15

Ментора

преди 8 години

И агитацията му в изборния ден е *** колкото него!

14

Анонимен

преди 8 години

до 29Всъщност няма какво да кажеш! Разбрах! Папуняк смешен!

13

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука за скапаните им избори и без това всичко е спазарено и нагласено,избори има но избор няма.Гласувайки подкрепяте на тези същества кражбите,гласувайки вие им давате право от ваше име и за ваша сметка да сключват договори които после крият от вас.Тези хора са наркотрафиканти и консуматори на дрога,тези хора са лобито на енергийната и всякакъв вид мафии,тези докараха ЧСИтата във вашия дом

12

Край

преди 8 години

Отговарям на Избори. Другите "партии" не са по-добри от Герб. В България няма партии има мафиотски образования с кръстници. В партиите има идеология, има членове които са готови да дават от себе си пари и усилия за да се реализира. В българсиките "партии" има вожд и службогонци след него. Лека на всичко това са МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ обаче такива избори са ви забранени - даже не искаха и да ви питат. За това ще ни управляват Лъчо Мозъка, цветан цветанов физкултурника, и др....

11

Анонимен

преди 8 години

до 22Всъщност си неориентиран а се опитваш да ирозизираш. Я премини днес по Тракия и по Хемус и да видиш за какво ремонтиране на мостове и асфалтиране става въпрос, бе младеж! От една година вървят тия огромни ремонти. Асфалтирането само на 1 км е 4 милиона за справка. Да не ти казвам цената за строенето на мостовете по Тракия в момента.

10

художника

преди 8 години

Що не дадете СърГея къде ще гласува? Мноооого ме интересува! Сигурно че е еликтронно от Брюксел, Ъ ???

9

pet

преди 8 години

Бихте ли ни уведомили когато отиде до тоалетната по голяма нужда, и кога излезе от там!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

В момента по Хемус и по Тракия се правят ремонти за поне 2 милиарда лева. Да питам Тиквата що нещо не се чува откъде са тия пари/ Аааа, сетих се- не трябва да се говори за 16 милиардния заем. Нъл тъй? Като има резултати какво да ревем, нъл тъй, Тиква? пък кой ще ги изплаща на Европа, к'во те е.бе. Нали няма да си на власт тогава.

7

кВо пък

преди 8 години

Сретане кога ще гласуваш ?

6

БГ

преди 8 години

Има само един избор и той е настоящия :)

5

Анонимен

преди 8 години

пуснал е една вода

4

Българин

преди 8 години

Нормално е Бай *** да управлява България. Обичайте си го и си му гласувайте това е бащицата. На него му се дават пари от Брюксел да ви прави магистрали и градинки. Друг като дойде веднага се оказва корумпиран и некадърен и паричиките спират. Това е положението. Като сме народ който не може да си стои сам на краката без европейски помощи ще слукаме. свиквайте.

3

невидими резултати

преди 8 години

Повтарят като папагали това за "видимите резултати". Може да са видими , но само за тях и приближените им. За останалите е видимо че България остава най бедната страна в ЕС и всеки гледа да оцелее някак, даже и като емигрант. Без да е във война ние имаме повече емигранти от войващите. Пропаганда в медиите, купени журналисти и политически назначения навсякъде. Това също е видимо

2

видим

преди 8 години

видимите резултати за неговите чували с пари, превозвани с фалкона. ЗАЩО София продължава да расте нагоре, а не настрани в полето? Защо кофите за *** са на пътното платно! НАВСЯКЪДЕ???!!! Е.ати и кметицата, е.ати и общинския съвет! Видими резултати и невидими кражби!

1

от 2

преди 8 години

Василев, не е нужно да поставяш точка за всяка буква на нецензурна дума за този сайт. Нужно е само една точка да поставиш и се получава.