139

лалалала

преди 8 години

Националните интереси на Турция са да заграби още земя, познайте от кого? Чии имоти ще лапне змея Турция , обезлюдени и пуълни с турчеещи се ци..га...ни. Доган и Места, отдавна подготвят почвата, ама българите спят и се занимават с разчекнатите пози на Гнило Лозанова.

138

Анонимен

преди 8 години

Руските *** ни мислят са славяни , *** болните мозъци

137

Ганчо

преди 8 години

Тези двамата да се смятят мъртви. Това което са направили е най-голямата им грешка - да поругаят загинал пилот. Руснаците няма да им го простят. Тези трябва да станат партизани и да преминат в нелегалнос за да имат макар и малки шансове за оцеляване. Трябва да знаят, че вече участват в филма търсачи на силни усещания.

136

До Василев

преди 8 години

Държавата се източва от бг-та корумпирана политическа мафия. Сметките са в офшорки под контрола на американските служби! Така, че нашите пол.мажоретки - ха са гъкнали ха са им замразили банковите с-ки.Това си е нного ефективен метод за контрол на политическия "елит" на страни като Бг.Докажи с ФАКТИ, че РФ не нарушава въздушното пространство на Бг!Санкциите бяха в отговор на санкциите от ЕС спрямо РФ, а ние сме "член" на ЕС.Бг-те са русофили по дух , а за Атака питай Доган!)))

135

Анонимен

преди 8 години

Василев, "скъпоструващите" енергийни проекти така и не бяха осъществени! Ти какво искаш- ти да налагаш санкции, а хората да не отвръщат- така ли?Те рашъните източват държавата ни чрез секретни договори, а американците я източват съвсем открито със "Мариците" ВЕИ-тата, златодобините компании и др., само, че жалките американофилчета сте като коне с капаци- свикнали сте да гледате само в една посока!

134

Мишо

преди 8 години

До ВасилевВасилев спри ги тези наркотици, че сатваш агресивен, а и прати нещо като доказателства на словестната диария за да не си остане просто диария. Що се отнася до това кой какво и къде само едно нещо отговори си сам на въпроса:Всеки дърпа ли чергата към себе си?

133

Анонимен

преди 8 години

До ШОК,ШОК,ШОКти си украинец ами *** там

132

Анонимен

преди 8 години

До Василевти си нормален ли изобщо???

131

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 180истината

130

Глупаци

преди 8 години

Не знам, ама се плаша как някакви хорица с промити мозъци са загубили всичко човешко. Не можеш да се радваш, че нечий син, баща, съпруг и т.н. е умрял докато е изпълнявал дълга си. Нито е руски олигарх, нито американски евреин милиардер. Палите се, а нито ан американците, нито на руснаците им дреме за вас/нас. Украинците дано са по-доволни от новите си господари. Вървят по нашите стъпки на унижаващи се ту пред едните, ту пред другите брадъри безгласни мижитурки.

129

cCc

преди 8 години

Врагът на моя враг е мой приятел.

128

авиатор-пенсионер

преди 8 години

Дълго време се спореше-коя НАТО-вска държава да охранява Българското небе,тъй като България няма самолети.Сега ситуацията е ясна-Турция е номер 1 и да заповяда да поеме поста си.

127

До Анонимен

преди 8 години

Ако, както твърдиш - РФ се управлява от около 30 олигарха, то Щатиге се управляват от две семейства и половина - Ротшилд, Рокфелер и дребосъка Сорос )))))))Що се касае до 404 то там Абсурда е издигнат в Култ!!!!! ))))))))

126

Анонимен

преди 8 години

Тоз който ни освободи, той ще ни зароби.

125

цирк

преди 8 години

Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да е зле. Изглежда хохлите защитават ИД щом се радват на сваления руски самолет, и награждават турчина. Но и те си имат десен сектор който по нищо не се различава от ислямистите.

124

aaa

преди 8 години

Жална майка и на Украйна и на народа с такива депутати.Тепърва от тая територия ще се носи вик на умряло,ама каквото повикало такова се обадило.

123

Анонимен

преди 8 години

Хибриди и много подли.

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 156Направете си труда да научите повече за сегашните управници в Украйна и за новите порядки там. Ние сме още далече от този ужас и безумие. Поне официално. В нашите медии нищо не се пише - такива абсурди обществото ни още не е готово да приеме, но както се вижда - работи се по въпроса.

121

Анонимен

преди 8 години

Руснаците кога ще разберат че с тръбопроводите и газта любов не се купува

120

Анонимен

преди 8 години

До ШОК,ШОК,ШОКХа ха ха. Вярвай си!