104

мм

преди 8 години

Първо сваляш самолета ,после бягаш да спасяваш пилотите .Да им имам логиката на тия фесове

103

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ТУРЧЕТАТА НЕ СВАЛИХА САМОЛЕТ НА СССР? ЗАЩОТО ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ ЩЕШЕ ДА ГИ ОБРЕЖЕ ЗАЕДНО С ТАША.ИТЕ. САМО ЧЕ СЕГА НЯМА СССР ИМА ЕДНИ ОЛИГАРСИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА РУСНАЦИ. ПУТИН СЕ ОПИТВА ДА СЕ ПРАВИ НА ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ И ПОЧТИ БЕШЕ УСПЯЛ АКО ТУРЧЕТАТА НЕ МУ ПОКАЗАХА ЧЕ ГО ИМАТ ЗА ПУ.КА. ПУТИН ПУТИН! НЕ СТАВАШ ЗА УПРАВНИК НА ДЪРЖАВА. НЯМАШ МЪЖЕСТВЕНОСТА И СИЛАТА НА СССР. МЕКИТЕ КИТКИ ОТ ЗАПАДА И КРАВАРИТЕ ОТВЪД ОКЕАНА САМО КАТО ЧУЕХА СССР И БРЕЖНЕВ ОСИ.АХА ПЕЙЗАЖА. ПУТИН НЕСТАВАШ ЗА УПРАВНИК.

102

Анонимен

преди 8 години

Идеята турските ВВС да пазят българското небе започва все повече да ми харесва, ще се чувствам сигурен.

101

Анонимен

преди 8 години

аз друго не мога да разбера , всеки говори как трябвало всеки да си пази границите , а никой не пита Сирия дали могат да летят всякакви самолети над нея , турски , френски , американски ..Само руснаците са с покана , останалите трябва ли да ги свалят

100

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин не е в безизходица, а има няколко варианта за ответни действия... - може да скърца със зъби, може да пи.ае газ пропан бутан, може да отиде на кратка почивка в перлата на руския туризъм Верхоянск, може да върне Крим на украинците, може да пенсионира Лавров, може да ошамари Митя Медведев... - така, че не ми говорете, че няма изход от проблема...

99

Анонимен

преди 8 години

Българи!!!Четете добре коментарите на всички "интегритети" под статиите днес!!!И продължавайте да им плащате Социала ... Аферим ашколсун ...))) Май е време за нова Вълна ...)))

98

Анонимен

преди 8 години

Русия изпраща разрушителя москва да охранява руската военновъздушна база в латакия. Корабът е въоръжен и със системата за пво с-300.Всеки бомбардировач ще бъде пазен от изтребители.Русия ще предислоцира с-400 в Сирия и прекратява всякаква военна комуникация с турция.Всеки самолет, независимо от държавата, на която принадлежи, ако представлява заплаха за руските сили в сирия, ще бъде свалян без предупреждение!

97

Анонимен

преди 8 години

Ха на бас , че ЗРК са развърнати.

96

Анонимен

преди 8 години

Да би мирно стояло не би чудо видяло,това е война приятели,не е абитуриенски бал.Никой не го е карал на сила да ходи и да хвърля бомби,защото загиналите деца хилядите ранени които оставят тези пилоти ,болката на родителите е непоносима,а едва ли не днес герой го искараха този руски пилот хвърляч на бомби сеещи смърт

95

PD

преди 8 години

Нашите медии мълчат. Турците генерират маса дезинформация, пилотите били живи, търсят контакт с Руски дипломати, пишат писма до ООН, че не били знаели, че самолета е Руски и др. Само нашите медии не разбраха, че събитието не е просто новина а най важната такава, начало на сериозни военни събития, които ще определят бъдещето на човечеството в следващите няколко десетилетия. Такава дезинформация не сме очаквали от демократичните ни медии.

94

Патриот

преди 8 години

По последна информация от RT, Русия е пуснала ракетен крайцер край бреговете на Сирия със заповед да "унищожава всички цели представляващи заплаха"

93

Реалист

преди 8 години

Турците направиха огромна грешка! Един самолет СУ24 е заплаха за Турция ха-ха! Сили като Франция и Англия не си позволяват да стрелят срещу Руснаците те ще скачат. При такива ситуация се дигат двойката F-16 и се ескортира самолета до гранцита, а не се стреля! За бога това е бомбадировач, а не ескадрила !!! Даже и политиците на Турция се държат некадърно, като се правят на жертви и свикват среща на НАТО за тяхен гаф.

92

Анонимен

преди 8 години

Турция в ЕС!

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #176Erdogan obeshta na turcite da im vurne Evropa, ne mislia che shte svurshi v zatvora .... razstrelian ili prebit kato kuche , po moje

90

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Русия разработва проект за мащабен газопровод свързващ големи потребители като Сомалия, Етиопия, Кения, Судан и Танзания, където топлофикациите им са изцяло на природен газ...

89

Анонимен

преди 8 години

Небето над Сирия ще бьде закрито току що казаха Крейсер Москва приближава сирийският бряг

88

Анонимен

преди 8 години

Jivi jivi .... mai ne sa mnogo jivi, spored RT ediniat pilot sa go zastreliali

87

ognyanz

преди 8 години

Руският бомбандировач СУ-24 се е прибирал в базата си с напълно изразходван боекомплект, когато е бил атакуван. Оттук нататък обаче, по изявление на риското военно министерство, всички бомбардировачи ще бъдат придружавани от изтребители, ще се осигури и противовъздушна отбрана на региона и ще се реагира на всяка заплаха. Така че можем да очакваме скоро новина и за свален турски самолет над Сирия.

86

Анонимен

преди 8 години

най умната реакция на путин е да въоръжи кюрдите

85

Анонимен

преди 8 години

има нещо гнилоот картата която разпространиха от турция , се оказва , че руския самолет е бил около 5 км в турска територия , това разстояние с автомобил да бяха щяха да го минат за минута , а те били 10 минути ги предупреждавали , все едно руския самолет е бил цяла вечност в тяхното небе.Винаги може да пуснеш един запис , напуснете предупреждаваме ви ... но дали въобще това е достигнало до руските пилоти или този запис ще бъде записан по късно за пред медиите .