20

ККК

преди 8 години

До ГЕРБ foreverДолното трябваше да е до Герб Форевър, да еааааааа и бъгавия сайт

19

ГЕРБ forever

преди 8 години

Още от Светослав I искат да ни превземат ... та до ден днешен, ама както ви каза Дедо Иван, четете история ... не боли !

18

Анонимен

преди 8 години

Колко още хора трябва да умрат, за да разбере баба Меркел, че тези фанатици, дето ги пусна в Европа ще почнат да правят същите поразии, но тук, при нас? Колко ли деца и семейства ще си идат... Накрая ние, европейците ще станем бежанци в собственият си континент.

17

ККК

преди 8 години

До ГЕРБ foreverЗащото и те ни мразят ... с тази разлика че ние не сме ги окупирали

16

Марин

преди 8 години

Човечеството как ще реагира сега?

15

Армагедон

преди 8 години

Нещата стават сериозни.Предстои пълно унищожие на сатанинския халифат от воините на Христа!

14

ККК

преди 8 години

Прав си Dedo Ivanе, това са историческите факти. :)

13

KKK

преди 8 години

Инициативен комитет предложи на най-малкия пътник от злополучния полет да бъде издигнат паметник в Санкт Петербург.------------популиска глупост, сега ще почнат да вадят и политически дивиденти от трагедията, *** !

12

Dedo Ivan

преди 8 години

До баба иванкаМи бабо Иванке, кой на кого какво е бутнал е описано от Георги Раковски,Захари Стоянов и Иван Хаджийски. И какво са платили братятя Георгиеви след представеният масраф за "освобождението" ни .Почети малко повече, па тогава седни да се раздумаме.Те тия същите ни освободиха и от "фашистко", нищо, че не сме били под "фашистко робство"

11

Леко

преди 8 години

Бог да ги прости.Дано се разбере цялата истина и да се накажат виновниците.

10

Je Suis Mohamed

преди 8 години

Ще се подиграват ,защото могат. САЩ се видя,че не искат да спрат войната, защото им тряба евтин петрол и да фалират Русия. Саудитска Арабия искат да сринат добива на шистов газ и след 1-2 години нефта ще станр 200 долара за барел пак.

9

Боби

преди 8 години

До птица 91. Версия Опашката се откъсва - Шефовете на Превозвача заедно с техническите лица право в затвора2. Версия Бомба в Багажа - ГОЛЯМ Шамар за Египетските служби а и за Руските служби също но в по-малка степен

8

баба иванка

преди 8 години

До Dedo Ivan.....имаш право да обичаш каквото си поискаш--но поне едно добро нещо си видял от Русия в "исторически план"--бутнал са ти чалмата от главата........Иначе сега да пишеш от Анадола,и редовно да ти чистят коженият диван.....Така че обичай си каквото си искаш----но това не го забравяй...

7

онбашията

преди 8 години

аз затова моите ги оставям на бабите когато ходим на почивки с жената, едно че нищо няма да помнят на тая възраст, второ че ние не можем да си починем а само варди ги от водата, и трето че на тая възраст никакъв спомен няма да им остане.

6

Dedo Ivan

преди 8 години

Не обичам Русия. Причината-в исторически план от нея не сме видяли нищо добро. Който не е съгласен и средно грамотен-да чете Историята.Но едва сдържам сълзите си за това невинно и мило същество...Бог да се смили над невинната душица! Ангелче. Бог да прости невинно загиналите .

5

Rado

преди 8 години

Много жалко за жертвите. Искрено се надявам руснаците да попилеят *** от идил. Един да не остане. ***.

4

ИЗВОД

преди 8 години

Да спомена какво се случи вчера в Франция..."Световно известният" весник--"Шарли Ебдо" се подигра с трагедията от самолетната катастрофа над Египед....Тези "журналисти" които се борят за "свобода на словото" се изгавриха със паметта на загиналите хора...с паметта на загиналите деца.............Точно затова,новите "западни ценности" са вече тотално намразени и презирани-----ИЗВОДИТЕ си правете сами....

3

Анонимен

преди 8 години

Трябва да сме толерантни с бежанците, нали, милите и беззащитни, мирни ислямисти, бягащи от ужаса на войната! Елате, еничари, да ви покажа толерантност! Яд ме е, че преди 6 месеца не сгазих ей такава групичка по Тракия!

2

Анонимен

преди 8 години

Путин, пускай ядрени бомби над джихадистката ***!

1

tanasis

преди 8 години

Милото детенце...:-(