8

Анонимен

преди 8 години

От март до сега са 9 месеца, а въпросният ром имал книжка от 2 месеца. Как става така? Причинител на катастрофа, получава книжка 6 месеца след това?Корупцион, нали?Сега, който му е дал книжката да плати всичките щети по линейката, по откарването на колата на рома на автомобилното гробище и т.н.

7

LiveEvil

преди 8 години

До 7 Безспорно, просто законът е такъв добър или лош е закон.

6

1

преди 8 години

До LiveEvilТака е, но не се знае кой, какъв "зор" има и е най-малко глупаво да пречиш на такива автомобили.Но на чужд гръб и сто тояги са малко!

5

Анонимен

преди 8 години

Расисти, линейката е ударила човека бе. Как така ще пишете обратното?

4

Анонимен

преди 8 години

Слава на Бога няла убити. Беля с пари не е беля.

3

Анонимен

преди 8 години

Дори и да знае господин ман-го-ром обикновено пътува с надути тонколони и чалга музика до дупка.80 от ромите с разрешение за шофиране са необразовани, немогат дори да четат но знаят къде, как и от кого да си купят книжката.

2

LiveEvil

преди 8 години

До 2 Не е точно така-Линейки, пожарни и други такива макар и с включена сигнализация са абсолютно равнопоставени с останалите участници в движението.Щом има червено линейката е длъжна да спре.

1

Анонимен

преди 8 години

Ром знае ли ,че когато линейка дава сигнал , всеки се отбива в страни и изчаква . Чака се , защото не се знае линейката къде ще завие !Той не чува ли , или незнае правилата ?Казал че не е видял линейката !Да му отнемат книжката и пак да се яви на изпит !