80

Анонимен

преди 8 години

Случилото се е логично и неизбежно. В цялата човешка история нама други две нации, които да са се кълцали повече, векове наред, от Русия и Турция. Как се ашладисаха последните години не ми го побира ума,? 14 войни са водили!!! Може ли да се смеси вода и масло? А тврщ Путин оплю малка, беззащитна България тогава (и не само) като най-големия враг, а не беше прав, точно обратното!

79

Новините

преди 8 години

В Русия настъпват събития, за които руските ТВ и други медии не обелват и дума. Руските шофьори на ТИР-ове се организират и в колони от по 300 до 600 машини бавно настъпват към Москва, за да искат сметна от Кремъл за безкрайните кражби и престъпления на властта. Следете началото на руската революция в социалните медии, защото Путин е забранил на телевизиите да предават новини за шофьорския бунт.

78

Анонимен

преди 8 години

Двама самозабравили се лидери се мерят кой е по-по-най! На гърба на хората...

77

Анонимен

преди 8 години

до 105 РАЩАНА СИ Е ПОМИСЛИЛ ЧЕ Е БЕЗСМЪРТЕН

76

Анонимен

преди 8 години

Айдеее....братушките ги започнаха яко...убиха днес турският генерал ръководил операцията по свалянето на руския изтребител. Големи са руснаците- не си играят на дребно.мамицата им ще разкатаят и на ИД и на тия ф.е.сове от Анадола.

75

НФСБ

преди 8 години

Пак ще повторя Русия сама си търси белята и в Сирия си я намери, това е война с десетилетия напред влачеща се и реално е блато от което излизаш с краката напред. Запада не иска да воюва в Сирия и това не е от "слабост", а от прагматизъм и добре направени сметки. Русия ще загуби не само Сирия, ами и свои територи въпрос на време

74

Калемов

преди 8 години

До Неутрелаен 9993Прав си, сега нямаше да има свален руски самолет в египет. Сигурен съм че близките на загиналите, включително и на военния пилот, нищо не ги грее тази операция в Сирия.

73

Анонимен

преди 8 години

от 103 ония убиха руски ПИЛОТ. Извинявам се за грешката, ф.е.с.че

72

Анонимен

преди 8 години

Ердоган и Путин - прилики безкрай......

71

Анонимен

преди 8 години

do 93И какво стана, ф.е с.че? Ония *** убиха руски генерал и Путин днес им го върна с лихвите тройно- братушките днес убиха турският генерал Рашид Багдаш, който е ръководил операция по свалянето на СУ- то! Питам добре ли е?

70

Анонимен

преди 8 години

Нали бяха дружки?Двете диктаторчета - неоосманистът и кремълският фашист?Нещо се развали достлукът.

69

Неутрелаен

преди 8 години

Най-практичното за Русия беше да си стои в територията и да си върти бизнеса. Със сигурност никой няма да посмее да отиде на тяхна територия и да има претенции. А ако е имало руски терористи в Сирия, да ги изловят при завръщанбето им. С бомби никога няма да убият всички , а тези които ще останат ще бъдат още по-злобни.

68

Анонимен

преди 8 години

d

67

Румбо

преди 8 години

Ако Ердоги е смятал,че с един свален самолет ще откаже руснаците-това изглежда невероятно тъпо!Тоя инцидент тотално проваля турските планове за Сирия-нахлуване в северната и част и създаване на зона под турски контрол!Отделно бомбардирането на кюрдите се разсъхва,а за петрол от ИД и дума да не става.Изобщо Сирия става за Турция забранена зона-голям успех,няма що!

66

Анонимен

преди 8 години

Със сигурнст турците имат гръб и подкрепа за акцията си от САЩ макар и неофициално! Факт е, че в след атентатите в Париж турските интереси не съвпадат с интересите на Европа - а именно унищожаване на ИД. На практика инцидента може да допренесе до серизни сътресения в НАТО, което е добре за Русия.

65

Анонимен

преди 8 години

Няма сила на този свят която да ме накара да симпатизирам на турците.

64

Анонимен

преди 8 години

88 Мога да ти дам МОЯ да си поиграеш явно ти се ще много

63

Западноевропеец

преди 8 години

Штттт, русофили!

62

Анонимен

преди 8 години

Руската "Лента" се учудва, как може и друи страи да реагират с номерата на КГБ !

61

Анонимен

преди 8 години

това не е сирийско видео а камерата на хабертурк който предаваше на живо обстановката в района,те от дни са там заедно с други тв канали.аз гледах на живо падането на самолета,първите часове не се знаеше на кого е самолета и кой го свали.