37

Анонимен

преди 8 години

Абе защо лъжете обществото бе, положението е много критично с тези бежанци това не, са бежанци, а главорези на ИДИЛ. Влизат в страната въоражени и никой не може да ги спре, това държава ли е или разграден двор, а при това сме външна граница на ЕС. Затваряйте границите веднага и не допускайте никой на наша територия, иначе ще стане страшно. Цялата управляваща евроатлантическа продажна мафия сте за доживотен затвор, най-малко за държавна измяна и за геноцид срещу българския етнос. Още малко и...

36

989

преди 8 години

Този на снимката се самоопредели - Нелепо недоразумение!

35

Анонимен

преди 8 години

Няма как да се даде медал на граничаря бе хора вие съвсем изкукахте по един тлъст бонус и на тримата за да не се чудят следващия път как да реагират и толкоз

34

доган

преди 8 години

Аве другарю ти караул давалли си някога какво гласи устава или гласеше едно време може да сте го променили

33

до 64

преди 8 години

:)) Натиснах "+", тъй като ми звучите като детски/вдетинен вече/ хор бодра смяна - инфантилно, остарело, ... , смешно е!

32

Анонимен

преди 8 години

Премиерът за стрелбата: Нелепо нещастие! Не е нелепо нещастие Бойко, имало е престрелка, тези *** нахлуват в България въоръжени без никой да може да ги спре, като в разграден двор. А за това носиш отговорност ти и останалите от твоята мафиотска шайка. Много скоро ще ви съди народен съд всички до един предатели и безмозъчни продажни толерасти. Тези въоражените, са бягащи бойци на ИДИЛ, които се насочват към Европа смесвайки се с истинските бежанци. И на децата е ясно това. Оставка веднага!

31

Илко

преди 8 години

Въй, въй,въй с тоя Мутрон , България не я чака нищо хубаво! имам чувството , че боко ще се разплачи заради убитият ИДИЛец, ама как няма нали неговите господари от САЩ са вложили в него! Сега той ще го отнесе!

30

Ганьо Балкански

преди 8 години

Медала не е защото е застрелял оня. Медала е защото си е извършил служебните задължения. Както се каза в предаване вчера - "Тези тримата спокойно можеха да се скрият в храстите, до другия ден щяха да изчезнат мигрантите и новина въобще нямаше да има."

29

Анонимен

преди 8 години

Щом границата ни е най-добре охраняваната, защо все още ни унижават и дискриминират и не ни пускат в Шенген ? Страните-членки на Шенген трябва да ги е срам.

28

Уау!Уаууу....!

преди 8 години

до ИМПЕРИАЛИСТНякой е звъннал предполагам на брадясалия от снимката когато беше в Брюксел и тоз скоропостижно хукнал към БГ! Възможно е там ББ да се изнервил и да е споменал нещо като оправдание за внезапното прекъсване на целувките със "златното МОМЧЕ"!

27

Анонимен

преди 8 години

Третата национална катастрофа се наричала Г.Е.Р.Б.

26

Анонимен

преди 8 години

Нелепо нещастие на България е Б.Борисов

25

ВАЖНО

преди 8 години

до НЕ-ВНИМАНИЕТука по радиоточката всичко си казват!!! Поздрави от $талииска махала!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Прави се на болен от високо кръвно! А той си е болен от друго!

23

Анонимен

преди 8 години

Не е нелеп инцидент, а съвсем законорен случай. Това е резултат от неадекватна външна политика. Афганци!? Ние нали участвахме в износа на демокрация там? И демократизиралите се талибани ни посетиха.

22

Анонимен

преди 8 години

Продажник

21

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Някой знае ли как е достигнало до медийте това произшествие с наглите нарушители, които не са никакви емигранти каквито ги изкарват брюкселските ***.

20

Един Българин

преди 8 години

Голяма КРАТУНА е този Бойко !!

19

Уау!Уаууу....!

преди 8 години

Нито са за медали, нито са за оставки, отсече Борисов---------------------------Нито СА за ..., нито СА ..., отсече Борисовпп. а малко уважение към харата, а! Какво е това отношение като, че тоя /ББ/ действително е генерал, а не само на ленторез с титли на хартия! Имам усещането, че се говори за кучетата на ББ, а не за служители на РБ! Ало ББ от кога стана нещо повече от служител на българските граждани? М! Кога стана собственик, а не просто временно изпълняващ длъжността Премиер, м?

18

ВНИМАНИЕ!

преди 8 години

Световните и български медии пишат, че от 20 дни млади мъже от Афганистан пресичат границите на РБългария.1.Опасността е ЯВНА, защото Путин сключва СЪЮЗ за ОПАЗВАНЕ на границите с всички БИВШИ съюзни републики СРЕЩУ нахлуване на АФГАНИСТАНЦИ.2.Възможно е вече да е имало ПРЕЦЕДЕНТ за РФ и да са ги "ЕКСПОРТИРАЛИ" към Сирия и оттам- към ЕС!3.ЕС да не изключва и тази възможност за "внос' на афганистанци в отлично физическо състояние.Може и чеченци да са.Ако вървят ПЕШ колко страни трябва да пресе