8

Кукувица

преди 8 години

Аз ако бях щях 1500 да поискам. Какво му е на стайчето? Чистичко, можеш да се опънеш за разлика от Токио, стените са масивни- не е картон, няма влага, и хазаите говорят на английски- можеш да си оправиш произношението в ежедневните караници. После....какво са парите? Напечатани хартийки.

7

Анонимен

преди 8 години

До КругерНе ама може и тъй да ми викаш.

6

Кругер

преди 8 години

Хари, това ти ли си?

5

Клошара

преди 8 години

До анонимен 5Брато не си давай паричките за квартира. Аз цял живот спя в къщи от кашони и стари вестници и всичките си пари изпивам....Тфа 200 кинта мноо пара ве братчет?

4

до Това е Лондон

преди 8 години

Това е Лондон, а това - твоето - е селяния и простотия. И "***" дето са ти в главата си ги избий, че това стана селско и изтъркано - като вица за краставичката. Ама няма да ти го казвам.

3

Анонимен

преди 8 години

Абе мизерия е в Лондон. И не само там. Цяла Европа е така. Аз съм доволен. В Шумен - квартира тип - мазе. Една стая и тоалетна - 200 лева. Ток и вода 60 лева. Телефон - 20 лева.Остават ми цели 120 лева от 400 лв. Заплата. С тези 120 лева мога да си напазарувам храната за цял месец, да си купя дрехи и да спестя за черни дни.

2

Анонимен

преди 8 години

3ма си търсят 4ти -за балък ,това ако някой каже че го няма и в Бг да погледне обявите за квартири ''идеален център'' във Варна:)))наемите не са 500 паунда , но и заплатите са в лева :)

1

Анонимен

преди 8 години

До това е ЛондонАбе стой си у мезонета 1.5 квадрата в Лондон и аргатувай на гражданите. Я че си стоим у 120 квадрата сам и ще релаксирам в Бг - то.