аллах у акбар. Също така Да нямаш друг бог, освен МЕНЕ, т.е. Аз Бойко и още цяла Азия да почите МЕНЕ т.е. БУДА

58

ODESSA

преди 8 години

Тоя нарече собствения си народ, калпав материал.

57

Стелияна Павлова

преди 8 години

ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ И КРАКА ОТ БОЙКО. ТОЙ Е УМЕН, КРАСИВ, ИНТЕЛИГЕНТЕН, МЪЖЕСТВЕН, СМЕЛ, НЕУСТОИМ, СИЛЕН, МУЗИКОЛЮБИВ, КРИТИЧЕН, САМОКРИТИЧЕН, ДЯДО, БАБА И КАКА, ТОЙ Е ВЪПЛЪЩЕНИЕ НА НАЙ-ДОБИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЕНИ, ТОЙ Е ГЕНИАЛЕН, А ВИЕ КОИТО ПОСЯГАТЕ НА НЕГОВИЯ ВЕЛИК ЧАР ЩЕ ПОБЕСНЕЕТЕ И ЩЕ ИЗГОРИТЕ. ТОВА И ТОЙ ГО КАЗВА!

56

въпроси има ли?

преди 8 години

България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, какво ще става в България и какво няма да стане! Какво ще излъже, някакъв си пожарникар и какво няма да излъже. Въпроси има ли?

55

Анонимен

преди 8 години

Дойдох неразбран и си отивам неразбран само един човек ме разбра и то погрешно.

54

без майтап

преди 8 години

Другарят Борисов: Това, дето съм го казал, че съм против Русия, не съм го казвал. А това, дето съм го казал, че съм за Русия, също не съм го казвал. Когато кажа, че съм за Русия, означава, че едновременно с това съм и против Русия. Поне така ми наредиха от Козяк.

53

Балканец

преди 8 години

Първо: Не сте го разбрали правилно. А правилно е това, което после ще обяснят правилните му хора, нали затова им плаща.Второ: Българския народ него го разбира, понеже българския народ е като кучето му. Ама кучето му е много умно, да знаете.И трето, но не последно по-важност: Който много знае, ще бъде "приключен" или опраскан", така че си опичайте акъля!

52

само десет секунди

преди 8 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

51

не се сърдете

преди 8 години

Не се сърдете на пожарникаря! Той говори това, което мисли. Друг е въпросът, че той изобщо не мисли.

50

ODESSA

преди 8 години

Иван Славков поне беше мъжкар. Ти тикво си обикновен шут.

49

Анонимен

преди 8 години

Няма що,голям умник,голям премиер ни одгледа баи Тодор и ни го завеща за вечни времена.

48

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще почакам да каже червения *** коя партия и кой лидер става за Премиер. Все пак като не харесваш тоя значи имаш предложение за по добър . Иначе излиза , че си психопат .

47

Анонимен

преди 8 години

Всичко , което може да се каже за омразната партия БКП-БСП-ДС на българския народ , се съдържа в коментара на 55 .Представяте ли си колко е елементарен и *** за да псува като каруцар Премиера на България. Ето затова никой вече не гласува за БСП .

46

Джеймс Диксън

преди 8 години

До АнонименАз - агент Джеймс Хедрик Диксън, ЦРУ съм готов да застана на чело на държавата! Обещавам да не крада от народа и да ям само сланина с ракийца - домашно производство.Агент Джеймс Хедрик Диксън, ЦРУ

45

Анонимен

преди 8 години

До безпристрастенПишете, глупост след глупост. Нито сте на нивото му , нито сте на образованието му.- - - - -Ха, ха, ха, ха, ха, че кой иска да е като тоя ???? Кой иска да и такова посмешище ????? Ха, ха, ха

44

Анонимен

преди 8 години

Всички са наясно , че в този сайт пишат най яростните критици на ГЕРБ и Борисов . Добре кажете ми според вас кой в момента може да стане Премиер и на коя партия е лидер . Чакам с нетърпение др. червен *** .