47

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно Турция ще предяви териториални претенции към България - имаме компактно туско население по цялата източна част на България, така че няма да искат само Кърджали.Единственото спасение е референдум за незабавното излизане на България от НАТО идоговор с Русия за разполагане на ядрени ракети у нас.

46

Анонимен

преди 8 години

Кое е удар по НАТО? Свалянето на руски самолет ли?

45

анти ДПС

преди 8 години

Какво да ти каже Местан ?Ами нали си е турчин, защитава Турция.За пореден път се вижда, че ДПС лобират за Турция.Къде ги видяха тези Евроатлантически принципи не знам.С тези си изказвания оправдават националистическите си- турски принципи и верноста си единствено към Турция.Жалко за такива хора- ПРЕДАТЕЛИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!

44

ВЪН ОТ НАТО

преди 8 години

Това е ПРОТУРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ с кукловоди от САЩ. ВРЕДНА е за БЪЛГАРИЯ. МЕСТАН е ПРИМЕР за антибългарския и характер

43

Анонимен

преди 8 години

Забрана на мюсюлмани да влизат българския парламент. Няма мюсюлманска тварр, която да е направила нещо хубаво и полезно за българския народ. Всяка турко-мюсюлманска отрепкка да се разглежда като потенциален терорист и враг!

42

Анонимен

преди 8 години

Който се дърви на Русия или Китай да се оправя сам.. НАТО не може да го спаси..Съжалявам , че Путин не достатъчно корав да изтрие лицето цяла авиобаза на Турция , да видим НАТО как ще почне война , дали ще му стиска..

41

Анонимен

преди 8 години

"ДПС настоява за бързо потушаване на напрежението"-Няма да стане така Местане. Напрежението ще се потуши бавно и мъчително за не особено умните ти господари

40

ПРИЯТЕЛЯТ НА ЕРДОГАН

преди 8 години

къде се скри като мишка и говори несвързано само когато не може да избяга от журналистите

39

Колко

преди 8 години

Местане, как върви петрола от ИД днес? Просто питам.

38

ТУРСКАТА АГЕНТУРА

преди 8 години

се задейства в пълна степен да спасява *** на ЕРДОГАН

37

Анонимен

преди 8 години

Турция срещу Русия, не съм си и мечтал даже! Милиони турски подживотни ще горят в най-скоро време. Намирисвам пърленкото вече.

36

Мнение

преди 8 години

Основание да се турчеят мюсюлманите в България и Турция да живее с носталгия за Османската империя е, че навремето нашите деди без предварителни международни договорености присъединиха Източна Румелия към Княжество България и поставиха султана пред свършен факт. От тогава османците/турците имат претенция, че Източна Румелия и е отнета неправомерно и и принадлежи. А си метае и вероятно прави нещо за да си я върне тази област.

35

Пешко

преди 8 години

Тоя борсук и той да изока. Изчезвай от сцената, ***

34

МАЗНИЯ МЕСТАН

преди 8 години

свали МАСКАТА на благочестив гражданин на КОЛОНИЯТА РБ

33

план за действие

преди 8 години

ДПС трябва да бъде забранено веднага!

32

Анонимен

преди 8 години

Тоя фес съвсем се самозабрави. Какъв удар срещу НАТО бе, ***?Кога ще бъде забранена тази корпорация ДПС? Нарушават се куп закони и конституцията ни.Къде дреме прокуратурата? Защо не са предприети действия за ликвидирането на тази "партия"?КОЙ ги закриля в България?

31

Голямата екскурзия

преди 8 години

до ТУРЦИЯ трябваше да започне 5 години по-рано. Сега тук нямаше да има такива АНТИБЪЛГАРИ. Още по-малко ДПС в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

30

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

преди 8 години

да му се отнеме имунитетаи да се даде под СЪД. ЕРДОГАНОВИТЕ КУКЛИ и ПРИЯТЕЛИ в ТУРЦИЯ

29

топ

преди 8 години

Какъв удар по НАТО бе? Кой свали самолета? Защо? Болни мозъци като теб, които искат да изкарат пари от ИДИЛ. Сигурен съм, че ако ДПС може да намаже от петрола на ИДИЛ, ще им станеш първи поддръжник! Така ли е Павка?

28

DUM DUM

преди 8 години

MAHAFF