228

42

преди 8 години

А НИЕ СЕГА ЩЕ ГИ ХРАНТУТИМ ТЕЗИ БРАДАТИ ОТРОЧЕТА НА ЗАПАДНИТЕ РАЗУЗНАВАНИЯ. АМА ТО НИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25-30Г. КОИ *** НЕ СМЕ ХРАНТУТИЛИ, НАШИ И ЧУЖДИ...ТО ЗАТОВА СМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ.

227

Анонимен

преди 8 години

Сега главорезите ще дойдат на границата ни и ние ще сме длъжни да ги приемем, защото: "Тези хора бягат от война!"

226

Анонимен

преди 8 години

"Двама терористи от ИДИЛ си приказват след като са разстреляли сирийски военни:-Като видиш,че почват да ни обстрелват-хвърляш автомата през оградата.-Е що?-попитал другия.-Така и така ще ни изтрепят,ама ти ще си "цивилна невинна жертва" от "умерената опозиция"-Ами,ако оцелеем,кво ше праим.-Ей я Европата,пишем се бежанци и ни приемат,щото сме "образовани",демек знаем да стреляме и взривяваме-Ей да е жив и здрав Маккейн,дето ни събра на тийм билдинга в Европа през 2013,та и ние да живнем."

225

Анонимен

преди 8 години

От всичко написано става ясно, че досега ударите на краварите е бил кьорфишек.

224

Анонимен

преди 8 години

СТАВАЙЙЙ СТРАНА АГРОМНАЯЯЯЯЯ!!!

223

Анонимен

преди 8 години

Павияна обама е в термичен шок , ни говор ни картина , само едно дрънка за някакви умерени бунтовници / не знам какво е това умерен но щом държи оръжие и е срещу законният избран президент значи всичко под ножа , това си е жив терорист

222

Анонимен

преди 8 години

Наземната операция ще бъде кратка, а ислямистите ще се изпарят яко дим, бързо ще се представят за мирни жители.Но след това по-рано или по-късно ще настане шок и ужас от атентати.През 2003 г. американците спечелиха войната в Ирак за 20-на дена и дадоха 123 жертви.Но след това започна подривната дейност и атентатите и отидоха още 4800 войници.Арабите са майстори на такъв тип война...Обама затуй бяга от тая война.......Обама не бяга от тази война в Сирия,защото той я създаде и поддържа.

221

Анонимен

преди 8 години

Аз вече си забравих мисълта докато се опитвам да мина през цедката на госпожицатаНяма смисъл вече от смисъл.То смисъл не остана............И това го цъкнах.

220

Анонимен

преди 8 години

Велика Русия!

219

NSDAP

преди 8 години

Нажедин разсърелян джихадист като му се вземе автомата и му се снемат сумките с боеприпасите и се снима от западен журналист и познайте какво става, цивилен и руснаците биват обвинявани за смъртта на ... Не приемайте всичко за чиста монета. А през ВСВ като са се избивали цивилни с бомбените килими защо никой нищо не казва?!?

218

Г-н Путин е велик

преди 8 години

Колкото и да лаете с/у Путин,както и да го наричате , си оставате нещастни злобари псевдокапиталисти. Той е човек на действието просто, над всички останали.

217

bg

преди 8 години

Ами така де, какво само се стрелявле с разни стрелички,осички и разни кьор фишеце.Брата като запука дока тия не вземат да се молят на новия си бог ПУТИН вервайте нема ден да могат да видят небето синьо.А че там рани мижави чиновници от САЩ и др.с лява резба беше кога но и сега.

216

Анонимен

преди 8 години

бат *** иска да тласне вълна *** към Бг и Европа,защото видя,че хората са толерантни и предизвиква недоволство.Наказание за пропадналия Южен поток.за туснаците е на живот и смърт.иначе са издъхнали живи галошите.В същото време блокира алтернативите на Руския газ и се прави на герои.а реалността е ,че е масов убиец и част от руската мафия,която ни е стъпила на врата....аааа и предателите му се кефят

215

Асен

преди 8 години

Трият това, но ще го пускам постоянно, за да го видят повече хораm.youtube/watch?v=i1rCPbQl4Dg!

214

БГ

преди 8 години

КАКТО ВЪРВИ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ МНОГО,САМО ЧЕ КЪДЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ ИДИЛЦИТЕ,АКО ИЗОБЩО МОГАТ ДА ИЗБЯГАТ.АКО СЕ ВЪРНАТ ПРИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ВЪОРЪЖИХА КАКТО ПРЕДПОЛАГАМ,ЩЕ НАПРАВЯТ ДОСТА БЕЛЯ,ПАЗЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ.

213

Анонимен

преди 8 години

"Руски военни самолети са извършили през последните три дни повече от 60 полета, при които са поразили над 50 обекта от инфраструктурата на терористичната организация "Ислямска държава"----НЕМА ЛАБАВО ...

212

Анонимен

преди 8 години

До едър капитализАми трият ме бе човек ПротестирамНарушени са ми гржданските права.Обаче това го записвам вече и ако ме баннат утре в тубата.не съм написал нищо нецензурноЦък на видео носител

211

Фен на Путин

преди 8 години

Господ здраве и сили да му дава на освободителя на Европа от капиталистическите ***. Смело напред Вова, мачкай

210

Анонимен

преди 8 години

Тези хора - Василев, Капитализ, Шоп и сие друго време , освен бъдеще несвършено по повод Русия и Путин не знаят. Всички лоши неща за Русия ЩЕ се случат някой ден... Поне го казват с надежда :)))

209

Анонимен

преди 8 години

ДАВАИ ВОВА МАЧКАИ НАРЕД И НАПРАВИ ПОКАЗНО НА ПАВИАНА КАК СЕ ВОДИ ВОИНА А НЕ САМО ДА ГИ РАЗПАЛВА