99

do 197

преди 8 години

До Анонименv momenta na granicata letqt rekordno broy f-16 predi malko go kazaha po turskite ***

98

dsa

преди 8 години

turciq prashta tankove na siriyskata granica i f-16 skoro se zapochva may

97

Анонимен

преди 8 години

Да го съжалиш Ердоган, ако не бяха убитите и ранени при инцидента! Явно планът е бил да се удари самолетът така, че пилотите да бъдат пленени на турска територия. И ся кво? Отидоха им печалбите от сирийския нефт, изобличени са за подкрепата на ИД, изсилиха се и с убийството на кюрдския адвокат, изгубиха руските, пък и др.туристи,извиниха се едва когато им наредиха отгоре и т.н. Да, ама Путин не прощава, аркадашлъ!

96

Анонимен

преди 8 години

Византия е наложила християнството по Българските земи а по време на Борис първи вече славянския език , това означава че преди това е нямало християни и славянски език по Българските земи

95

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИди живей тогава при османските турци-европейци. Ние не ги искаме в Европа, защото не принадлежат към нея. Магарето ако ще в царски палати 2000 години да живее, пак си остава магаре.

94

Анонимен

преди 8 години

Антите днес може да се окаже зе това са така наречените Дасикане Рома-българизирани роми християни , така или иначе все нещо ново се доказва

93

Анонимен

преди 8 години

До Р.Т.Да бе наистина : В очите на слепите потурнашки съседи турция си навири о.с.рания ***. На всички останали просто си го предложи ( ***)..То и окраинските *** много рахатясаха като си навириха бандеровския г.ъз.

92

Анонимен

преди 8 години

Не съм нито русофил нито туркофил а тука е пълно с български продажни душици но когато хитлер напафа руснаците има най силната и добре въоръжена армия а накрая бива наврян в *** ***.та тъка някой казва че руската армия била такава унакава ;) оф мноо сте прости

91

Ха сега де!

преди 8 години

И как така ТУРЦИТЕ ще предават на Русия тялото на руския пилот, убит подло, против всички международни спогодби на СИРИЙСКА територия, след като е катапултирал? Значи са имали топла връзка с "братята", както ги нарече Ердоган, от терористичната групировка / забранена уж в Турция/ "Сивите вълци"?Те са убийците, доказано от кадрите, на които дори не си крият лицата! Абе голяма тъпотия!

90

до: 177

преди 8 години

Кой ти каза че имаш нещо общо с траките , християнството е наложено насила от Византия по тези земи тоест сегашна България. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език

89

Анонимен

преди 8 години

Искам да отговоря на всички , които по-долу размишляват над въпроса :Защо турция връща тялото , след като било в Сирия ? Отговорът е : Понеже го убиха потурнаци и турци и същите тези брадати демократи ИМАХА УЛТИМАТУМ да върнат тялото и да не се гаврят с него , понеже ще бъде заличено и семето им даже.Дали не за се п.*** брадатите герои ? Много бързо намериха начин чрез поддръжника си в лицето на турция.Много добре знаят брадатите от района ,че от няколко дена нама свободни девици горе.

88

Анонимен

преди 8 години

Абе я кажете кой Побългари Ромите в България , по кое време точно се е случило

87

бобо

преди 8 години

А как се е озовало тялото в Турция.

86

Анонимен

преди 8 години

Османските турци са Европейци защото са живяли цели 485 години в Европа а Руснаци са си Азиатци и нямат нищо общо с Европа

85

До Истината

преди 8 години

Да така ,ние сме древен и Велик народ.Да у нас има навярно достс по-малко Славянска кръв.Да погледнем историята:поради стечения на обстоятелствата:разпокъсано феодално общество,чумата избила 1/3 от населението,големи земетресения разрушили много крепости,сме паднали под Турско робство.До този момент сме били доста напред в развитието си пред Западна Европа.За тези почти 500г сме изостанали много.Освобождава ни Русия.И сега тя избива терористи.Защо да не сме с нея?

84

до: 166

преди 8 години

Стига си играл ролята на православен българин при положение че си Дасикане Рома-българизиран ром , ходи най-добре си празнуваш Банго Василий не заномавай хората с ромски работи

83

Анонимен

преди 8 години

Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг.

82

БАЧКАТОР

преди 8 години

Братушки, атом трябва. Атомът ще излекува турските болести. Не се бавете, аргасвайте !

81

ИСТИНАТА

преди 8 години

Това се случва заради интересите на Русия. По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

80

Анонимен

преди 8 години

Ще сваляте самолети, ама когато падне таванът на лятното кино. Вас ви няма изобщо в небето и повече няма да ви има. Ще си стоите затворени в анадола и ще квичите колко лошо ви бият руснаците. Руснаците идват, носете си вазелин, че ще ви свирят д.у.п.етата като жътварски стомни.