185

Анонимен

преди 8 години

Ето цялата новина...Граничарите ни незабавно предприели действия по задържането им, но срещнали съпротива....няма какво да се коментира, дъвче, критикува, обсъжда, разсъждава. точка!

184

Анонимен

преди 8 години

Абе щом са се съпротивлявали и са заплашвали полицаите дори и да е стрелял в него си е в правото, стига да има неуспорими доказателства за агресия към полицаите - за това в западните страни обикновено полицията носи камери или има най-малкото на автомобила монтирани такива, за да всичко ясно.

183

spasov

преди 8 години

интегрирана система,хахахаха, що за глупост е това ,видяхме колко е интегрирана 3 срещу 54 и щели да ги наставяват в Елхово,как така?тея са оказали съпротива трява дя са в ареста,а не да ги галят с перце.Унижението над българският народ продължава , а също и над българският полицай и конфронтациятя между полицията и народа,която много добре се представя и засилва от медийте,както и от мвр шефовете.Най-*** пример,случката с.британският мма боец,всички знам какво направи той.

182

Анонимен

преди 8 години

Сега чакаме група ***, спонсорирани от финансирано НПО, с пари на САЩ да направят поредния пасквил, като филма Граница.Така де, виж какви ужасии стават по нашата граница.Добре оплюха граничарите ни от времето на Живков, време е да оплюят и тези защитници на България сега. После следват Очи под наем, *** под наем и други инсинуации... Нали парите не миришат.

181

СЛУЧАЙНО МИНАВАЩ

преди 8 години

ТОВА Е ГРАНИЦА И ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯТЕ ТОЧНО В ЦЕЛТА, НЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА РИКОШЕТ, Г-ДА ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ!

180

До 260

преди 8 години

Американския агент Атанасов, провъзгласен без право от Костов и незнайно за какви засллуги, за генерал, продължава да си отработва сребърниците, които му кешират.Лъжец, изнудвач, долна личност в стил СДС.Между впрочем, какво чудно има в цялата работа?!?Те са си такива, американските агенти.Отработват хонорари във вреда на България.

179

Анонимен

преди 8 години

след изборите в турция през ноември, когато ердоган не успее да спечели мнозинство, като всеки диктатор, ще се опита да задържи властта си с действия срещу кюрдите и въображаеми противници на режима. казват го стотици световни анализатори - нали се сещате доколко турската полиция ще има време и ще им пука да задържа тези 2 милиона бежанци, вместо да си решава вътрешните проблеми? и у нас някакъв *** тръгнал да ми ругае героичния граничар, който му пази живота и съня?

178

Анонимен

преди 8 години

Браво на полицая

177

Анонимен

преди 8 години

"Поводът нашите служители да са там, на това място снощи, е засечен пробив, затова и строим оградата с Турция"Е, имаше си перфектна ограда, кльон, разорана бразда и два защитни позиционни района зад нея. Всичко беше направено както си трябва - сигнализация, наряди и т.н. ...Защо я събориха предателите от СДС?Изграждането е струвало милиони. Събарянето, включително далаверите около него милиони. Сега хубосниците строят пак за милиони и то с много по-лошо качество, по-слаба стена. Съд за СДС!

176

Анонимен

преди 8 години

Тъй наречения ген Атанасов - лизача на крадеца Костов ще го обезкостим дето дрънка, че било убийство!!!

175

spasov

преди 8 години

wtf.....? статията почва с това,че граничарят не е задръжан,защо да го задържат,че си е свършил работата ,за която е пратен на границата ли?имам доста приятели от системата на мвр,които бяха на граниницата от самото начало на това пресеслени до сега,ге казват и показват снимки от там и положението ,при което те хазят границата изобщо не се е променило към по-добро в нито един аспект!!!!

174

Анонимен

преди 8 години

Преди малко по CNN беше втора новина след Излаелските изпълнения.

173

Анонимен

преди 8 години

Този Граничар е за награда. Всички нормални хора минават границите през КПП. Преминаване на границата на всяка една държава на нерегламентирано място е престъпление. Тези " емигранти" най малкото имат правото да преминават границите но спазвайки правилата. В едни други времена шяха да стрелят с калашника дори бе да се замислят по цялата група "бежанци". Сега пак ми говорете колко лоши времена са били. Днес България е разграден двор щом всеки си минава от където си иска.

172

OMG_Lucker

преди 8 години

Какъв затвор за полицайчето? Глупости! Трябва медал да се даде на това момче, както и на другите 2 разбира се! 54 мъже на възраст м/у 20 и 30 години в добра спортна форма? Как пък едно дете или жена нямаше между тях? Точно такива- меко казано съмнителни групи- ТРЯБВА да бъдат задържани овреме. Нашите момчета са си свършили добре работата, евала.

171

Анонимен

преди 8 години

Тръгвам за Горското да си изкарам бележка за подборен отстрел на азиатски дивеч по границата. НАСЛУКА!

170

...

преди 8 години

Само мъже а! ТОВА СА СИ ЧИСТИ ТЕРОРИСТИ при това познаите дали шмаизерите им не са ! Гърмиш без да питаш и това е! Ай да му се невидяло и на конвенциите! Щото същите тия конвенции няма да ни пазят когато почнат да пеят минаретата и да почнат да режат глави тука!

169

Анонимен

преди 8 години

Ордите нахлуват!!!!!!кой ще докаже, че това всъщност не е терористична група влизаща в Европа!!!!НЯМАТ ПАСПОРТИ МОЖЕ ВСИЧКИТЕ ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ ИМАЩ ЗА ЦЕЛ ПОДЧИНЯВАНЕТО НА ЕВРОПА!ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЕДНОТО УБИЙСТО!ТУК ТРЯБВА ДА РЕШИМ ПРАВИЛНО ЛИ Е ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ ВЛИЗАЩИ В ДЪРЖАВАТА НИ ИЛИ НЕ?ЗА СПИРАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ СЪС СТРЕЛБА ГЛАСУВАЙТЕ С +

168

Анонимен

преди 8 години

Brawo granicharche , zaslugawash medal

167

Граничен

преди 8 години

Момчета, след няколко месеца почвам и аз граничар на зелена граница на турско. В момента тече обучителния процес и от това, което стана ясно е, че нямаме никакви правомощия. Казаха ни да си държим пистолетите само за украса. Системата в момента е абсолютен упадък. Едва ли не трябва да стрелят срещу нас или да ни наръгат, за да имаме право да се защитим. Надявам се този герой да не бъде захвърлен в някой затвор!

166

Анонимен

преди 8 години

Тъй наречения ген Атанасов - лизача на крадеца Костов ще го обезкостим дето дрънка, че било убийство!!!