42

Берлин

преди 8 години

В БГ и Раша мюсюлманите и в момента са над 10%.

41

Анонимен

преди 8 години

Но още преди"завръщането"на "Израел"нещо което Исус Христос никога не е кавал,че ще стане в днешния си вид,но че при завръщането Си ще събере истинските хора на Бог от цялата земя в нов НЕБЕСЕН Йерусалим,сатанисти планираха войната между ислямохристиянския и ционоеретичния свят за неутрализиране силите на големите и световен хаос който да спомогне излизане на световното сатанистко правителство под антихриста.

40

EP

преди 8 години

До Анонимен 76Пропагандата е много интензивна, да. И целта е излямофобия. Не съм чела въпросната книга, но бихте ли ми казали, как ще има неизбежна победа над исляма? Та те са навсякъде в Европа, и никога, ама никога няма да си тръгнат.

39

Анонимен

преди 8 години

Светът не помни такава грозна пропаганда срещу мюсулманския свят,въпросът е КОЙ Я ДИРИЖИРА И КОЙ КОНТРОЛИРА МЕДИЙНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ЗА СЕЕНЕ НА ТЕЗИ СЕМЕНА НА ОМРАЗАТА,АКО НЕ СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА?Мюсулманският свят по естествен начин щеше да достигне до по отворено общество(моля да не се бърка със Сорос)както беше в Ирак,Либия,Сирия,света се променя,както и техния НООО..това би попречило да се разрушат тези страни под предтексти каквито виждаме изкуствено създадени днес и да се изгради Велик"Израел"

38

До 77

преди 8 години

О да, звезда и луна само фараонът е рисувал, р'бийш!

37

Анонимен

преди 8 години

Цялата ислямофобия бе предизвикана изкуствено чрез разрушение на най-умерените мюсулмански държави,където терорист не можеше да вирее до ПЛАНИРАНОТО вкарване на милиони в Европа без документи много от тях с цел да се създаде хаос,омраза и подкрепа за войните за световно сатанистко правителство,Радишевски казва това в Универсален ционизъм"След неизбежната победа над исляма света ще разбере забраната да се счита всяка една религия за ексклузивна"

36

!

преди 8 години

Световният сатанизъм цели да паднат всички религии за да остане една под антихриста,по-точно да ги омеша в едно,днес войната е срещу мюсулманския свят за да признае израел и правото му на Йерусалим и храма (с антихриста),не говоря за неислямската уахабистка секта идил,после идва реда на истинското християнство,не говоря за ционистките"християни"и еретичните доктрини на Ватикана особено под последния папа.

35

Анонимен

преди 8 години

"Към 2050 година 10% от всички европейци ще са мюсюлмани"Като се има предвид, че техния прираст е с около 5 пъти по-голям от този на бялото население, имам чувството, че това е доста оптимистична прогноза.

34

Анонимен

преди 8 години

Вижте ни само фолклорът, традициите, обичаите...Не стига че са грозни и дивашки, но са и полу-езически, как може изобщо да се наричаме християни.Скапан народ, как ме е срам, че съм българин.

33

факт

преди 8 години

Малка грешка-към същата дата 10 % от населението ще са христяни..ако оцелеят

32

do qna voyvoda

преди 8 години

ti nesi Balgarin tisi chist provokator ot kurvenska naciq

31

Анонимен

преди 8 години

А България е загиваща държавица, населена от застаряващ и все по оскотяващ народ.

30

Анонимен

преди 8 години

До До 17В Китай не са будисти.

29

Анонимен

преди 8 години

До изнервенДо 34. Ами петролът може и да не стане 10 долара, но ще свърши. И тогава тези, които го използват наготово ще ми смучат .***....Петролът няма да свърши в близките 1000 - 2000 години. А до 50 години Ислямът ще бъде най-голямата световна религия.

28

Жириновски

преди 8 години

На традиционната си реч в края на 2020 година, Путин обяви, че и последната джамия в Близкия изток е срината. Победата над исляма е окончателна и необратима.

27

Анонимен

преди 8 години

sifarat na leonardo davichi popove, hodji ,i tn....te sa za pogrebeniq samo nqmak gospod daste chuli edin sveshtennik da e v nauka

26

Анонимен

преди 8 години

Българите са шампиони по бързо изчезване, застаряване и обезлюдяване.

25

az

преди 8 години

Заглавието трябва да гласи "най-бързо разрастващата се измама"

24

КУКЛОВОД

преди 8 години

СИГОРНО НАЙ БЪРЗО РАЗРАСТВАЩАТА СЕ РЕЛИГИЯ МАЙ ПОРЪЧЕНИЕТО ЮДО МАСОНСКО САТАНИСКО ВИ Е ДОШЛО В ПОВЕЧЕА БУДИСТИТЕ БИЛЕ САМО 0.3%СРАМ И ПОЗОРВ ЛЪЖИТЕ КИТАЙ ,ИНДИЯ ЯПОНИЯ КОРЕИИ?КОЛКО МИЛИАРДА СА БЕ ПИСАЧИ???МНОГО НАЛГЛО ПОРЪЧЕНИЙЦЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ...КАК НЕ ВИ Е СРАМ ...

23

Анонимен

преди 8 години

vqrata za gospod e zabluda i oshte se injektira na horata crez vsichki veri