149

Анонимен

преди 8 години

Тракторче, Баце бави но не забравя. Но скоро ще го ритнат хамериканците. Слуша ги но управлението му предизвиква само напрежение и несъгласие. Като го ритнат ще му го върнеш. Но да е завършено за да те славим докато си жив.

148

Анонимен

преди 8 години

Цв. Цв. от Америка вика та се къса :- Бойкооооооооо, убихте ли Тракторааааааааа ???А Б.Б. от Равда отговаря :- Ц !!!

147

Анонимен

преди 8 години

ДО 173, МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ АКО ИМА КАКВО ДА КАЖЕ, ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ГО КАЖЕ, ДАВАЙКИ ТОЛКОВА ИНТЕРВЮТА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕЛОТО...НЕ ПРОСТО ТОЙ Е ТРЪГНАЛ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ ЕДНО ВРЕМЕ, А БОЙКО НЕ!ЗАТОВА И СТАНА ПРЕМИЕР!

146

Анонимен

преди 8 години

Кумулативния заряд е заряд със специална коносовидна форма. При взривяване фокусира темпера и налягане на малка площ. Реактивният снаряд има ниска начална скорост.

145

Анонимен

преди 8 години

Егати РПГ-то щом от 5 м. не мога да взривя танк ???? Е защо ми е тогава ?????

144

Откровенно

преди 8 години

И що по А.Петров, а не по Бойчето Борисов, м? Все пак А.Петров не е така охраняван както Тиквата!пп. Представете си каква красота само, ако взривят с ракетка ББ Тиквата! Аха! Наслада за сетивата и душата! Следва тържествена заря в знак на победата над мутрогеноса ББ! Съшност това ще е истинското начало на разпадането на прустъпното мутренско управление в тази полудържава БГ!

143

Анонимен

преди 8 години

Таз държава има ли още премиер и президент ,че не съм ги виждал от изборите,да не са станали МИГРАНТИ ?

142

до 164

преди 8 години

"А ОБЯСНИ МИ ТОГАВА, ЗАЩО ТИ Е ДА УБИВАШ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КАТО СИ СПЕЧЕЛИЛ ВСИЧКИ ИЗБОРИ."Защото Алексей Петров и Борисов са съперници още от времето на НДСВ насам, както за МВР поста, така и за властта. Петров дори ликвидирайки Борисов няма да се качи на власт, но ако Петров се разприказва с подробности за миналото на Борисов, Борисов се се срине с гръм и трясък. За тебе летоброенето май започва от 2009-та...

141

Анонимен

преди 8 години

До СКРИТИИНякой да е виждал Бойко ....- - - - -Ааааа, откривал пречиствателна станция в Равда .... за да станели "чисти" парите им ! От ГЕРБ вече щели да ги пречистват !

140

Mimi

преди 8 години

Zashto ne doide Men da me strelq nqkoi "bez-nishto"Zdrave i yspex na vsichki (stolichni tarikati)Have a nice Day

139

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОсвен това атакисткия умник като гледа атака тв и руски сайтове, може и в тях да види клипове как изглежда експлозията от кумулативен снаряд и колко е безопасна на малко разстояние.

138

Бранник

преди 8 години

Следващият атентат с гранатомет ще е срещу другия душманин Сретен Йосич.

137

Анонимен

преди 8 години

Ся заради тоя цяла София е блокирана. Спират през 1 кола за проверка.....

136

Анонимен

преди 8 години

Атакисткия умник, дето гордостта на живота му е, че е гръмнал с РПГ без да разбере какво става, може ли да ми обясни като комулативния снаряд е толкова безопасен за околните как умряха 2 американци преди няколко месеца ? Освен това РПГ7 има няколко вида снаряди.

135

БУДАПУКНИСКОРО

преди 8 години

ПУКНЕ ЛИ БУДА ЩЕ ИМА ЦЯЛ МЕСЕЦ ПИРШЕСТВА В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕЛИЯ ГРАБ ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО ПАРТИЯ!!!!!!!!!!!!А ДАЛИ САЩ СЕ СА ДОВОЛНИ ИЛИ НЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА!!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149КАК ЩЕ ПРОБИЕШ 50 СМ БРОНЯ АКО ВЗРИВЪТ СЕ ПРЪСКА ВСТРАНИ БЕ ***- - - - -Егати Мерцедесо ???? С 50 см. броня ????? Тоя нема да отлепи бе брато !!!!! Айде бегай сега се провери за ***

133

Анонимен

преди 8 години

ДО 161, А ОБЯСНИ МИ ТОГАВА, ЗАЩО ТИ Е ДА УБИВАШ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КАТО СИ СПЕЧЕЛИЛ ВСИЧКИ ИЗБОРИ. ИМА ДЕЛО СРЕЩУ НЕГО, АКО КАРАШ БРОНИРАН ДЖИП ЗА 1,4 МЛН., НЕ ТИ Е ЧИСТА РАБОТАТА!ПРЕМИЕРЪТ ДОРИ ДА Е ТАКЪВ , КАКЪВТО ГО ИЗКАРВАТЕ, ТРОЛЧЕТАТА МИ... НЕ Е ТОЛКОВА *** !!!!!!НЕ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е ВАШАТА ПРОПАГАНДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

СКРИТИИ

преди 8 години

Някой да е виждал Бойко и Плевнелиев ?????????????

131

Анонимен

преди 8 години

до156 Не ми казвай, че ако гръмнат Тиквата, няма да има последствия! Та той Императора на България, и САЩ какъв майдан ще ни спретнат, само за 24часа! С протесна мрежа, Иво Инджев и др. че ще помислим, че ни е ударил астероид!

130

до 156

преди 8 години

Напротив, точно за България дестабилизирането минава през убийството на премиера, отваря се политически вакуум, започват да се хвърлят обвинения и настава пълен хаос. Петров може да бъде очистен по всяко време от кукловодите си, но все още е жив, така че не ми разправяй басни. Освен това убийството му няма да промени нищо в стабилността на самата държава.