54

Анонимен

преди 8 години

до 76Ако обичаш не използвай "достойният български президент" и Плевнелиев в едно изречение

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 83Плевнелиев е казал самата истина и му прави чест, че единствен той в тази руска колония България посочи истинският виновник за жалката съдба на родината ни. Тъй-както Париж и Франция бяха нападнати от ислямските терористи, така и България беше нападната от руските кибертерористи по време на изборите. Това че ти и подобните на тебе сте готови да лижете руските *** денонощно си е ваш русофилски проблем, а не проблем на достойният български президент Плевнелиев.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 68Евроатлантическа принадлежност не помага на никого, включително и Франция. Няма да помогне и на България, съжалявам.

51

наблюдател

преди 8 години

супер гросмаисторът путин пак го измисли технично си постигна целите и даде кавалерски възможност на обама да засили пазициите си за идващите избори в САЩ

50

Галя

преди 8 години

"Путин, в крайна сметка, е гангстер"===============А Обама и Меркель - белые и пушистые.

49

Анонимен

преди 8 години

angli4ani,amerikanci i rusnaci tiya imperii na zloto koga shte sprat da izbivat drugi narodi i da prekroyavat granici po svoya ugoda

48

До шопа

преди 8 години

Елементарно е , от една страна войската на Асад ,а от другите две Русия и САЩ а от четвъртата Турция и Франция .Елементарно е , но човвек трябва да има и нещо под капата , а не само да езика му да работи ,нали ?)

47

Анонимен

преди 8 години

Сега всички ще се изредят да му ходят на крака на Путин. Европа се тресе от страх и се разпада.

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 70Плевнелиев е казал самата истина и му прави чест, че единствен той в тази руска колония България посочи истинският виновник за жалката съдба на родината ни. Тъй-както Париж и Франция бяха нападнати от ислямските терористи, така и България беше нападната от руските кибертерористи по време на изборите. Това че ти и подобните на тебе сте готови да лижете руските *** денонощно си е ваш русофилски проблем, а не проблем на достойният български президент Плевнелиев.

45

Анонимен

преди 8 години

Статията не съм я чел и няма да я чета, но снимката е трепач. Мнооооого изразителна

44

IMK

преди 8 години

Всъщност ситуацията е патова. Запада няма кого да разчита като реална военна сила в райноа.Русия подкрепя Асад но е очевидно че и той не може да контролира територията си наслена със сунити които подкрепят ИД. Военна сила са кюдрдите но срещу тях стой Турция.Така че нищо друго не им остава освен да бомбандират. А както бяснаваше един журналист за местните сунити ИД са по скоро освободители от шиитските Иракско и Сирииско правитлства.

43

Анонимен

преди 8 години

Патладжана отдавне вече е господин никой.

42

Анонимен

преди 8 години

ИД борави само с руско оръжие.

41

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантическата принадлежност на България - гарант за сигурност и стабилност на страната!

40

Анонимен

преди 8 години

ИД се финансира от САЩ.

39

Анонимен

преди 8 години

Защо Путин е бил ужасен? Защото Обама е намекнал че знае кой е организирал атентатите в Париж и че доживотния затвор в Хага няма да му се размине.

38

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех!

37

Анонимен

преди 8 години

До до рyския трoл от Хайде, да спори с смисъла на коментар, но не с неговия правопис. Защо целият свят трябва да знае български правопис?

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПутин никога не е бил в Украйна, за да я напуска.

35

Демократ

преди 8 години

Нормалмо е при демокрацията да има атентати и жертви, трябва да се примирим с това. Западната цивилизация донесе демокрация на много държави като Либия и Ирак и сега терористите са бесни. Но демокрацията е прекрасна, тя е най-висшето постижение на човечеството, при демокрацията можем да пътуваме свободно и имаме свобода на словото. Освен това ИД в момента воюва и срещу нашия общ враг Русия. Който иска свят без атентати и терористи да си хваща пътя за Северна Корея, там няма терористи.