16

нов св ред

преди 8 години

афганистански опиати, страната се превърна в абсолютен лидер в търговията и потреблението на тези наркотици", подчерта Иванов.По данни на Федералната служба за контрол над търговията с наркотици 90% от наркоманите в Русия употребяват афганистански хероин. Според експерти именно той е причината за ръста на престъпността в страната и за намаляване на населението.По данни на руското министерство на здравеопазването при население 140 милиона души в Русия 2,5 милиона са наркомани. Голяма част от тях са на възраст от 18 до 39 г. След първата доза хероин те живеят средно седем години.

15

Анонимен

преди 8 години

2ри, спри ги тия гъби! Зле ти действат.

14

нов световен ред

преди 8 години

Ами защо путин не види какво държи в пазвата си бе!!!Русия се превърна в най-големият в света потребител на хероин. Това е заключението на Федералната служба за контрол над търговията с наркотици.Според ръководителя на службата Виктор Иванов внасяният контрабандно от Афганистан хероин застрашава националната сигурност на страната.Руският представител призна, че приетият през 1998 г. 10-годишен план от ООН за съкращаване на маковите насаждения в Афганистан се е провалил."През последните години в Русия не просто се увеличи употребата на афганистански опиати, страната се превърна в аб

13

Анонимен

преди 8 години

Багдади и Ким трети най популярни лидери в страните си ХА ХА ХА

12

Анонимен

преди 8 години

От както Русия започна да си защитава националният интерес Путин и самата Русия станаха инперия с диктатор само незнам дали някой осъзнава какво ни се случва последните 25 Г инак и Путин не е светая светих !

11

SS

преди 8 години

хайде сега и едно мейданче ... да го видим как го обичат!!!!

10

до РОЙС

преди 8 години

Путин е един от малкото лидери в света, другите на запад са сатанинска *** и слуги на дявола които работят против интересите на народите и в интерес на новия световен ред.------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ами Путин изби повече руснаци сам от колкото враговете на Русия,налага им санкции като им забранява да купуват стоки от ЕС и Турция.Май руснака е мазохист-обича камшика на диктатора... Удри тогава другарю Путин ..х

9

до 8 ха......

преди 8 години

Ходил ли си в Русия та пишеш глупости?.

8

До 5

преди 8 години

Какъв "сегашен световен ред" те гони бе, неграмотниче? Ти на пълния хаос навсякъде по света "ред" ли му викаш????????????? Е, ясно, на такъв каквото и да му говориш, е безполезно, той явно не вижда по-далече от кривия си нос!

7

Анонимен

преди 8 години

дреме му на ВВ кво мислят пияните фини

6

до 5

преди 8 години

Да не сте употребил "нещо" ?.

5

Анонимен

преди 8 години

Ами популярност е обратното на Плевнелиев.

4

Анонимен

преди 8 години

Интересно как извън Русия е по малко популярен, като световни медии го бяха класирали за политик номер едно в световен мащаб.

3

РОЙС

преди 8 години

Путин е един от малкото лидери в света, другите на запад са сатанинска *** и слуги на дявола които работят против интересите на народите и в интерес на новия световен ред.

2

отрицателна оценка

преди 8 години

Да популярен е колкото Хитлер.....

1

най-вече

преди 8 години

А най-много негативни оценки събира в Пентагона