38

Ангел

преди 8 години

Този път от рано са почнали да се готвят за 3-тата световна Руснаците.Да не стане като през Втората ,един калашник на двама бойци !

37

Анонимен

преди 8 години

Тежък фалит ги очаква.

36

Berlin

преди 8 години

Първо: Руснаците нямат и никога не са имали технологии, което означава, че нищо не са разработили, а са откраднали;Второ: Руснаците са такива мърлячи, че дори и когато крадат технологии, нищо не могат да направят като хората. Очаквам "новият им самолет" да се завърти около оста си и да се разпльока в океана. Ако запали, разбира се. :)))

35

Анонимен

преди 8 години

Всички видяхте как хубаво гори Су-то като пада. А този голям чомодан как ли ще е?

34

Анонимен

преди 8 години

Путиновите стратези са на път скоро да открият арбалета ! Жалка пропаганда за пубертиращи КГБ апаратчици.

33

Музеен работник:

преди 8 години

Изкарахме го от музея,боядисахме го,сега товарим кюмюра и дървата.Да се надяваме,че поне по пътя ще го подкарат!

32

ГЛАДНОКОМАНДВАЩИЯ

преди 8 години

на българската армия пък ходи по чехли. Щото самолета му не е още построен. Иначе е поръчан в една ОФШОРКА, ама няма да издаваме държавната тайна КОГА и КЪДЕ ще се построи. Засега ще пътува КАРГО с УСА ТОВАРЕН ВОЕНЕН САМОЛЕТ

31

ЛОГИКАТА НА РУСОФОБА

преди 8 години

Ако СЛУНЦЕТО беше РУСКО, значи е лошо, ако СЛЪНЦЕТО беше АМЕРИКАНСКО, значи е СУПЕР. РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА и жалките махленспи тролчета едва имат някакво значение тяхното мнение

30

Точен мерник

преди 8 години

Таман като го бастисаме с един удар ще свалим командният състав на руската армия, както и офицерите от генералния щаб - "три в едно" както се казва!

29

коко

преди 8 години

Браво другари -поради невъзможност цялата специална електроника е поставена в ВЪНШНИ контейнери.Американският Е4 ВТОРО поколение лети вече 16 !! години.Е 6 е на 35 години.Така че дерзайте.Дори Израел и Вел.британия имат подобни машини създадени през последните 10 години създадени на базата на далеч по-малък самолет.

28

тролгеносен

преди 8 години

За сайтовете е ясно -плащат им руснаците за пропагандата и те си пишат. Ама не ви ли омръзна на всички това дрънкане на руско оръжие???

27

Елка спи 35години!

преди 8 години

Ил-80(Ил-86ВзПУ, изделие 65с, по классификация на НАТО: Maxdome) въздушен команден пункт, разработен в края на 1980-те години в КБ Ильюшина на база пътническия самолт Ил-86.

26

Ало анонимния

преди 8 години

абе момче, ти наясно ли си, че самолет е нещо много повече от пералня. Това да е БЕКО на изплащане в магазина. Що не си купим изстребители БЕКО, а

25

Анонимен

преди 8 години

Русия създаде ракета. Русия създаде самолет. Русия създаде бомба. Русия прати кораб с ,duejr.Тия хора нещо нормално могат ли да създадат ? Печка, пералня, телевизор, автомобил..... ? Семе за картоф поне.

24

ТЪПИС КЪНТРИС

преди 8 години

КИРО КИРО КИРОООООООО,ДЕ Е КИРО НА КИРИЯ,КИРООООО

23

МиГ 29

преди 8 години

бил лош, а "горда" БЪЛГАРИЯ все ги кърпи, кърпи като съдрани стари чорапи. Като е бедна като мишка "ДИМОКРАЦИЯТА" К'ВО да праиш. Американеца пари не дава САМО ВЗЕМА. Е по някоя троха на слугите в ОФШОРНИ СМЕТКИ. Ама това са ТРОХИ за СЛУГИ, не за БЪЛГАРИЯ

22

Анонимен

преди 8 години

И какво ще командва като не остане нищо за командване ?

21

САМО САЩ и РУСИЯ

преди 8 години

имат въздушни командни пуктове. За УЖАС на С.ОРОСОИДИТЕ, дето все плямпат лъжи срещу РУСИЯ

20

odessa

преди 8 години

kiro, te kakvoto i da sa postignali, sa si go potignali sam samichki.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Умнико,ти правиш ли разлика между бомбадировач-невъоръжен за въздушен бой, и истребител?Ясно е че и в казарма не си ходил,ама да те светна че не е особено умение един лек истребител,предназначен за въздушен бой,да уцели в гръб бомбадировач!И по принцип при акций на бомбадировачи,същите винаги се охраняват отистребители!В случая рунаците не го правят,най-вероятно защото въобще не са очаквали такъв *** номер отТурция!