52

Боби

преди 8 години

До Анонимен 68ОПОРНО ТОЧКОВ ти даже едно изречение не може да сглобиш като хората. Вярно пишем с правописни грешки, трием, съкращаваме да се съберем в 500 символа. Объркваме словореда. ама това твоето е ... Нямам думи

51

Анонимен

преди 8 години

До Той еСтига си лъгал русофилски ***. Кога е договорено, че десабта в Нормандия да стане през 42-а? През 1942-а има десант ба англичаните при Диеп, Франция, кийто е неуспешен. Аман от неграмотни путиноидни тиквеници

50

bg

преди 8 години

Аааааааа,тия се уплашиха че бизнеса с оръжия ще спре и незнаят дали Путин няма да ги опути в зоната на бомбандировките

49

Боби

преди 8 години

До Станой от Ахелой 62Да разбирам ли че подкрепяш Ислямистите, Закона на Шериата, и Джихадистите(водещи свещенна война срещу някои или нещо) Защото това е директния извод от твоите думи. Да се съберат Ислямистите и да Унищожат светската власт в Сирия и тези дето я подкрепят не Ислямисти

48

Той е

преди 8 години

Да ви напомня нещо с миналото,от ВСВ?Десантът в Нормандия,през 1944г?След като е договорено,това да стане още през 1942?Десантът,и втория фронт идват,когато е пределно ясно,че СССР и сам ще се справи с Германия,а това не е изгодно на англосаксонците!Същото се получава и сега - Русия и сама ще ликвидира ИД и всички "умерени", и недотам умерени терористи,но САЩ пак трябва да се нареди сред "победителите",и то на нещо,което сами са създали!Както създадоха и Хитлер!

47

Боби

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА 49Странджа ето защо те наричам ОПОРНО ТОЧКОВАСАД не е Сирийския народ - Съгласен съм с теб това е факт.ОТГОВОРИ МИ или НЯКОЙ КОИТО И ДА Е ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА КАТО МАХНЕМ АСАД КОЯ ЛИЧНОСТ ЩЕ ОГЛАВИ СИРИЯ ТАКА ЧЕ ЕДНА ДУЗИНА ПЛЕМЕНА ДА ЖИВЕЯТ В МИР?1. Определено не може да е ИСЛЯМИСТ - Кюрди, Татари,Копти, Християни, Светски Араби ще са против2. Трябва да е Арабин и мюсюлманин 70% от Сирия са Араби и мюсюлманиНЯКОЙ ДА НАМЕРИ СВЕТСКИ АРАБИН И МЮСЮЛМАНИН и да замени АСАД.

46

до 58

преди 8 години

Русия е там защото Сирийското правителство официално поиска помощ от Русия. А другите помагат на ИД с оръжие и пари.

45

Илко

преди 8 години

Ето кой спонсорира терористите , терористичната държава ФАЩ ! Слава Русия !

44

Анонимен

преди 8 години

Ще доставят оръжие на опозицията, но не за да се бори срещу ИД, а да се бие срещу армията на Сирия, нагъл и безочлив пореден ход на САЩ. Царе са в разбиването на световния мир.

43

adad

преди 8 години

*** и мизерниците,до сега вместо бомби хвърляха провизии и въоръжение,сега официално го заявяват.Руски идут до конца!

42

дочев

преди 8 години

САЩ, РУСИЯ, ТУРЦИЯ СПЕШНО ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СИРИЯ И ДА ПРЕУСТАНОВЯТ ВСЯКАКВА НАМЕСА! !!!СИРИЙЦИТЕ САМИ ДА СИ РЕШАВАТ СЪДБАТА! КАКВО ТЪРСЯТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ В ТАЗИ СТРАНА? ???

41

Относно Сирия

преди 8 години

Китай засега е резерва на повикване.

40

Анонимен

преди 8 години

Ето и Китайските приятели се намесиха в защита на светската власт в Сирия. Имам усещането, че Саудитска арабия ще намаже смяна на властта.

39

Георги

преди 8 години

Единстените държави способни даа се справят на 100 % с ИД са Русия и Китай.След като и китайски самолетоносач е на помощ на Русия цинизма на САЩ и Европартньорите и нямат граници. Тези *** американци, които си мислят , че целият свят им принадлежи и които създадоха ИД ще претърпят огромен провал.Крайно време е ООН , Съвета за сигурност и ЕС да се разпуснат , тъй като са *** на САЩ.Войната на САЩ в Сирия е срещу християнското население.

38

до 49

преди 8 години

Асад е законно избран от сирийският народ. "Умерените" сирийски терористи не са народа на Сирия.

37

щази

преди 8 години

Късно е либе за китка. Къде бяхте да сега.Повече вярвам че ще давате оръжие на ИД от колкото да воювате с тях.

36

до 42

преди 8 години

Станой, какви "хапчета" изпилзвате там , в Ахелой?.

35

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименАсад не е сирийския народ... - бе ***...

34

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Джуджето май намали темпото... - да не би бомбите да са на свършване...

33

Анонимен

преди 8 години

Ще доставят оръжия на опозицията ако чичо Володя им даде. И ако изобщо има на кой да ги доставят след тая седмица.