32

Анонимен

преди 8 години

До Менповече ще ти отива МУЖИК

31

бат сандио

преди 8 години

Русия няма бърза работа,петрола и газа се продава,дори и на по ниски цени,за населението на Русия тези пари са предостатъчни.Отделно продават оръжия,атомни централи и суровини.Така че остават предостатъчно пари за война.Русия знае че Турция е дребна мишка и зад сваления самолет стои Нато.И все пак ако живеех в Турция щях да бъда притеснен че страната ми е мишена на руските психопати.

30

Анонимен

преди 8 години

Нормално е нечий самолет да наруши чуждо пространство, това се случва всеки ден и почти всяка държава неумишлено нарушава чуждо въздушно пространство, затова държавите, които не са във война следват процедура по ескортиране на нарушителя до границата си, ако не е враг. Анкара прояви висша форма на глупост- с какъв акъл предупреждаваш Русия, с която не си във война, че ще й сваляш самолетите, при положение, че Русия има засилено присъствие на ВВС в Сирия и е нормално нарушенията да зачестяват?

29

Анонимен

преди 8 години

СУ-то било 17 сек в турското въздушно пространство, но и това време беше достатъчно да се научат алкохолиците къде да карат.Що сега не влизат и за по 1 секунда, а?Изводът е ясен - найд-добрата ушaнка е битата :)

28

Анонимен

преди 8 години

тя,ушанката не знае че всички капитали и имоти на кремълците заедно с децата им са на запад и е все едно да се гърмят в краката

27

43

преди 8 години

предупрежденията започват при навлизане в 12 км зона преди границата.при влизане в 6 км зона от границата се вдигат изстребителите и предупрежденията продължават.записите са ясни и доказват всичко. при преминаване на границата се стреля. турските военни стриктно са изпълнили задълженията си. отделно,турция от 2 месеца предупреждава за постоянните руски провокации

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26Русия с ядрен арсенал около 5000 броя главинай-големия в света,ако се развихри,не само от Турция ,а от половината свят няма да остане нищо!не се плаши бе ушaнко. В анализа на НАТО ясно е казано, че нито една руска ракета няма да стигне целта си и че войната в Русия ще продължи 10-15 дни. Основното им притестение е, че няма кой да подпише капитулацията от руска страна.

25

Анонимен

преди 8 години

То и в затвора няма да видиш затворник, който да каже че е виновен. Камо ли такива анадолци, да се извиняват.

24

Анонимен

преди 8 години

Работил съм и с турци и с руснаци, турчин до сега не ме е излъгал и измамил, докато при руснаците лъжата и измамата са си като национален спорт, тъй че в този спор съм по склонен да вярвам на турската страна

23

Анонимен

преди 8 години

Турчин, без домати и банани се живее, но с коварен съсед да ми бие полците е трудно...

22

Анонимен

преди 8 години

DA NE ZABRAVEME BOTEV I LEVSKI ZA KAKVO SA SE BORILI.

21

Анонимен

преди 8 години

NIKOGA TURCIA V EVROPEISKIAT SAUZ.

20

анонимен

преди 8 години

не забравяйте 500 години стигат

19

Фесконтрол

преди 8 години

Фе.сове Аллах е БЪЛГАРИН! Налягайте си разцепените за.дни.ци и не се водете по евреина ДАВИДоглу. Няма да стигнете далеч!

18

нн

преди 8 години

Ердуган и Давутоглу толкова объркаха Турция и то за нищо, за глупости. Навлязъл бил самолета и не знаели? Абсолютни глупости. Умишлени провокатори и престъпници. Хитруват нещо, но ще им излезе солено. Навярно се страхуват от създаването на държава Кюрдистан, но на там върви работата. САЩ знаят какви ги върши Турция, но не им е изгодно да кажат истината. НАТО и те от немай къде, знаят истината но застават зад Турция. До кога? Европа и Русия по-скоро да се съюзяват и край на ИД, тава е перспектив

17

Анонимен

преди 8 години

Поредните оправдания за нефта са, че кюрдите са снабдявали Турция с нефт. А турците за благодарност ги бомбят при всеки удонен случай. Какви мазохисти, ти им караш нефт, те ти пускат бомби.

16

Анонимен

преди 8 години

Не знам,ако не беше Путин, а някой по краен и импусивен президент,какво можеше да се случи със Турция!Тази страна Русия с ядрен арсенал около 5000 броя главинай-големия в света,ако се развихри,не само от Турция ,а от половината свят няма да остане нищо!

15

Кой ли вярва

преди 8 години

"Не знаехме принадлежността на самолета"?!

14

Анонимен

преди 8 години

Руснаците на доста везири са го начукали, този явно е следващият.

13

Анонимен

преди 8 години

до 17 м***йкати депесарска дано да пукнеш ти и цялата ти рязана партия