63

Румбо

преди 8 години

Самолетът(СУ-24) бе пратен точно за да го свалят!Сега Путин се сдоби с още един коз-турците ще трябва да се оправдават и ако искат да живеят,ще трябва да правят отстъпки!Помислете малко-ако там бе пратен СУ-34,кой щеше да е свален?Да не говорим за охрана от СУ-30.Впрочем,това е много добра новина за нас-Разрив между Русия и Турция ни устройва идеално!

62

Анонимен

преди 8 години

егати изцъкления третополов е този на снимката

61

Анонимен

преди 8 години

Необходим е нов Нюрнбергски процес.

60

Анонимен

преди 8 години

ГЕЙнералният секретар на НАТО ...

59

Хилари

преди 8 години

До ехаТова за "атакуващите дрони" къде го чете или в бакалията го чу? Я вземи да намериш някой с англииски, дай му 2лв. пък вижте в интернет какво е това дрон, пие ли се яде ли се, кой го има и кой го няма. Хахахахаха

58

еха

преди 8 години

Путин не се шегува...Сега вероятно ще заложи на атакуващи дрони...има начини ..но на Ердоган-дупе да му е яко.Не се знае КаГеБиста каква хватка от джудото ще му приложи,та ще му излязат свитки от очите..Само гледайте...Ни НАТО ,ни Аллах ще може да му помогне

57

Анонимен

преди 8 години

Седесариата показа олигавеното си лице - застана рамо до рамо с терористите от ИДИЛ, Ал-Кайда и Анкара.

56

Хилари

преди 8 години

Доста сте ми забавни, като малки деца сте тук- "Айде наште, айде Путин бий турците" На Путин му дреме на ватенката за вас и вашето мнение, от него ако зависи България няма да я има, одавна ще е руска провинция а вие обслужващ персонал метачи и носачи. Второ : и на Ердоган му дреме на феса за вас и вашето мнение. Трябва да им се признае на турците обаче, че винаги проявяват уважение въпреки че за тях сме един вилает, който очакват да си върнат някой ден. А ти *** се бий в гърдите колкото щеш.

55

BOC

преди 8 години

На натовците май им се спече ***.Започнаха да молят за милост и деескалация!Само нашите плевни, борисчета,митовчета и цялата българска ду*еоблизваща групичка се прави на неразбрала какво предстои.

54

до 97

преди 8 години

За сметка на товаТи си обикновен платен и гладен форумен плашокИ такъв ще си и умреш

53

МитовНенчев имайкаим

преди 8 години

НАТО у блато!

52

Анонимен

преди 8 години

Убиха Пилотите За да не ГоворятДа не кажат Това което се е случилоЗа да могат да Изкривят ИстинатаСамо че истината е една Турция Е раса на Варвари и УбийциА сега и Терористи

51

Кратос

преди 8 години

С удоволствие ще мигрирам в РФ и ще се бия до смърт с турците , които клаха българи 5 века !!!!Казах ...

50

сатър

преди 8 години

добре де що тогава руският самолет не се е "легитимирал" след предупреждението и да поеме обратен курс?

49

Хх

преди 8 години

Жалко че пак Русия трябва да се опълчи на целия свят,аман от предатели !!!

48

до 70

преди 8 години

Съвсем нормално е предупрежденията да започнат много по-рано, за да накарат самолета да се отклони от курса за не навлезе в чуждо въздушно прространство. Дали е станало така или не можем само да гадаем, а и двете страни естествено ще излязат с коренно противоположни версии и съм сигурен, че ще ги подкрепят и с "доказателства".

47

Шоп

преди 8 години

До Haydut_VelkoРадара е на стенд бай, в обзорен режим. В момента, в който руснака вземе курс към Турция, включват на захват и целеуказание.Когато компютърът изчисли, че руснака ще наруши, пускат ракетата.Блядът моментално получава аларма за пуск, върти вираж, но разбира се, пресича границата и там или малко по-късно го праска ракетата. Катапултирането е вече на няколко км навътре в Сирия.

46

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката гледа много уплашено.Не се знае кой ще е следващия свален самолет.

45

Анонимен

преди 8 години

Видя се кой кой е и с кого е!Мюсюлманин мюсюлманина око не вади!А ние-православните сме разделени и се гледаме като врагове.Затова ще носим *** и шалвари в скоро време.======================================================Бе тея се избиват помежду си...шиити,сунити,кви ли не се пердашат.А целия християнски народ(не глупавите политици) подкрепят Русия.

44

Анонимен

преди 8 години

Аз с ислямисти не съм солидарен.