31

Анонимен

преди 8 години

Ако САЩ станат партньор с Русия, това ще означава че са станали партньор на ИД. Американската наивност е единствената сила на земята способна да унищожи Америка.

30

Анонимен

преди 8 години

Отдавна им го казвам ама те чуват ли като не чуват ! Русия, Америка и Европа са длъжни заедно да защитят християнския свят.

29

Анонимен

преди 8 години

Когато слоновете танцуват страда тревата

28

kokospa

преди 8 години

Поредната разорена държава Сирия ще бъде разделена подобно на Корея и бивша Германия преди 1989 като Москва ще постигне така желаното присъствие в Ср.море и контролът в/у суровините минаващи от там.Цената е платена -Асад предаде на разруха държавата си.Иран ще получи своя дял(територия)....

27

радио Ереван

преди 8 години

Някой пита радио Ереван: "Къде са болниците и сватбарите в Сирия, Пакистан, Афганистан и Йемен?" Радио Ереван отговаря: "Барак, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т.ъ.п въпрос вече за стотен път!"

26

Анонимен

преди 8 години

"Засега всички очаквания на Вашингтон не се оправдаха" Русия не не трябва да оправдава всички очаквания на Вашингтон. За тази работа има и други страни . Например България.

25

Анонимен

преди 8 години

По-добре да се съюзят помежду си! Русия е слабичка, колко ще помогне?

24

Анонимен

преди 8 години

руската империя е в процес на разпад. апогея й е бил 50-те години на 20-ти век.просъществува до 21-ви век само благодарение на безогледната екплоатация на природата.първо беше разпада на ссср,сега предстои разпада на русия.кавказ чувашия башкирия якутия карелия и др искат отделяне

23

Demokrat

преди 8 години

До ВасилевDobro utro Selski! Kak e vremeto pri tem?

22

Анонимен

преди 8 години

"Всеки партньор си струва, смята US политолог"В Америка левите бурми продължават да смятат, че Русия е партньор на САЩ. Колко пъти още трябва да ви заплашват че ще направят от САЩ ядрена пустиня, колко пъти ще наводняват американското крайбрежие с атомни зривове, колко пъти още Путин ще ви се зъби без никакъв повод единствено за да уталожи злобата си против Запада и най-чече САЩ, за да разберат най-сетне и левите американски ***, че Русия е техен враг и никога няма да им бъде партньор.

21

kokospa

преди 8 години

Кой изнасяше революция в:Куба,Ангола,Мозамбик,Никарагуа........завършили с тотален крах.Същият този който загуби влияние в Източна Европа и търси начин да се качи отново на гребена на вълната извивайки ръцете на бившите си васали и създавайки псевдопартии от типа на АБВ и Атака!!

20

Анонимен

преди 8 години

на путин идеята е да избегне санкциите и хагския трибунал с килията на милошевич.знае,че влоши ли се още положението в русия ,неговите олигарси ще го предадат в хага в замяна на сделка със запада. кой имаше полза от гръмнатия руски самолет и атентатите в париж става ясно на мислещите хора.

19

kokospa

преди 8 години

Трябва да се чете!Помни ли някой кой снабдяваше с оръжие Ирак във войната му с Иран?Кой въоръжаваше всички палестински групи?Кой въоръжаваше просирииските милиции в Ливан?Кой подкрепяше до края маоуският режим в Камбоджа(кхмерите).И още.....Когато си отговорите ще ви стане ясно кой рови в сметището!!!

18

Берлин

преди 8 години

Русия е в икономически колапс и путин търси всевъзможни начини да омилостиви Запада.

17

Анонимен

преди 8 години

тия немски политици са наистина рядко ограничени хора.напълниха европа с *** безразборно,затрудниха ред държави,не се посъветваха с никой,сега искат други да отиват в сирия,ама те нямало да участват защото били миролюбци.

16

От Сирия

преди 8 години

Ако можете да участва във войната- да го прави; ако не можете - тогава е по-добре да мълчи и да спре да плюе върху тези , които се борят за вас.

15

Зидаря

преди 8 години

Питам:САЩ създадена ли е от евреи- масноните? Създадена е! Който не е наясно - да чете!ЕС управлява ли се от масони? Управлява се! който не е наясно - да чете!Русия управлява ли се от евреин? Управлява се! който не е наясно да чете!Е като се тегли чертата - не ви ли се струва прекалено голяма корелацията! Съдбата ви е предначертана още 1776 г, прости овце!

14

Анонимен

преди 8 години

Тероризмът няма граници ! Вчера в Париж- утре повсякъде!!!!! Защо никой не иска да разбере тази ужасна истина? Никой не може да се скрие ! Моля, да разберете най-сетне!

13

Анонимен

преди 8 години

Кой терорист е по-добрия - Асад който хвърля безогледно "варели-бомби" или ИД които режат глави пред камера. Путин си е избрал първия.

12

Анонимен

преди 8 години

13, аааа Той Путин започна да бомбардира ИД след като свалиха руският самолет???? аааа, добрееееее...ще му кажа на Путин!Муахаахахахахахахаха