36

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ се засилиха към политическата пропаст, наречена Движение за Права и Свободи.Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.Ашколсум.

35

П.Петров

преди 8 години

До Честито! 36 Ей Богу, много си прав, но причината е, че в България гражданското общество, което да отстоява интересите си е твърде слабо развито. Медиите на олигархията манипулират простия народ както си искат.

34

шипков трън

преди 8 години

единственото нещо,което ненавиждам повече от Бойко Борисов е Радан Кънев а повече от двамата Иван Костов...над Тоя Господ няма да се смили никога !!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов няма да сбърка, ако разгледа коментарите в няколко медии под изцепките му от последните дни.Да види какво казват хората в днес, дневник, медиапул, куб з, вести (да не гледа в тоалетните хартии на делян пеевски, там и без това няма коментиране)....Тогава ще разбере, че хората от всички цветове и съсловия са отвратени от продажното му поведение и падение.Г-Н БОРИСОВ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ НА ХОРОТО С ДПС Е ЗАВЪРШИЛ СЕДЯНКАТА СЪС СЧУПЕН КРАК.НЕ НАУЧИХТЕ ЛИ ТОЗИ УРОК?

32

За Витков!

преди 8 години

Не знам какво трябва да стане за да се живнем и да ги изметем всичките доедин. Всеки ден в разговорите с познати и напълно случайни хора на тема политика не виждам един който да подкрепя Боко ,а на избори печели! Или има някаква бясна манипулация или 70% от хората на улицата са шизофреници!

31

Humanresurce.bg

преди 8 години

Dosta hora ot vip personala na bg narod izkazvat publichno volno nejelanie da rabotiat rabotata, za koiato im plastame. :-)Prosto e - prekratiavame im momentalno dogovorite za rabota i plastaneto. :-)Blagodarim im za savmestnata dosegashna rabota i im jelaem radost ot truda v tehnia jivot.:-) iskame samo i edinstveno kachestven obrazovan kvalificiran personal s iskreno jelanie, radost i motivacia za bg darjavna rabota za udovolstvie i stastie na bg narod.:-)

30

Анонимен

преди 8 години

Кой е Радан Кънев?Един пирон забил ли е през живота си?По тежко от фуя си вдигал ли е?

29

П.Петров

преди 8 години

Глупости ! Президентската институция е твърде слаба в България, за да е от полза на партия която няма решаващо значение в парламента. Т.е. и Исус Христос да слезе, за да е кандидат за президент от ДСБ, пак няма да има голям шанс да спечели, защото народът е твърде *** и мутро-олигархията с лекота го води за носа 25 години, а той продължава да гласува за нея.

28

Честито!

преди 8 години

Честита ви Тройна коалиция ДПС-ГЕРБ-АБВ. Старите другари Гоце, Боце и Доган ще крадат до пълното унищожаване на България. Учителите ни на "демокрация" от Запада се правят, че не виждат какво става, защото Боко изпълнява всичко, което искат от него във външната политика. Няма бъдеще за България !

27

снайпер

преди 8 години

Като ги почнеш с един снайпер един по един за има няма година ще се оправят нещата!

26

Анонимен

преди 8 години

Щом и в този сайт хората подкрепят постъпката на Кънев, значи останалите маскари наистина са се о**али до ушите.Иначе не съм му фен, но много мъжка постъпка.Борисов изимитира съдебна реформа, въпреки че имаше супер шанс да положи основите на по-добро правораздаване...но се продаде на ДПС :( А останалите политически п**** учете се, така се прави, ако искате хората да ви помнят с добро.Останалите от РБ лукаря и куневица алчните съм сигурен, че ще предадат Кънев.Помнете ми думата те са продажници

25

Мишо

преди 8 години

ББ доста бърка като си мисли, че на следващите избори ще имат резултат близък до този на местните. Толкова глупости натвориха след тях, че сигурно поне с 10% им падна доверието.Много ми се искаше да видя в РБ алтернатива, но ... поредните марионетки на които САЩ дърпат конците. Искам да ме управляват българи, които мислят за нашите интереси. РБ и ГЕРБ се дупят на САШ, БСП и АТАКА на Русия... за кого да гласувам?

24

Кожогризец ООД

преди 8 години

Всички се занимават с Москов и Радан, а никой не пита Боко защо бламира собствения си министър???

23

:)

преди 8 години

Най-голямата мишка в случая е Москов. Добра се до властта и не я пуска. Кофти човек.

22

Анонимен

преди 8 години

Разгледайте днешните вестници и статии:На наднормения Пеевски (догановите) медиите се сцепват да защитават вожда слънце.Напомням, че до преди една година го разкостваха...ИЗВОДЪТ Е ЯСЕН И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА: ПРЕМИЕРЪТ НИ Е В ЯВНА КОАЛИЦИЯ С АХМЕД ДОГАН.Изглежда последният по някакъв начин го държи или са се разбрали да си крадат тихичко.Останалите кукумявки гоце и неговите саратници *** се лепват като мухи на л**** за да похапнат и те за последно.Новата коалиция е ясна - ГЕРБ - ДПС.

21

Анонимен

преди 8 години

po dobre Radan ot kolkoto ti i onazi karikatura Plevnaliev.v tipichnata ti stilistika koito ne e s men e protiv men a i sadish po sebe si ti taka bi napravil

20

Истината

преди 8 години

Бойко Борисов е мафиот и всеки негов враг е приятел на българите.

19

Анонимен

преди 8 години

Внушавай глупости тикво, внушавай.Вече никой не ти вярва.Такъв тупаник ти зашлеви Кънев, че още не може да се отърси безкрайното ти его от него.Очакваше, че ше е послушко и заедно ше слугувате на Доганя нали продажник.БОЙКО БОРИСОВ ***, ДОГАНОПРОДАЖНИКТака ще те помни историята.

18

a1

преди 8 години

lol. Радан Кънев, 3% на предните избори, срещу борисов - 40% от гласовете. Бе има некъв шанс да спечели под сянката на бившия си шеф, ама... надали хаха. Впрочем тъжно е, че няма алтернатива в БГ в момента.

17

Анонимен

преди 8 години

Интересно,ако Радан стане президент дали Христо Иванов ще бъде вице? Представете си как "копелетата" ще си говорят,голямо "копелене" или "копелдосване" ще падне.