63

Анонимен

преди 8 години

На Ботев трябва да се изучават ВСИЧКИТЕ произведения, а от Вазов (тъй като е по-обемен) - поне двадесет, да не кажа тридесет творби. Точно тях ли намерихте да ""режете"? Да се маха "Хамлет" за сметка на "Ромео и Жулиета" също не ми се вижда много разумно.

62

Анонимен

преди 8 години

Не си мислете, че за сегашното положение в образованието виновен е само този министър.Това е политика прокарвана в продължение на 25 години от хора работещи по заповед на САЩ и Турция , за което се вземат тлъсти комисионни. Всеки , който работи за Америка се е отрекъл от България , но е щедро "награден". Никаква разлика между ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС идр. Тези са виновниците за положението в държавата и в частност образованието. Когато премиер е В.Сидеров ,а обр. министър- проф. Станилов ще бъде др.

61

:)

преди 8 години

До Затова пък,те логиката и тезата ти са правилни, но ползваш стар..."хит":) Днешните не могат да го издекламират това, сега е друго на мода:)

60

До 68

преди 8 години

Слаба ракия си, моето момче! Говориш ми за другите държави, като забравяш, че манталитетът ни е съвсем различен! Айде напишете ми 1000000 писма в пощата, нима ще седна да ги прочета?!? Нали съм чил в държавна администрация и знам какво е! Бутончето или опцията "ИЗТРИЙ" и да те няма, да там е твоята псувня и всичко останало!

59

YES!

преди 8 години

ДА!Сложете Ата Тюрк!*** неземни!

58

до 66

преди 8 години

Ефект винаги има, когато има действие ! Физичния закон гласи-на всяко действие има равно противодействие. Заради такива мишатурки като теб няма противодейстиве, няма и ефект! Затова в нормалните държави всички излизат на протест и има ефект. У нас освен с предатели е пълно и мишатурки жалки!Тогава въобще няма да има ефект! Да, ако тия *** получат 1000 емейла-ще се *** от страх! Ама ако мишатурките нищо не правят-няма да се получи нищо! Па кой знае.може и ти да си един от тях.......

57

До "От Турция&q

преди 8 години

И да ви защитава човек, и да се мъчи да убеждава останалите, че днешните турци нямат вина за неблагоприятната за България историческа ситуацията отпреди 600 години,достатъчно е да се обади един "мислител" като теб и всички усилия отиват по дяволите.Седни и помисли малко, преди да пишеш!

56

До pavkata

преди 8 години

Мислиш, че ще има ефект!? Е, като си ге напсувал голяма работа, геройство! Просто ще си ги преместят от десния в левия край (или обратно) и толкова!

55

От Турция

преди 8 години

Припомням, че Ботев е убит с куршум на човек от четата, а Левски е предаден на османските власти от ПОП! Вижте се само какви продажници сте! Не ми лайте, че турците са Ви виновни! А и запомнете: 500 години сте били под ОСМАНСКО, а НЕ турско владичество, тъй като тогава нямало държава варечена Турция! Но на кого ги обяснявам, българският народ е прекалено ***, за да ме разбере! Добра постъпка на Правителството, БРАВО!

54

pavkata

преди 8 години

Вместо да си чешем езиците- press_mon***mon.bg това е емейла на МОН.Всеки от вас ако им тегли по една майна на емейла, ще има по-голям ефект! Аз вече го направих!

53

Петър

преди 8 години

Предатели - от най-гнусните, за пари продават и майка си. Пишете поне иманата на внеслите предложенията.

52

АМАН!!!

преди 8 години

Време е за смяна вече! Да се смени и химна ни-аз химн да се наложи кючек на Азис! Трябва да подменим изцяло всичко-да ни направят тотално изтъпели! Време е на предателя на Априлското въстание да бъде реабелитиран и постъпката му да се изучава като пример за подражание! Време е да се изучава само турска и ислямска драсканица/защото това не е литература/,да се спрат новините на български език и вместо тях -новини и на арабски! Ей,срам ме е вече ,че съм българин заради тези лакеи и предатели!

51

Четящ

преди 8 години

СРАМ!!!!!!!!!

50

Затова пък,

преди 8 години

всеки ученик може да ви издекламира без грешка следния текст:"Води ме в някоя квартална кръчмаи поръчвай, и поръчвай ...После пий за менеи се сбий заради мене!А после бясно карай на червено,изобщо, направи за мене нещо откачено!"И всяко учащо ще ви каже чий "хит" е това. Образовани са ни децата! Имаме съвременни песни, които ги вдъхновяват! Кой като нас ...

49

Ама, разбира се!

преди 8 години

Защо да се учи "Хамлет" и "Илиада"?! Защо да се четат целите произведения "Под игото" и "Бай ***"? Защо да се изучава "Тютюн и "До Чикаго и назад"?!Защо да има урок за съвременната българска литература?(И още много други безобразия са извършени при "орязването" на учебната програма по литература, но тук ви дават само кратка информация!)Предлагам, 3 учебни години да се взимат в рамките на един срок и то чрез обучение от вкъщи!Да не се пишат двойки!Така всеки ром ще е със средно образование!

48

s

преди 8 години

Ами правилно, за какво им е на *** да четат Ботев и Вазов... Направо съвсем да ги махнат, че и без това насаждат омраза към приятелското турско население, нали така беше?

47

Поп

преди 8 години

То вече беше време! Нима децата трябва да учат за някакви хайдути?!? Браво на управляващите, на парламентарните избори ще гласувам за ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 8 години

ами по телевизията турски сериали за едни диваци дето ги представят като незнам какво сивелики владетели - а всички знаят че са обикновени грабителисега да ги пуснат и по учебницитенормално за индиански резерват с премиер и президент марионетка на краваритетрябва да се изтрие всичк обългарско - това е директивата

45

Анонимен

преди 8 години

И всичко, което махнат ще се замени с новите хитове на Пайнер! Смешници!

44

Анонимен

преди 8 години

Махат Вазов и Ботев, а с кого ще ги заменят, с турски автори ли?Аман от такива политици дето вие ми ги избирате. Аз за управляваща партия глас не съм дал.