38

Анонимен

преди 8 години

tazi velika me4ka 6te6e da govori nemski dnes ako ne bqha amerikancite

37

Анонимен

преди 8 години

Доколкото знам, бойните изтребители НЯМАТ черни кутий! Може да имат запис ня някои параметри, но черни кутии както е в пътническите самолети нямат!

36

До 115

преди 8 години

Те и немците маршируваха по Червения площад, но с наведени знамена и без пушки, като пленници.

35

Анонимен

преди 8 години

До ПравоверенЕй, псевдо правоверен бонак, Аллах се пише с двойно "л" и поговорката е че Бог забавя, но не забравя....

34

Анонимен

преди 8 години

До Правоверен 120Ще е интересно ако Буда излезе от нирвана и реши да почисти къщичката .

33

Шоп

преди 8 години

Тази вечер сънувах, че Вова ме обладава.Въпреки ниския си ръст ми се присъни, че той има огромен *** ипроникна дълбоко в мен. Събудих се щастлив и смятам да прекарам един прекрасен ден.

32

Правоверен

преди 8 години

Алах забавя наказанието, но не забравя. Руснаците имат много грехове.

31

Анонимен

преди 8 години

Голям цирк с ритуално отваряне на съркофага!

30

ще има още черни кут

преди 8 години

Тъкмо съобщиха: Кутията е отворена и се чува квичене на прасета..ха.ха

29

Анонимен

преди 8 години

ама Турция ли свали самолета?

28

Анонимен

преди 8 години

До експерт черни кутииМного неща могат да са интересни за профана. Всеки военен самолет има такова устройство.Като не знаеш, по-добре не се обаждай, т.ъ.п.a.k!

27

експерт черни кутии

преди 8 години

Те съвецките черни кутии записват само това което е удобно за тях. Интересно как бомбандировач има черна кутия, ако попадне във врага ще видят от къде е минал и какво са приказвали.

26

Ххх

преди 8 години

Османската империя е халифат , управляван по шериата. В него християните са хора втора ръка , даже не са и хора , те са рая, облагани с допълнителни данъци и живот без стойност. Думата на един мюсюлманин е била по тежка от думата на цяло село свидетели. Единствените равнопоставени в империята са мюсюлманите. Това е ислямска империя в която всеки е добре дошъл , стига да е мюсюлманин. Така че не ми минавай с номерата за империи и религии. В ОИ религията е била определящата. Ти вярваш ли в 72 деви

25

Ххх

преди 8 години

Оооооо , искаш да ми кажеш , че Османската империя е била светска и всички народи в нея са били равноправни. Я дай линк да прочетем новонаписаната история и мирното присъствие на мюсюлманите по нашите земи )))))). Чак синът на Хюрем спира издевателсвата над християните, и то само заради майка си. От великата ви империя само кюрдите останаха да живеят с вас, но и те не искат. Никой народ не иска да живее с вас, понеже на всички сте им показвали колко ви е голям, по същият начин по-който и ти.

24

Ххх

преди 8 години

Не мисля , че в исляма религията е избор . Всеки отказал се от исляма може да бъде убит и това все още продължава в Сауди А или Пакистан. Лично съм разговарял , беше ми казано " можеш винаги да станеш мюсюлманин , но откажеш ли се наказанието е смърт. В корана пише - не вземайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на аллах, а отметнат ли се убивайте ги където ги хванете. Така че мили мои изборът на религия не е бил много свободен в Османската империя управлявана като халифат.

23

ghxch

преди 8 години

хахах османлията кой те изтърва тебе ,какви са тези простотии османлиите не говорят на български и са много готини,аз живея в Германия и като си говорим ме питат от къде съм като кажа България ми се радват викат ми оооо комши ,супер дружелюбни, а ти си един *** български мосюлманин на който му се набива в главата че е турчин ти си башибозук истинските турци си заминават с идването на руснаците.

22

Ястреб Османлията

преди 8 години

Щом се отвори дума за секс, един съвет към българите - правете секс и с жени! Опитайте поне веднъж и може и да ви хареса!

21

до Османлията Ястреб

преди 8 години

най-големите турци са най-белите. Където има една дума - по светия от папата. Та и претопените християни станали най-големите турци. Като с погледне в огледалото - снежинка. Като отиде в Анадола - най-белия. Чужд сред свои - свой сред чужди - това са българските турци..

20

Анонимен

преди 8 години

Що бе ? Кво значение има ? Ще забраняваме още чушки и домати ли ? Трябва да забрани и лука от Турция путин и това ще е края на турция, не ти трябва ни армия ни подводници ни с400, забраняваш внос на чушки и домати и това е, после се крий из тоалетните

19

Анонимен

преди 8 години

ni6to 4udno Qsteba Osmanliyski da e cionist po zadaca razdelqy i vladey