36

Guni

преди 8 години

Така е, Русия прекъсва импорта на петрол от ИД към Турция. Всеки предтекст ще бъде използван преди да си признаят истинската причина пред света. Путин и Русия все повече ми се нравят.

35

777

преди 8 години

Рунсаците са виновни за Проект Възродителен Процес 1986 , само те се мешат безразборно у всяка манджа мюрудия

34

555

преди 8 години

*** да му е ясно че с Турция шега не бива. Слава на ТУРЦИЯ

33

Анонимен

преди 8 години

Путин се мисли за СУПЕРМЕН ама свалиха руския самолет в Африка

32

"САЩ,Турция,ИД&

преди 8 години

"Единствените политици среща ли се на тиймбилдинг семинар и за търговия с петрол с терористите от ИД и шефа им Багдади са:Сенатор Маккейн от Конгреса на САЩ провел тиймбилдинг семинар с Багдади и бъдещите терористи от ИДИЛ през 2013 в Европа и синът на турския президент Ердоган сниман наскоро на търговски преговори с шефове на ИД!(снимки в нета)Снимките в нета нета доказват,кой е истинския съюзник на ИД в Сирия и в ЕС!Жалко само за избитите невинни французи в атентатите на ИД в Париж!"

31

Анонимен

преди 8 години

И с какво Турция се чувства застрашена, след като Русия не бомбардира турски територии?

30

F-16

преди 8 години

Руснаците нападат без предупреждение всяка Държава по света както нападнаха България през 1878 година

29

Капа ви Йота

преди 8 години

Това е като да кажеш че лондонските *** и индуси са европейци,понеже са живели 100 години в Европа! Магаретата и камилите и те са европейци- нали в Европа се раждат доста такива??!!

28

го

преди 8 години

Момента е подходящ балканските християнски държави да си върнем Босфора, само да не бягаме, като арабелите! Изкарваме децата и жените някъде на сигурно и яко в боя

27

FBI

преди 8 години

Част от Турското население не пренадлежи на сегашна Турция поради това че Османските Турци са Европейци не само че са Европейци а са живяли повече от 400 години в Европа от България до Австрия

26

Жибор

преди 8 години

Сега на местото на Путин щях да бомбардирам турските джамии със свински опашки,крачета,черва и сланина,пък ония примитивни гъжвари после нека си правят молитви за постно попадение!

25

"Сев. Кипър-74&

преди 8 години

"Турция доказа,че е ИД и ИД е Турция след днешния инцидент на сваления руски щурмовик, бомбардиращ петролната инфраструктура на ИД,от турски изтребител над Сирия!Не случайно синът на Ердоган се снима с шефове на ИД!А французите и други европейци гинат и ще продължават да гинат в атентати на ИД в Париж и Европа!На Турция не и дреме за избитите европейци от ИД!Турция иска евтин петрол и е готова на всичко за да защити терористите и "бежанците"на ИД навсякъде-в Сирия,предполагам дори и в ЕС."

24

Анонимен

преди 8 години

*** да почват да се молят не по 5 а по 15 пъти, Русия да не ги застраши наистина

23

Анонимен

преди 8 години

турция не беше застрашена досега, но пък каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи

22

Масуд

преди 8 години

Давуте,пропусна да кажеш,че Турция е верен съюзник на ислямска държава ,нали на Ердоган оттам му идват париците

21

Анонимен

преди 8 години

До Karpuzan29 е това беше причината Путин да превземе крим, да го превърне в туристически рай че на руснаците много не им харесва в Русия и се из гнилия запад, ЕС или България идват на почивка, а истинската причина беше страх от нато и за това го напълни крим с ядрени оръжия

20

Анонимен

преди 8 години

Чувства се застрашена от успехите на Русия и отговаря. Искаха "зона за сигурност", където те да летят и да удрят кюрдите.

19

Анонимен

преди 8 години

Само така Турция!

18

Анонимен

преди 8 години

СКОРО МАЙ НАД ТУРЦИЯ ЩЕ ХВЪЧРАТ ТОРБИ С ОВЧА ЛОЙ

17

Ованес

преди 8 години

Как 10 предупреждения за 5 мин. като турската територия през която прелита /според вас/руския самолет е само 4 км. ,т,ва да не е турско рено бе Давутоглу Посипи си главата с пепел ,целувай краката на родителите на руските пилоти и ги моли за прошка Ид..от такъв!