68

Анонимен

преди 8 години

Турция начело с император Ердоган "Наполеон" много бьрзо забрави че винаги е яла руската матрьошка време е за освежаване на памета

67

Един път, стомна

преди 8 години

Ами, да това е Турция не е България.До сега 3-4 пъти Руснаците нарушават нашето въздушно пространство и нищо.Само, че в Турция тези номера не минават !

66

АПРС

преди 8 години

Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на вуте да му е зле.Даваме ли си сметка, че всички около нас са зле, няма начин Ние единствено да сме добре.Както и в природата, така и в обществото не съществува Вакум! Ние сме нещо като скачени съдовеИли Всички ще сме добре, нека бъдем реалисти, поне преобладаващата част, или никой!

65

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се, че турците плачат и те за шамари. Бутат се между *** и наковалнята и ще им го наковат скоро. Очаквам *** джуджето да натика *** в девета глуха и да върне териториите на България, завзети неправомерно - Одрин и Босфора са български исконни територии и *** трябва да си вземат урок за агресивната политика, която водят. Някой да ги сложи на мястото им, защото фесовете се имат за много велики и силни.

64

Кашмеров

преди 8 години

Нормално, то без загуби не може в една война. А и война без сухопътна операция не може да бъде спечелена на този етап, ако изключим употребата на атомно оръжие.

63

Анонимен

преди 8 години

Сега гледайте как няколко руски ракети по погрешка ще ударят разни много важни местенца в Турция и руснаците ще се извинят много любезно. Да не говорим, че Турски поток приключва и нещичко ще се случи в ортаклъка на Русия и Турция. Лошото е че от всичко това печели само Ислямската държава. Според мен руснаците няма да оставят нещата така и прегрешилите ще си понесат тъпкано последствията.

62

Анонимен

преди 8 години

Алооооооооооооооооооооо, ако наистина руснаците са навлезли в турското въздушно пространство и са били предупредени ДЕСЕТ (10) ПЪТИ то е нормално турците да им свалят самолета! Както би направила и всяка друга държава! Това не значи че турците подкрепят ИД, защото са свалили руски самолет, нарушил тяхното въздушно пространство!

61

Анонимен

преди 8 години

Сега, пари, пари под ушанките! Турция не е умерената опозиция, въоръжена с автомати и някоя друга ракета ТАУ. Турците имат стабилна армия и са подкрепени от САЩ, както и от останалите членки на НАТО!

60

Анонимен

преди 8 години

Малииий на дребния направо му се изaкаха в ушaнката!

59

хехехе

преди 8 години

Руските самальоти започнаха да се разпадат от самосебеси щом прелетят покрай НАТО-вска граница!

58

Анонимен

преди 8 години

Турция е на страната на Идил ха сега вижте колко истински бьлгари се радват на тази новина под мен !!!

57

:)

преди 8 години

Те руските самальоти са извънземни, митични, несваляеми! А пък руските пилоти са най-големите летатели! Време е да се поприземите, драги. Реалностите са други.

56

до 65

преди 8 години

Според турците, те са излъчили 10 (ДЕСЕТ) предупреждения след нарушаването на въздушното им пространство преди да го свалят. Руснаците казват, че имат пълен запис на полета и могат да докажат, че самолета нито веднъж не е нарушил турското въздушно пространство. Така че поне засега не се знае кой прав и кой крив, но едно е ясно - Турски поток скоро няма да има.

55

Анонимен

преди 8 години

турския паток ...май токущо умре

54

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКато гледам тук повечето са за Идил и Турция ! а ти за алкохолиците ли очакваше да са?

53

Анонимен

преди 8 години

Ако самолетът е руски, турция си затвори новостояща АЕЦ.

52

Анонимен

преди 8 години

Като гледам тук повечето са за Идил и Турция !

51

Ali Kemal

преди 8 години

Vleznah v turskite *** saamoleta e svalen krai Damask ot Siriiskata opozicia a ne ot Turskite istribite li,samoleta e prelital nisko i e obstrelvan ot kartechnici pilotite sa katapoltirali i nese znae vse oshte dali sa pleneni za sega sa jivi , tova e informaciaata ot turskite ***

50

Тигър

преди 8 години

Чудесен повод да се свалят турски самолети които бомбардират кюрдите в Сирия. Спомнете си че предния месец имаше такива новини. Руснаците вече разположиха С-300 в Сирия. Ще става интересно.

49

Анонимен

преди 8 години

Руските свинье за пореден път са били обилно наквасени и са навлезли отново в турското въздушно пространство. За кой път вече? Турците ги предупредиха няколко пъти, но *** страдат от мания за величие и си мислят, че светът е техен...