108

помня

преди 8 години

1."Принудени сме да превъоръжим армията...2. Нямаме войски в Крим 3. Нямаме войски в Украйна 4. Никога няма да изоставим Новорусия 5.България ни е враг 6. Западат ни е враг 7. САЩ са ни враг...........Кой ли не е враг на Путин.........тъжно е да си руснак...всеки народ с който граничиш ти е враг.....приятел ти е КНДР, КНР, Венецуела, Куба, ............. И ДОКАТО РУСНАЦИТЕ НЕ РАЗБЕРАТ , ЧЕ ПУТИН ИМ Е ВРАГ...ЖИВОТЪТ ИМ МИНАВА С ОТРИЧАНЕ И МЪКА, А ХОРАТА ПО СВЕТА ЖИВЕЯТ...

107

Искрен

преди 8 години

Щото беше велика русия, затова задължаваше наште 18 годишни момци да гърмят цивилни по границата. Цивилни, които желаеха друг живот, а не комунистическа подмяна. Сега е лесно - кеф ти Русия, заминаваш там. Но никой не иска, всичко живо щипва по западна Европа.

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 156"Русия влезе в ролята си и се намеси в играта. По-точно във войната с "Ислямска държава" в Сирия."Къде и кога и по какъв начин се намеси във войната срещу ИД.Отговора е: Никъде, никога и по никакъв начин Русия не е засегнала ИД. Аз се интересувам от резултати, но резултати няма има единствено пропагандни руски измишльотини. Поне да бяха пленили един джихадист и да го бяха показали, но нямя такова нещо, единственото което сме чули са лъжи за "унищожени" командни центрове.

105

Шоп

преди 8 години

Чечня е страшно проспверираща, няма що... Ако такъв модел искате да ни натресете, Левски и Ботев ще се обърнат в гробовете. За призоваване към еднолична диктатура на мълоумник като Кадиров, ще трябва да ви изколим и избесим без никакви скрупули.

104

Анонимен

преди 8 години

Когато през 1999 Путин формално дойде на власт, реалната му власт беше 0%, докато властта на американските окупанти в Русия приближаваше 100%. Путин изобщо нямаше нищо освен шутовската Елцинова корона от картон. Олигархията израснала от бандите и ръководена от САЩ владееше цялата икономика, всичките средства за масова информация, всички региони, всички партии, учреждения, ведомства и институции. Всички сили и средства бяха в ръцете на продажния американизиран "елит" събран в железен юмрук!

103

Анонимен

преди 8 години

Това, че Кремъл е в коалиция с Асад и ИД едва ли е гарнция пртив терористични акции в империята.

102

Анонимен

преди 8 години

САЩ загубиха в Близкия изток. Путин отново спечели - както винаги.

101

(-_-)

преди 8 години

До Одисей 1А, знаеш ли кой му помогна на Садам да се възкачи на власт? И с кого си дружаха той и неговите 'главорези' докато един ден нещо стане неудобен.. и хоп.. войната в залива, както й викат.. Виж какво много си повърхностен и тълкуваш нещата много извън контекст.. Вземи да не се правиш на толкова глупав!

100

Анонимен

преди 8 години

1999 СССР рухва, Русия е фалирала икономиката съсипана, мафията е навсякъде. ЦРУ и Islamic International Brigade начело със саудитеца Емир Кхатаб започват военна операция в Чечня за създаване на Кавказки Емират. Елцин избутва за президент младия Путин - да се оправя както може.2015 Русия е 5та световна икономика и безспорен военен хегемон. Емир Катаб и Басаев отдавна се ликвидирани от руските спецчасти а Чечня е просперираща република на Руската Федерациа. 2014 към Русия се присъединява и Крим.

99

Искрен

преди 8 години

*** на българина по-долу. Думата дух, явно е цензурирана...

98

Анонимен

преди 8 години

Русия влезе в ролята си и се намеси в играта. По-точно във войната с "Ислямска държава" в Сирия. Това събитие предизвика паника в онази част на света, където вече бяха свикнали с илюзията, че "новият световен ред" е за вечни времена. Осъмнаха в конфузно положение. Сякаш преди да си легнат, бяха глътнали едновременно и слабително, и сънотворно. Явно пробуждането е било кошмарно, резилът неизбежен.

97

1984 До 150

преди 8 години

Как не ти дойде да кажеш Велика България? Ти българин ли си или руснак? Колко копейки ти плащат да пишеш простотии по форумите?

96

Искрен

преди 8 години

5 века турско робство не успяха да заличат и осквернят духа на българина. И какво от това, след като за 45 години съветска окупация този дух бе промит, а народа превърнат в мрънкащо стадо все чакащо някъде - нещо. След няколко поколения ще се изчисти, дано рабската психология, която без слънце може, но без началник - не. ;)

95

Анонимен

преди 8 години

Много несвързани изказвания на Путин, нищо не му се разбира, всяко изречение противоречи на предходното. Само русофилщината изпада в екстаз и получава мощни *** от тези безсмислени словобълвания на дребния руски вожд.

94

Анонимен

преди 8 години

Въпреки че обещаваше да прекрати войните и получи Нобелова награда за мир Обама разочарова избирателите си и световната общественост като бомбардира цели седем държави, докато Джордж Буш успя да бомбардира "само" четири

93

Анонимен

преди 8 години

Велика Русия!

92

Анонимен

преди 8 години

Едри и дребни лидери бълват объркани и несвързани изявления, от които не става ясно какво искат дали са доволни от намесата на Русия или я осъждат, дали искат джихадистите да бъдат унищожени или не, дали продължават да настояват за незабавното оттегляне на Асад или са готови да изчакат. Казват едно, след час - обратното.

91

1984

преди 8 години

Руската агресия спрямо България дава отражение през 2015 година.....Факт... .

90

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 139Днес под управлението на Путин Русия е световна сила в очите на слепите русофили.

89

Анонимен

преди 8 години

А бе, имаше един етиопец - Бангат Омбого или Бамбат Онгеба, нещо такова беше името му. Какво стана с тоя човек, беше назначен да прави политическа кариера в САЩ, много пишеха за него, но напоследък изчезна, покри се, никакъв го няма, да не са го уволнили или да се е отказал то политиката и да е решил да прави кариера на рок музикант?