72

Анонимен

преди 8 години

Скоро Рашата, която печели само от нефт и газ ще иска да продава, ама няма кой да иска да й го купува. На всички стана ясно, че ако искат стабилен партньор в тая област то не трябва да е Русия. Единствената държава, която високомерно не се съобразяваше със санкциите към Русия беше Турция, напук дори се приготвяше и Турски поток да строи и сега какво. Проблемът в Русия веднага се решава, няма какво да ядат, ама маат танковете, ами хубаво

71

Анонимен

преди 8 години

Lechi ti 117! Tisi platen trol s drujinkata vi ot Ataka!Bog dago prosti ubitiq Ruski pilot i nikoga da ne se sluchva poveche!

70

Анонимен

преди 8 години

Ох, леле мале, сега ще има голям секс. Руснаците идват, а турците да си купят вазелин, че руснаците така хубаво ще ги оправят, че д.у.п.етата ще им свирят като жътварски стомни.

69

ДО 117

преди 8 години

АВЕ, МУШМОРОК, КВО ПРАИШ В ТАЯ НЕСТАБИЛНА ЕВРОПА, Я БЕГАЙ В СТАБИЛНАТА ТИ РОДИНА, *** ДА ПОКАРАШ ПО КАЛНИТЕ КОЛОВОЗИ НА МАГАДАН, *** ДА ПОЖИВЕЕШ В ОЛЮЩЕНИТЕ БЛОКЧЕТА НА ТОМСК, ПОСЛЕ ПРОБВАЙ ДА ОТВОРИШ МАГАЗИН В КИРОВ, АМА ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ИЛИ ЧОВЕК НА ГУБЕРНАТОРА, ИЛИ ПОНЕ НА НЯКОЙ ЗАМ. ОТ МВР, ЩОТО ИНАЧЕ НЕ ТЕ ВИЖДАМ И СИ ОСТАНИ ТАМ ЗАВИНАГИ, АМА ХИЧ НЕ ТЕ ИСКАМ ДА СТЪПВАШ В ТАЯ СЪСИПАНА ЕВРОПА, НЯМА КАКВО ДА ПРАВИШ ТУК.

68

Анонимен

преди 8 години

До Бранникче тук се правят украински неонацисти?

67

Анонимен

преди 8 години

А с Турски поток какво правим и атомните централи в сърцето на тероризма.За тези неща няма ли да има санкции от страна на Русия.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 120 КРAСОТAти си украинец ами *** там

65

тролгеносен

преди 8 години

Не познавам никой който да:Е виждал по международните летища руски самолетДа кара руска колаДа има руски телевизор, хладилник, мобилен телефон, компютър, таблет и т.нДа ходи на почивка в РусияДа иска да живее в Русия:)Да гледа руска телевизия/макар, че я има по кабеларките/Да си купува руска храна от супераДа ходи на лечение в РусияДа гледа руски филми или да слуша руска музика, най-вечеЙосиф Кобзон:))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

63

Анонимен

преди 8 години

България също е съучастник на тероризма.. Бойко Борисов е пръв приятел на Ердоган , Катар и СА.. Направи мръсно на Хизбула и Иран.. Прокара ЕС да дава 3милиарда на Турция данък спокойствие от бежанци..

62

Анонимен

преди 8 години

и да дращите по клавиатурата по цял ден,с русия е свършено.

61

Анонимен

преди 8 години

русия е фалираща и разпадаща се държава както ссср

60

Свободна България!!!

преди 8 години

Колко по-далече от сащ русия и турция Толково си по- близо до Рая!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

националната игра в България - се счита за чужди пари

58

Анонимен

преди 8 години

към 96: Че какво по-различно "гнездо на дружбата" прави Анкара в Сирия, спрямо Кремъл в Донбас !?

57

100

преди 8 години

тук си имам бизнес и изкарвам повече

56

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин сашол с ума... - може с такава прогнила и загиваща икономика да се разгръща на толкова фронтове... - а *** му се радват сякаш някой друг ще плаща сметката...

55

94

преди 8 години

ти грамотен ли си,какъви пенсионери,60 години изискуем стаж и 61 години средна продължителност на живот. пенсионерите в русия са само ченгета и военни които са с привилегии. работещите хора не доживяват пенсиониране

54

два генерала

преди 8 години

В Турция бяха арестувани два генерала, един полковник и двама журналисти. Защото разкриха, че в турските "хуманитарни" конвои за Сирия, всъщност се пренасят оръжия и медикаменти за главорезите от ИДИЛ. Платени с от джихадистите с евтина нефт, открадната от окупираните от тях сирийски и иракски находища.

53

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАнародите на България, само от един Бойко Борисов живеят като шейхове!