37

Анонимен

преди 8 години

Одисей е бил комсомолски секретар--сам си го е признавал тук.А сега е либерал--направете си сметка каква фур...лопата е....

36

Анонимен

преди 8 години

Така си е в банановите, тоталитарни държавици. Няма какво да се чудим.

35

Демократ

преди 8 години

Така е при диктатурата и авторитарните режиеми - диктаторите винаги имат рейтинг 99.99% - пример: Северна Корея, Либия при Кадафи, Ирак при Саддам, Русия при Путин. По принцип това винаги са изостанали и бедни страни където народът живее в мизерия и не познава свободата и демокрацията. В демократичните и цивилизовани страни с висок стандарт на живот дъжавния глава има рейтинг не повече от 25%. Барак Обама - президентът на най-демократичната и най-богата страна в света САЩ има рейтинг под 20%.

34

Анонимен

преди 8 години

Хора, не се заблуждавайте. Садам и Кадафи и те имаха висок процент на изборите и народа уж ги харесваше. Оказа се, че не е така. Путин си плаща за този рейтинг. Руснаците ще го търпят още малко и ще му теглят шута на изборите.

33

демократ

преди 8 години

След като изби опозицията рейтинга му е 99.9999999999%..ха..ха

32

Анонимен

преди 8 години

До Глигор ОффроудскиГрешно си информира. Суровини като газ и нефт съставляват само 8% от руската икономика. Путин за 10 години изведе руската икономика от 36то на 5то място в света.

31

до 55

преди 8 години

И ти вярваш на жалките агенции, според които рейтинаг на тиквата не пада под 40%. при условие , че целия народ го псуват като хамали. Е ти целуваш ръчичка, щото ти плащат да лижеш г*за му като лезбийка!

30

Анонимен

преди 8 години

Браво, Вова! Стигна Хитлер! По действия също си приличате.

29

Анонимен

преди 8 години

Намерете в тубата посланието на бившия министър на отбраната на Канада, за да ви се изясни какво представлява сащ. Със субтитри е.

28

Анонимен

преди 8 години

Рейтинга на Путин и в България е много висок! И значително по-висок от този на местните политици.

27

анонимен

преди 8 години

ПО СМЕШЕН И НЕЩАСТЕН ЧОВЕК НАДАЛИ ИМА В МОМЕНТА! НО КОЛКОТО Е СМЕШНО, ТОЛКОВА Е И ТЪЖНО - НА РУСНАЦИТЕ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ, ТОЛКОВА СА ЗОМБИРАНИ. ...........

26

коко

преди 8 години

До Анонимен.В Русия НИКОГА не имало демокрация и свобода на мисленето.Още от времето на Императорите.Сатрапите Ленин и Сталин продължават тази традиция.Путин не допуска да има инакомислещи в държавата.В свят без избор реитинга му винаги ще е такъв.

25

стоилов

преди 8 години

КАКЪВ СРАМ !!!!! РЕЙТИНГЪТ НА КИМ ЧЕН УН Е 99,8% РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМАТ СЕРИОЗНА ПОУКА!

24

Анонимен

преди 8 години

."В Германия,Франция,Италия вече има фен-клубове на Путин."Това вече е дебилизъм. Прекалявате, копейкаджии.

23

9К51

преди 8 години

В.В. върна достойнството на руския народ след управлението на *** Горби и демократичната пияница Ельцин, които направиха Русия за смях пред света! Руснаците не са забравили бандитските години 1990-2000г., когато руските мутри стреляха по улиците и завладяваха с Калашников в ръка предприятия ..... всичко това изчезна с идването на власт на В.В. през 2000г. затова е рейтинга му е толкова висок!

22

анонимен

преди 8 години

аз съм за това русия да очисти арабския свят от ид и племената сами да си избиратръководителите всички държави от региона са били колонии и никоя не иска модела на колонизаторите заради петрола и наркотиците това е много трудно постижимокраварите няма лесно да се откажат от петролните кладенци

21

Велик

преди 8 години

ВЕЛИК е ПУТИНПОКАЗА че САЩ са един НАДУТ БАЛОН

20

*

преди 8 години

Странна работа.Все ми се струваше ,че на изборите гласуваме за българи,а след като бат Бойко се изтъпани и каза,"да се разберат шефовете"нещо му позагубих края.Не схванах за Туск,Меркел,Оланд или Обама гласувам.Щото нашите не са шефове нали така.

19

трапер

преди 8 години

Интересно какъв ще е рейтинга на кенийската мамуна?

18

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече затъва и загнива Русия, толкова повече се вдига рейтинга на Путин. Но ако се вгледаш по обстойно в Русия ще видиш че практически Путин е победител защото няма конкуренция, а няма конкуренция защото от 15 години основното му занимание е да не допуска по умни и най-вече по-културни хора около себе си. Така че няма как когато си с 2 ръце и се явиш на състезание по вдигане на тежести на безръките ти да не си победител, дори се учудвам че рейтинга му е само 90% а не 99.99%