42

Анонимен

преди 8 години

ППОДПОЛКОВНИКА В КРЕМЪЛ ПОКАЗА,ЧЕ СИ Е НАУЧИЛ УРОКА,СЛЕД КАТО БЕШЕ СВАЛЕН РУСКИЯ САМОЛЕТ ОТ РУСИЯ ВМЕСТО ДА ОТГОВОРИ АГРЕСИВНО СЕ НАПРАВИ ПРЕД СВЕТА НА ЖЕРТВА И СЕГА ВСИЧКИ СА СТРАНАТА НА МОСКВА И СРЕЩУ ТУРЦИЯ КОЕТО ПОДКРЕПЯ ИДИЛ.РУСНАЦИТЕ ЯВНО ДОБРЕ СА ПРОУЧИЛИ ОПИТА НА ЮДИТЕ КОИТО ПОД ПРЕДЛОГ ,ЧЕ СА (ЖЕРТВИ0 ОТ ВТОРТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ ДОПУСНА ДА СЕ КАЧАТ НА ГЛАВИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗНАЕТЕ ЛИ ТАЗИ СУТРИН РУСКИ И СИРИЙСКИ ВВС СА УНИЩОБИЛИ НАПЪЛНО КОНВОЙ КАМИОНИ ВЛЯЗАЛ ОТ ТУРЦИЯ В СИРИЯ

41

До 56

преди 8 години

А, защо не направим един референдум всички национални предатели като вас, да ги изселим в Сибир

40

Анонимен

преди 8 години

Добре бе !!! Пишете си ! Нека обаче пак руски самолет мине през турското въздушно пространство .......

39

Спартак

преди 8 години

За освидетелстване си щом се сравняваш с Ботев и Левски. Ако беше патриот нямаше да си сложиш псевдоним Одисей, а Левски или Раковски. Жалък си.

38

До 54

преди 8 години

Ами по същата логика, по която потрошенко го величаят за "демократ", а Асад за диктатор!!!!!! А кажи копче де!

37

Истината е !!!!

преди 8 години

Днес показаха, че и двамата пилоти са загинали. Какво е обяснението, нали вчера дадоха пилота в гръб и да говори (на руски). Как после загинал !!!Просто пилота е загинал, но му показали портрет на ПУТИН и той се е съживил, станал (видяхме го да ходи в гръб и да говори). Това е действието на портрета на ПУТИН (но временно е действието). Как да не харесваш Путин !!!А, злите езици ще говорят, че Руската пропаганда е нагласила тези неща.ПУТИН !!! пУТИН !!!пуууууууууууТИИИИИИННННННННН.

36

Анонимен

преди 8 години

В НАТО сме докато не се събере критична маса недоволни от тази простотия. Както са тръгнали НАТОвците да правят престъпление след престъпление, да събарят една държава след друга, въпрос на време е да се съберат достатъчно желаещи за референдум за излизане от НАТО.

35

До шопа 44

преди 8 години

А какви са тия "туркмени" бе? ТОВА Е СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ И ТАМ РУСНАЦИТЕ СА ПОКАНЕНИ, за разлика от турците, които НИКОЙ НЕ Е КАНИЛ!!!!!!!!!!!!! ТИ ТАКА ЛИ ЩЕ "ПОКАНИШ" турчулята и в нашите Родопи! И там някое се правят на "туркмени", че даже и българския са забравили или даже въобще не го учат!!!!! Как може да сте толкова елементарни!

34

Анонимен

преди 8 години

Много е интересно как руснаците наричат сирийските бунтовници терористи, а донецките терористи - бунтовници.

33

Анонимен

преди 8 години

На челна стойка да застанете от яд - в НАТО сме. Ако стане пачангата /невероятно за момента/ ще колим рашките и те нас и така....ако метнат ядрените, същото ще ги споходи и тях. След това на никой няма да му пука в тишината. Нема нужда да припадате от злоба зад комповете, за щастие нищо не зависи от вас.

32

Анонимен

преди 8 години

Да сте чували за някой турчин - шахматист?

31

Шоп

преди 8 години

Туркмените са си на своя територия, руснаците са нашественици.Точка.

30

Анонимен

преди 8 години

Турция да не си изгуби и територията, че натам върви. То не самолети, не ти кюрди. Снощи гледах руската РТР близо три часа, не го бях правил от години. Руснаците са настръхнали, имаше студио с висши военни, политици, политолози, идеолози, духовници, включваха и посланици в Париж, Брюксел, Вашингтон. Говорят с такъв страховит тон и общото мнение е, че Турция ще изгуби предимството да си да е добър партньор на Русия поне за десетина години. Първо ще се отдръпнат туристите (около 4 млн. годишно), може да бъде замразен и строежът на АЕЦ-а, както и на патока. Интересно ми е къде Турция ще с

29

'/'

преди 8 години

Майната му на християнството. Май забравихме кой го каза.. Еврейското човече което ни вкара в нато. Сега изповядваме евроатлантическите ценности към които много странно е причислена и османска Турция. Видеото с" отношението"на нашите така наречени" братя" към сваления руски пилот едно от най отвратителните неща които съм гледал. Умерената опозиция всъщност били от сивите вълци.

28

Анонимен

преди 8 години

Мхм , сега сирийците ни станаха братя ! Мааави изумена соцкомунета вие РОДИНА нямате ли ????

27

Анонимен

преди 8 години

Единствената ми надежда срещу тия от американоислямска държава е Путин и Русия.

26

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука как е спасен. За сметка на него убиха морски пехотинец. Преди да го спасят кво е правил - бомбил е хора - я тероряги, я майки с колички, хабер си е нямал на 6000 метра. Война е, всеки ден падат бомби, взривяват танкове, колят се и те такива неща.

25

Анонимен

преди 8 години

До 123Каква опозиция бе ...Да стреляш по парашутист е строго забранено ... А видяхме как опозицията изстреля по тях стотици патрони , докато са във въздуха.Да война е , но дори и при война си има правила.Плени пилотите , после води преговори или ги замени

24

Анонимен

преди 8 години

"Умерената опозиция" днес убива руски пилот, докато крещи аллах акбар, утре ще стреля с автомат в Париж или София! Отворете си очите, ***! Спрете мигрантите и избийте всички джихадисти в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан...всъщност навсякъде, където американците посяха "демокрация"!

23

аз знам

преди 8 години

Бил е пиян!