114

двуметров

преди 8 години

До АнонименКолкото ти трябват на тебе-два на един.

113

Анонимен

преди 8 години

Anti sirtakist!Abe Iordane, toi kato ti izbi tei ot rakata i rita jenati po kapachkite, ti nemojali da mu izbiesh na Agata nqkolko zaba?

112

stan

преди 8 години

Уважаеми поплювковци, не си губете времето да плюете по Атака и Сидеров за жълти стотинки. Кандидатствайте в Америка за България за хиляди левове, както го направиха Лора Крумова, Галя Щърбева и дестетки други протестъри и журналисти. Милиони долари чакат да ги усвоите!

111

НЕАТАКИСТ

преди 8 години

Сидеров очевидно вече много пречи. Човекът има КАУЗА, която е заплаха за мутричките от всякакъв калибър. Целта е да го осъдят и изхвърлят от парламента. Да му затворят устата.А тези двамцата лъжат като за световно. За съжаление в България ВЛАСТВА ПРАВОТО НА СИЛАТА...

110

Анонимен

преди 8 години

е Волен да ми дойде и само дума да ми каже и ше го изкарам от обувките!Нека ме съди после!След това дето видях ми е ясен!

109

лудия вълчо

преди 8 години

наркомана вика дръжте наркомана!

108

невероятно

преди 8 години

Ако имаше снимки с шутове нямаще ли вече да ги покажат?!Там бяха и бийтиви и бойконова.Понеже няма такива кадри,има кошаревски свидетели.Един ученолюбив студент си пийвал вечерта-----биричка и всичко видял.Чуколов с един удар повалил петима на земята...

107

кокона рипсимия

преди 8 години

Забелязала съм,че преди избори със Сидеров все се случват разни простотии!Следват люти закани за съд,закани за отнемане на имунитет,сочни и напоителни интервюта с разни страдащи "жертви"...Като минат изборите и все едно нищо не е било-няма съд,имунитета никой не го иска,медиите се правят на разсеяни...Не разбирам с какво толкова им пречи Сидеров,и той е политикан като всички останали!?

106

Анонимен

преди 8 години

Тез големи светци се изкараха ве?!:-):-) Кой и как ли им е разрешил да стопанисват магазинчета на такова уютно местенце?!))Честни български бизнесменчета са може би?!))

105

Кольо

преди 8 години

НАРКОМАНА УДАРЯ КОНКУРЕНЦИЯТА АКО ТАМ ИМА ДРОГА????

104

сикиша

преди 8 години

До до 160хахахах атака ще я има ако Местан каже! Бая калфи *** ще го играят АТАКИСТИТЕ още...волен смесва алкохол с лекарствата за биполярно и почва да се крие под чатала на чучолинкова !!!

103

невероятно

преди 8 години

Тоя двуметров пръч се е оставил на дребния Сидеров да го рита и да му вземе телефона?!Вервам му!

102

Анонимен

преди 8 години

АТАКА да се обяви извън закона!Няма да се дава възможност на хора които посягат на полицаи да са във властта!

101

семков

преди 8 години

До Василев Василев, бялата ризка без ръкави е готова...ушита е от рубли защото по-евтино излиза! Тея агнети дето ги дрищиш да не са бивши любовници на ***

100

до 160

преди 8 години

Не се надявай,Атака ще я има,напук на Герб и ДПС!

99

Анонимен

преди 8 години

Защи триете истинското име на "нежните дрогирани евроатлантици"?. България се завръща във мрачното средновековие.

98

Искрен

преди 8 години

За протокола. Руската орбитална станция на дъното на кой океан се приводни!? Русофили...коментирайте! ;)

97

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя Волен мира им не дава на наще мили управляващи и умни журналистчета)))пощуряха от два дена насам)))сигурно той напълни държавата с нелегални имигранти и стовари на данъкоплатците 16 милиарда заем?!))

96

семков

преди 8 години

До Анонименхахахахах ВОЛЕН ми изяде парите във вардеро и всякакви други бардаци , нямам пари и за контрабандни цигари даже , тролски я по-сериозно

95

Анонимен

преди 8 години

Надявам се заблудените дето до предишните избори гласуваха за АТАКА да си дадат сметка и да престанат!