109

иван

преди 8 години

До elisk слагат ти лимбичка и отиваш на небето, в рая.

108

Анонимен

преди 8 години

до140 Ние до следващите избори ще сме измрели бе! Тоя няма да се спре, друго не му ражда главата, освен затягане на коланите!

107

elisk

преди 8 години

Какво се случва ако не пиеш, не пушиш и не консумираш сланина и си плащаш осигуровките? Става следното- отиваш при личният лекар, той най- безцеремонно ти обяснява, че няма направление! Опитваш да запишеш час при специалист, от които имаш спешна нужда- получаваш час след два месеца!Извод- мри, държавата не я интересува! Интересуват я само малцинствата....пиявиците

106

иван

преди 8 години

До Георгиданък "БОКО" още не е въведен( като официален иначе го има-кражба от обществени поръчки,обир на банка,обир на здравна каса и т.н. се нарича :)подсказвам!

105

Пешко

преди 8 години

Боко, хората са те избрали не да дрънкаш глупости и да разчиташ единствено и само на еврофондовете, които ти ги дават по милост, щото си удобен. Вземи се в ръце и изгответе там с умните глави икономико-социално-политико-културна стратегия за страната, щото перспективата ни в момента е следващия бюждет, който се актуализира поне по веднъж. Така не може и не бива, затвори си устата, вече не си толкова интересен

104

Анонимен

преди 8 години

тоя не излезе от цикъл, баф го в случая...

103

Георги

преди 8 години

Защо този човек се самозабравя? Нима вдигането на акцизите на цигарите в предишното му управление не бяха оправдани с думи, че парите ще се насочат за лечение! По същия сценарий се въвежда и данъка вредни храни! Кой ли ще е следващият данък за народа който ще пълни хазната ?

102

иван

преди 8 години

До до ЛЕКАР ПСИХОЛОГв полза на тато са магистралите.боцата и тук само краде и няма за магистрали :)

101

Анонимен

преди 8 години

А КОЙТО Е НАТЪПКАН СЪС СЛАНИНА КАТО БОРИСОВ ЩЕ СЕ ЛЕКУВА ЛИ ?

100

Анонимен

преди 8 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ А ВИЕ КАТО ДЕТЕ ПО КОЛКО СЛАДОЛЕДА ЯДЯХТЕ НА ДЕН? А ВИЕ Г-Н ЗДРАВЕН МИНИСТЪР? МОЛЯ, НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЪЖАЛЯВАМ ЗАТОВА, ЧЕ СИМПАТИЗИРАМ НА ВАШАТА ПАРТИЯ И ПО КОНКРЕТНО НА ВАС ГОСПОДИН ПРЕМИЕР! СМЕШНО Е ДА СЕ ГЛЕДА В ПАНИЦАТА С ПОПАРА НА БЕДНИЯ, ИЗМЪЧЕН И УТРУДЕН БЪЛГАРИН, КОЙТО СЛЕД КАТО Е УЧИЛ И ИНВЕСТИРАЛ В СЕБЕ СИ ГОДИНИ НАРЕД, НАКРАЯ ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ СЪС СМЕШНАТА СИ ЗАПЛАТКА СА 2-3 СЛАДОЛЕДА НА ДЕН-ЗА ДЕТЕТО!

99

иван

преди 8 години

До Анонименлошото е че от избори файда няма.баце си е подготвил изборните протоколи вече за "прецеденските" избори, че и за следващите парламентарни,щото цацата може да не е вече наш,затова в аванс сме готови :)

98

Анонимен

преди 8 години

Ей, да мълчите бе!Нали искахте пазарна икономика, капитализъм и колкото може по-малко държава!Нали свободният пазар с неговата невидима ръка са панацея за всичко! При капитализма е така бедните да го д*хат!Оцеляват силните! Който има пари, ще се лекува, който няма, значи е лош матрял и трябва да мре!/без *** и бежанците, че са им ценни гените, според Обонго и Сорос/.

97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-141,и за филийките със свинска мас също нищо не каза, слънцето наше.

96

Ироник

преди 8 години

Баце, а ти тая тройна гуша от броколи и джанки ли си я направил бе?

95

odessa

преди 8 години

tikvo pia puscha i am slanina, i sym osiguren vyv aok.

94

Услуга?

преди 8 години

Така наречената здравна услуга ми звучи като всяка друга услуга, за която си плащаме на място и при необходимост. Например фризьорските/бръснарските услуги. При положение, че ми удържат задължителни вноски за здраве, не е редно да ми поставят условия! Все пак това е моето здраве и те събират моите пари. Когато лекуват неосигурените (знае се кои) получават ли си някога парите за лечението им и питат ли ги дали пият и пушат? Що не си .... ?

93

LiveEvil

преди 8 години

Ама едновременно и трите условия ли трябва да са изпълнени, или само едното е достатъчно?!?

92

Анонимен

преди 8 години

С това по скоро целят да отклонят вниманието ни от нещо, но не знам от какво! С Бойко само номера, ще трябва да свикваме! А на следващите избори, умната!

91

иван

преди 8 години

тъпо,по-тъпо ,най-тъпо изказване.бойко борисов.значи ще се лекуват само здравите болни.А ако баце,който яде филии с мас,отиде на психиатър,за да му лекува раздвоението(разтроението)на личността ко 'праим тогаз?:)

90

Анонимен

преди 8 години

Ако декларирам, че съм пушач, може ли да не плащам здравни осигуровки и да ми върнете всички платени до момента? Знаете ли как ми се пуши като гледан неуредента ви държавица. Няма да пия, няма да пуша и да ям, а по жени може ли, ама не знам на чия майка ще попадна.