107

кар

преди 8 години

Абе вие наистина не сте добре!Във Втората Световна Война жертвите на СССР са 27 милиона.- 11 милиона военослужещи (бойци, сержанти и офицери)и- 16 милиона цивилни (жени, деца, старци)Германия 11 милиона- 9 милиона военослужещи- 2 милиона цивилни.

106

hhh

преди 8 години

Абе вие правите ли разлика между Русия и СССР? И не ми е ясно как може да има хора, които възхваляват Сталин. Доказан убиец, колкото и да не им изнася на някои този факт! И най-лошото е, че избива собствения си народ. Хитлер с всичките си зверства и газови камери и като малко невинно момченце до Сталин. Но победителите историята не ги съди, но това не значи, че трябва да си затваряме очите.

105

Анонимен

преди 8 години

Повече от 10 секунди не мога да гледам ТВ алфа, защото повтарят едно и също - как най-великия между великите В.С. щял да бъде арестуван и след това ще дойде края света

104

До 169

преди 8 години

За времето от 1917 до средата на 70те историкът Панин (Panin,1976) привежда в аргументите си до вероятни жертви 69 500 000, като цитира свои колеги, с цифри от изследователската им работа до 80 милиона жертви.

103

Анонимен

преди 8 години

Обаче много интересно сега цяла европа трябва да се обедини срещу това обаче тука некакви си се хващат за гушите и си мерят ония работи. Пичове умряха много хора. На вас може да ви се струва че е далече Париж но всъщност е 2 часа полет. Вземете тая гняв я насочете към *** в кухнята ни.

102

До 169

преди 8 години

66 милиона само за 38 години от 1917 до 1956 е признатата до скоро реалистична статистика на числата жертви в СССР (Solzhenitsyn 1974, 10). За 29 години, от 1926 до 1954 е изчислен демографски минус от 78 милиона руснаци, при което са сумирани избитите (около 35,5 милиона) и техните неродени деца (Dyadkin 1983). За годините 1918-1953 са отделени по изчисленията на историците само 23 милиона избити руски граждани (Maksudow nach Medvedev 1979).

101

Ники Пънчев

преди 8 години

Тези осем терориста са номер едно в номинацията на БХК за мъже на годината!Но не се знае до нова година има доста време може да има и още по "достойни " мъже в класацията на БХК!

100

хммм

преди 8 години

Работата на европейските политици май е ,,Ти ги плюеш, те казват че дъжд ги вали,,

99

честит

преди 8 години

когато започнеме да хващаме живи убавци като тоя на снимката, и всеки Петък преди молитва на майка му да й пращаме отделна негова част увита в свинкса кожа, а на Байряма - таш.аците - армаган - ей тогава ще се замислят какво ще правят. Ей тогава ще се сепнат и ще мислят

98

Анонимен

преди 8 години

Кой е този Сидеров?Да не е оня дето е руски националист

97

Анонимен

преди 8 години

Тя храната, с която се храним, си е и така отровна...

96

До 156

преди 8 години

Чети бе ***. Чети. Самите руски анализатори посочват жертви в порядък 60 милиона.Ама това сте вие червените каскети, хем ***, хем не четете - е как да стане

95

честит

преди 8 години

ЕВРОПА ЗА ХРИСТИЯНИТЕ !!!ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

94

Коран

преди 8 години

Сега ще изпълзят леви, либерали, БХК и Местан да ни обясняват колко миролюбива религия е исляма. Коранът съдържа най-малко 109 стиха, които призовават мюсюлманите към война с неверниците. Ето два от тях: Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник. Сура 5, стих 33 На

93

честит

преди 8 години

прави са ЕВРЕИТЕ ! ПРАВИ! Те всеки ден го живеят това! Затова когато малкото мюсли вдигне прашка - войника му пробива мюсюлманската тиква с един в тила. ТАКА ТРЯБВА! И ПОСЛЕ МУ СЪБАРЯ КЪЩАТА И ИМ ВЗЕМА ЗЕМЯТА НА СЕМЕЙСТВОТО ИМ. ДА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА !Ние ще ги интергрираме, тинтири-минтири...И ?И?И ПИТАМ !?!!!!ОТ ГОДИНИ ГИ ИНТИГРИАТЕ У ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ, ЯВНО ДОБРЕ СТЕ СЕ СПРАВИЛИ.Нека. Още 100 от вас да убият ! ПА БАРЕМ СЕ СЪБУДИТЕ НАКРАЯ !

92

читател

преди 8 години

Вън арабските пришълци от Европа.Европа за тези които са я създали.

91

До 146

преди 8 години

Ако комунистите не бяха оградили България с телени огради, минни полета, и войници стрелящи на месо по всеки който се опитваше да напусне щастливият соц, населението на България по онова време щеше да е 2-3 милиона.

90

Анонимен

преди 8 години

разпространи заплахата, произнесена от боец, който призовава френските мюсюлмани да извършват нападения.Този боец да бъде номиниран за човек на годината от Българския хелзинкски комитет веднага!

89

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПо времето на комунистическия терор за всеки имаше гарантирано: работа, жилище, образование, здравеопазване, спокойствие и сигурност, хората дори не заключваха вратите си. И пенсионерите не ровеха в кофите за *** за остатъци от храна.

88

честит

преди 8 години

НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАМ, НЕ ПЛАЧА !! ХАК ДА ИМ Е! Западното ллицемерие, ще приемаме бежанци, ***... Да насаждаш чуство за вина У БЕЛИЯ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН, ХРИСТИЯНИН МЪЖ. Ония колят бесят, франсетата се прегърнали и поставят цветя.Сега сума ти пари им наляха да се борели с миграцията у дома. АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ !?! У.РУДА РАЗБИРА ОТ КАРТЕЧНИЦА И БЯЛ ФОСФОР, НЕ ОТ ПРИКАЗКИ. АЙ ПРЕГРЪЩАЙТЕ СЕ СЕГА СТУДЕНИ, МАМА ВИ ПРОСТА !!!ПАДА ВИ СА !!!