135

tato

преди 8 години

ИСКАХТЕ ГЕРБ ЕТО ВИ ГЕРБ ЩО ПЛАЧЕТЕ БЕ МОМЧЕТА.ТИХО СЕКСА ПРОДЪЛЖАВА НА ГЛУПАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ОВЦИ .ДАВАЙ БОЙКО ДАВАЙ НА ТОЯ *** НАРОД ОЩЕ СЕКС

134

Анонимен

преди 8 години

Евла,Горанов,скуби тия льольовци.

133

Анонимен

преди 8 години

Днес пътувах по 1-во класен републикански път от Стара Загора до Сливен, е извинявайте но този път е по зле от селски, а се води 1-во класен и ще искат винетка за 100 лева. Горанов и Павлова ходете се хвърлете на някоя магистрала.

132

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха ха

131

Тихо

преди 8 години

С вдигането на винетките, само опипват почвата, ако не демонстрираме силно недоволство, ще ни сложат и тол такси да плащаме. Наглостта им не познава никакви граници !

130

Анонимен

преди 8 години

Винетките трябва да отпаднат напълно, както е в Германия. Всичко е включено в цената на горивото. Колкото повече караш, толкова повече плащаш. Топлата вода отдавна е открита. Уникална държава!

129

Анонимен

преди 8 години

МИЛИЦИОНЕРИТЕ ВМЕСТО ДА СТАЧКУВАТ ЗА ПАРИ СРЕЩУ КРАТУНАТА ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВЯТ ПРОТЕСТ ПО ДРУГ НАЧИН-ДА СПРАТ ДА ГЛОБЯВАТ ХОРАТА ЗА ВИНЕТКИ..ГУМИ ЗАСТРАХОВКИ И ДР ПОДОБНИ ДЕРЯЩИ КОЖАТА ДАНЪЦИ!ТОГАВА НАРОДА ЩЕ Е С ТЯХ!

128

Анонимен

преди 8 години

Пътищата се скапват заради претоварените камиони и липсата на контрол. И 500 лв да направите винетката за леките коли, проблема остава. Аман от некадърници!

127

Анонимен

преди 8 години

Стар изтъркан номер, пуска се една партеннка с много, много висока цена, а след това се казва, че цената ще е по-малка... и всички си отдъхват доволно!

126

турчин

преди 8 години

В района където живея и работя от 1978 год. пътища не са правени и частични ремонти се проведоха. Да събират такси за автомагистралите и за тунелите. Що за глупост е винетка за всяко превозно средство. Винетката да е в човека който управлява.

125

иво

преди 8 години

Благодаря ти ! знам,че го правиш за нас. Лекарите ти благодарят ! Полицаите ти благодарят !Пенсионерите скоро и те ще го направят ! само митничари и съдии не го правят !

124

Анонимен

преди 8 години

Вдига ви данъците,вдига ви пенсионната възраст вдига ви здравните вноски отнема ви социалните придобивки Овчия български народ пак го избира!

123

ж.стоев

преди 8 години

те и с тези доходи не може да се поддържа нормален живот ама не ги вдигате *** мръсни

122

Тихо

преди 8 години

Само в София има към милион автомобила. Като направят винетката 100лв, това са 100млн само от София... Ще ги хранят и ще ги поят ли тия магистрали!? Едно снегопочистване и кърпене на дупки правят, като и двете ги вършат пет за четири! Магистралите са направени с пари от ЕС, Бойко само бие ***, че той ги е направил и си мисли, че сега хората ще се юрнат да плащат винетки и тол такси. Имам чувство, че хазната е празна и се чудят от къде още да отскубнат пари от хората.

121

Анонимен

преди 8 години

Гарантирано от ГЕРБ.

120

1

преди 8 години

горанов,защо преди 25.10.2015година не съобщи за новата цена на винетката,тогава тиквата ще ше да види дали цяла България е синя.

119

Анонимен

преди 8 години

Не трябва този който излиза 5 пъти в годината по реп пътища и този който всеки ден кара по тях да плащат едно и също

118

Анонимен

преди 8 години

От 2008 г. не била вдигана и БИ БИЛО ДОБРЕ ДА СЕ ВДИГНЕ. Ами тя и герберастията от 2009 г. стриже и дои българския народ и вече е време да бъде изметена веднъж за винаги.

117

колио

преди 8 години

Все някои ако разбира трябва да се сети че 30 хл. км пътища и половината магистрали и всички жп линии са построени без винетки застраховки и кви ли не налози а с работеща икономика барабанчико.

116

as

преди 8 години

Всеки който има грам мозък разбира, че винетката трябва да е с по висока цена.