94

Родолюбец

преди 8 години

След 1944 г. юдео-болшевиките избиват или заточват по лагерите на смъртта всички истински православни духовници и християни, като на тяхно място в църквите и храмовете поставят свои сътрудници и агенти, които да развращават народа. Така е създадена днешната лъжецърква "БПЦ". От 1944 г. народът е станал тотално бездуховен и вярва само в мамона, в гадателки, врачки и пр. служителки на дявола, които го въвеждат в тотална духовна заблуда и погибел. Господи, прости и просвети този обезумял народ!

93

Анонимен

преди 8 години

Абе питам се само едно :КАК ТАЗИ ЖЕНИЦА НЯМАШЕ ОЧИ, БЕШЕ СЛЯПА, А ВИЖДАШЕ ВСИЧКО, А ВИЕ ИМАТЕ ОЧИ А НЕ ВИЖДАТЕ НИЩО ????

92

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не се свенят да използват Ванга за тяхната пропаганда. Те от какво се свенят!!!

91

113,

преди 8 години

"Но за русия нищо не е казвала,така че *** на кремъл да мълчат."Напротив, много неща е казала за Русия, но се иска четене, което пък предполага грамотност и разбиране. Очевидно не ти е присъщо, та не ти препоръчвам да почваш от сега. Продължавай да си изкарваш хляба като неграмотен треторазряден платен писач в петоразредни електронни издания. Друга алтернатива просто нямаш.

90

akud

преди 8 години

ей тая баба ванга не спря да пресказва и приживе не предсказваше толкоз много :)

89

Анонимен

преди 8 години

А бе не знам дали дявола съществува, но пък съм имала няколко кошмара с Дявола, след се появи и изображение на Бог като човек, последния го сънувах една седмица след падането на су-24 , та се замислих, че може би битката между доброто и злото не е съвсем измислица на врачките и поповете. Може би всеки трябва сам да открие истината, а не да влияе от чужди мисли.

88

ХХХ

преди 8 години

И каза също така "Не гледайте към Америка която ще ви даде развалената царевица , а гледайте към Русия която ще купи вашата царевица" .....аз го тълкувам развалена царевица - ГМО ......Русия да купи нашата царевица - да произвеждаме както преди продукция и да търгуваме с Русия ! Ама кой да чуе .....вместо да си продаваме производството ......ние си докарваме ГМО сякъш сме неспособни на земеделие ?

87

Анонимен

преди 8 години

Но за русия нищо не е казвала,така че *** на кремъл да мълчат.

86

Анонимен

преди 8 години

Абе много интересна работа ? Никой не вярва на това какво е казала Ванга, а всички вярват в ТОТОто и Лотарията ???

85

Анонимен

преди 8 години

Вместо да си чешете езиците,отидете на Рупите в храма на Ванга и ще видите много неща.--------------------------------Ще видите стенописи, които излъчват умопомрачение и грозота, което достатъчно добре показва чий служител е Ванга.

84

чоко

преди 8 години

Само кофти работи е виждала горката женижа.Това не е дарба,а проклятие.А и хиляди *** са я занимавали с въпроси всеки ден.

83

Анонимен

преди 8 години

До Родолюбец,извинявай, че ти сложих минус погрешка+

82

не всеки дар е отБог

преди 8 години

Ванга нали сама е казала, че нейният "дар" не е от Бога. Та може и да е познавала, като се има предвид, кой командва света в момента и на кого служат. Имало е изтичане на информация.

81

Анонимен

преди 8 години

Баба Ванга ми предрече че точно след 3 минути ще запаля цигара с голяма чаша кафе и после ще си чеша топките малко!

80

Анонимен

преди 8 години

Пропускате, вероятно умишлено разбира се, че баба Ванга е предрекла също така, че Русия ще възстанови мира по Света!!!

79

Родолюбец

преди 8 години

Най-великата истина за България: "ИМА ПРАВОСЛАВИЕ В БЪЛГАРИЯ, ИМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ - НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД" /митрополит Климент Търновски - Васил Друмев/. Тук обаче става въпрос за Истинско Православие, а не за лъжеправославието на другарите от "БПЦ", която е създадена от юдео-болшевиките след 1944 г.А на всички гадателки, врачки, екстрасенски и пр. служители на дявола - АНАТЕМА!

78

Анонимен

преди 8 години

Няма такива неща като пророчества. Врачки, Ванги, Астролози, Нумеролози, магове някои попчета - всички дърпат на будалите банкнотите.

77

----------

преди 8 години

92, а ако се моля на Слънцето, дали ще ми помогне или ще се обади отнякъде Христос и ще ме обвини, че съм езичница? Щот нали аз Слънцето го виждам всеки ден, ама Джийзъс още не ми се е явил....

76

Анонимен

преди 8 години

"Баба Ванга била предупредила отдавна...възхода на ИД", а СидероФ от погребална агенция "Алфа" - разпадането на ЕС !

75

Проверете !!!

преди 8 години

Не знам на колко сте години, но си спомням в началото на 90те г. /а тогава никой не се интересуваше от Русия/, та тогава вестниците у нас пишеха че в Русия е настанала масова психоза от страх, защото Ванга била казала че Курск ще потъне ! И понеже никой тогава не знаеше за подводницата, всички си мислеха че града ще потъне и ни питаха вярно ли е това ! Казала ли го е Ванга !? След няколко години дойде случката с "Курск", и всички разбрахме за какво е говорела Ванга !!!