23

ПреЦедента

преди 8 години

ЕС - НИТО Е ЕВРОПА , НИТО Е СЪЮЗ

22

Анонимен

преди 8 години

БОКО ПАК Е СЪБУЛ ШОРТИТЕ.ОБЯВИЛ СЕ Е ПРОТИВ СЕВЕРЕН ПОТОК,АМА НАУМ.

21

до нЕкъФ оди сеец

преди 8 години

Оди сейчо я ходи У левУ никой не те е молил за мнението ти относно коментарите ,ако имаш нещо за казване коментирай написаното в статията или ти плащат на бройка.

20

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus: Тъпотрол, предприята на БГ ще умрат за единица време. ДА не говорим за пещи които работят на газ. Спрат ли се веднъж край.

19

Анонимен

преди 8 години

Защото имаме страхлив премиер. Страхлив пред силните и "много силен- мъжкар" сред обикновения български народ. Но за съжаление в България останаха наивни и глупави хора вярващи и изпадащи в екстаз, когато ги погали по главата. Това не е държавник, а себелюбец.

18

Анонимен

преди 8 години

Меркел е казала, че " Северен Поток 2 ", това е бизнес !Да , Германия взе всички бизнеси !ЗаБългария не е ли бизнес , бизнес е , но много е изгоден, та Германия и това ще вземе ?Интересно , новите държави , които ще приемат в ЕС , ще имат ли условия , кои промишлени предприятия да си ликвидират , за да внасят от Германия ? А това че населението няма да има работа , не им пука. Или ще бързат да ги приемат , заради бежанците . Само България беше подложена на ликвидация !

17

Анонимен

преди 8 години

До до одисей "В края на ноември в Германия запасите са достигнали 20 милиарда кубически метра газ, което е с 20% по-високо от средното ниво за последните 5 години. Запасите са достатъчни Европа да издържи без руски газ три месеца. Но не се сещам какво ще правят руснаците ако не получават истински пари 3 месеца..

16

bek

преди 8 години

не подписали писмото на 7-те, но се включили в обсъждането. ужас. г....зоблизци!

15

Анонимен

преди 8 години

Защото ЕС се гради на двойни стандарти.

14

Анонимен

преди 8 години

Добре, че е Италия та някой да защитава и нашият национален интерес.

13

Анонимен

преди 8 години

На ББ ако му кажат нагъзи се о тий ще се нагъзи. Излагация. Лошото е, че това не е излагация само за него, а и за държавата. Не може такава беззъба позиция да имаме винаги. Значи верно за Германия може, а за България не може?

12

Анонимен

преди 8 години

Явно не само турските управници са готови да *** САЩ по едно място.Нашите са още по мераклии.

11

Анонимен

преди 8 години

"Газът ще се подава директно на германския пазар и от там ще се преразпределя към други европейски държави" - ето защо не може Южен поток. И после - германската икономика цъфтяла, а ние - старците са по кофите, младите пак работят в Германия за без пари. То че ние сме безнадеждни, така е, единствено на Италия се надявам да се развика и да си гледа интереса

10

Анонимен

преди 8 години

Бъдете сигурни Северен поток 2 няма да има. Като се натиска Германия за руски газ да си го финансира сама, защото Газпром е във фалит.

9

чукча

преди 8 години

Всъщност човек като прочете внимателно статията ще разбере че Италия е питала защото може Северен поток а Южен -не.И аз първоначално се учудих че наш представител може да пита каквото и да е.Нашите просто са кимали с глава и са гледали жално.

8

ник

преди 8 години

Абе тия европейци много тарикати бе!Значи Европа трябва да си диверсифицира доставките на газ,а не позволява на Русия да си диверсифицира трасетата за доставка!

7

Анонимен

преди 8 години

Като спра да се смея тогава ще коментирам :)))Палячовците от колонията България питали нещо :)

6

gtf

преди 8 години

Като се изключи тва, че ЕС се е преърнал в коптор, газ значи пари - всеки би искал да му е евтин - което допринася много за енергоемката икономика.. а ако може и да получава % за транзита - още по-добре...Баба меркел се смее, хвали онова безмозъчното и си гледа интереса ..сметката я плащаме ние..

5

Анонимен

преди 8 години

България е държавата на "Америка за България"" затова тук нищо не може . не става и не върви.

4

тя

преди 8 години

Така , така , Германците си ги правят работите , както на тях е угодно , а ние балъците да спазваме някакви измислени правила на ЕС!