15

Анонимен

преди 8 години

Малкото лай** си е научило урока по трудния начин. Можеше и по лесния, но за това вина носят родителите му..

14

Анонимен

преди 8 години

Училищната саморегулация не е добра идея защото се стига до формирането на банди,наказателни бригади,палежи изнасилвания и масово ръгане с ножове.Просто такива биячи трябва да бъдат освидетелствани набързо и да им се прилага терапия с лекарства.Преди в САЩ са ги лекували с електрошок ама после дойде либерсастията и всичко пропадна.

13

Анонимен

преди 8 години

Тоя баща е спестил хиляди левове държавни пари които щяха разни чиновници да се разнимават - как, аджеба, да накарат Ивелин да спре да бие другарчетата си :)

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Как така бе, човек? Нали ако не само го удариш, но дори ако му кажеш нещо "накриво", ще те уволнят на секундата-имаме си Комисия за правата на детето, която веднага се задейства...пък и прокуратурата може да се самосезира за тормоз над малолетни и непълнолетни-затвор не ти мърда, ако не си Христо Бисеров......

11

Анонимен

преди 8 години

Евала на бащатата !!!Тоя не е побойник, а борец за справедливост!Когато няма съд и полиция...саморазправа...иначе ще умрем тихичко като нация

10

художника

преди 8 години

Като бях малък имаше един, Чавдар се казваше. Та тормозеше всички, щото имаше по-голям брат и а некой му посегнеше, идваше брат му. Мен два пъти ме би, докато не станах приятел с големите батковци от махалата. Един ден брат му пак идва да ме бие, щото бях набил Чавдар, ама ония го наобиколиха и му викат- Тоя е наш човек, нема да го бараш.... До края на годината Чавдар вече беше много примерен, щото а некой ми се оплачеше и му набивах канчето.

9

Шаран_БГ

преди 8 години

Просто Ивелинчо -юнак не знае какво е болка и му е било кеф да издевателства над всички други деца. Защо баща му го води по доктори, когато "докторът" му е на кръста? Сега след като е разбрал колко много боли , като го ударят, Ивелинчо-юнак ще си помисли - да удря ли или не. На времето саморегулировката в училище идваше от самосебе си, тъй като всеки имаше я батко /един,двама/ я кака. А каката имаше приятел /приятели/. Сега едно *** у къщи--и го галят с перце - не с кожения ремък !!!

8

Анонимен

преди 8 години

Като не го бие неговият баща ще го бият чуждите бащи.

7

Анонимен

преди 8 години

Като яде дървото още няколко пъти ще се оправи напълно.

6

Анонимен

преди 8 години

Сега да набият и баща му. Защото баща му също не е стока.

5

akut

преди 8 години

емималкотогомно се е правило на бабаит като бащаси и на човека който едва е спасил детето си не са издържали нервите. не подкрепям насилието но в случая това е решението

4

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност е бил някой ***! Наглостта и простотията на комунистите е безгранична!

3

st.anger

преди 8 години

браво на бащата. мисля, че е излекувал ''избухливия характер'' на детето.31614

2

Анонимен

преди 8 години

имам професионални контакти с младото поколение. Даден текст масово не се прочита и съответно масово не се разбира какво трябва да се извърши по дадена задача. Когато им се направи демо възприемат техниката, но отново не осмислят направеното. Излиза, че второсигналното мислене липсва напълно. Това може да обяснява, разрастващата се повсеместна агресия. Масово людете у нас действат първосигнално, по животински инстинкти.

1

Анонимен

преди 8 години

Ай сега да видим малкият лай***, дали ще тормози пак децата. На психиатър го водили, то просто един як бой му е трябвало!