58

Анонимен

преди 8 години

Ако ги няма дпс заплатите ще станат троини пенсите троини Изобщо раи

57

Анонимен

преди 8 години

Има ли някой да не му е ясно още, че целта на смяната на имената е била да няма смяна на границите на тази Територия? Сега без ДС, тези от снимката с песни на муцка и разтопени като шербетени мечета от кеф, гонят точно същите сепаратистки мераци.

56

ефенди

преди 8 години

До чичо Гошокакви християни сте вие българите бе. в европа не ви смятат за християни. говорил съм с много немци и те казват че българите и руснаците не са християни а някаква секта на християнството. викат такова християнство няма никъде по света освен в русия и балаканите. затова не се правете на християни. вижте че арабите ги приемат с отворени обятия а за българи не щат да чуят

55

Анонимен

преди 8 години

Българи пикраи сухото гири и мокрото поотупаите тия болни мозъци щот накрая всички ще сте в компютърната зала на маице си

54

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Единственото което прави Местан е да вдига електората на Тиквата, Болен и Валерия Мазния и другите, за да грабят после всички ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ, НЕ ЛЕГИТИМИРАЙТЕ МАФИЯТА !!!!! ЛЪЖАТ ВИ, ПРАВЯТ ВИ НА МАЙМУНИ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ !!!!

53

turkiye

преди 8 години

До до някойТова е много стара турска песен която българите я нагласят на разни байряци и партизанки.

52

Анонимен

преди 8 години

Вече е взето решението във Вашингтон - България до 10-20 години трябва да се присъедини към Турция.

51

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

На снимката липсват Болен и Валери Мазния, както и Тиквата и Съсела, коалицията Бостан, на ДС творението. За когото и да гласувате, получавате БОСТАН и ви крадат, крадат, и пак крадат, това е !

50

ай ай

преди 8 години

Какъв велик патриотизъм на масата пред клавиатурата.Ама до там.След това как беше:Покорна главица сабя не е сече.Нали!?!Айде хубав ден.Успех в революционите начинания.

49

+

преди 8 години

Спете, спете, те ще ни вземат град по град, докато останем само в София

48

Анонимен

преди 8 години

Стойте си вкъщи на изборите и това ще продължава!

47

Анонимен

преди 8 години

До BURZUM..Точно пък ти ли ще казваш кой кого мрази при положение,че Вие мразите всички които не са като Вас.Точно пък ти ли ще говориш за ценности.Такива като тебе нямат ценности и си живеят с порядките от преди 7-8 века....

46

от село

преди 8 години

без Русия няма да имаме държава занапред. скоро американците и турците ще ни я вземат и никакъв ЕС няма да помогне. тогава либерастите ще избягат на запад, а тук ще се режат глави който не е турчин. плямпащите жупрналя и дежурните говорещи глави по тв ще изчезнат като дим и останем сами измамени и страшния съд който ни очаква... припомнете си руския език, подгответе се за бой!

45

Багериста

преди 8 години

Няма се учудя ако пропеят и Стани стани юнак балкански. Наглостта им е безгранична. Гьон сурати такива.

44

Мангализатора

преди 8 години

Тия определено знаят как да се гаврят!

43

Кольо

преди 8 години

Тази проява на ДПС е върховен цинизъм. Владо Зидаров незабавно да се извини на българската държава, от която е част. Като толкова много се има за турчин - да си върви в Турция. Цинично е, представител на България да говори на друг език по време на предизборна кампания(незаконно е). Цинично е да се подиграват така с една толкова красива българска песен. Срам няма ли? И д не ми размахва картата за етническия мир, той си изкара електората неграмотен, което е цинично и спрямо тях. ВЪН!!!

42

Ben Gan

преди 8 години

Не МУЧЕТЕ, роби! Никой не ни е виновен а само НИЕ! Що си го търпим и само по фейсбук се лютим, значи си го заслужаваме. Местанчо ни се подиграва. Към ,,българските партии'' сте много люти. Но към ДПС-то някак само по форумите. Хай да ви е честито

41

Homer

преди 8 години

Прекалиха, на оръжие братя!!!

40

ВЕДНАГА!

преди 8 години

1.Да се публикува в МЕДИИТЕ на БЪЛГАРСКИ език текста на песента, изпята от турския певец! Трябва да ЗНАЕМ КАКВО е пял ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!2. Хората, занимаващи се с музика да проучат дали ТОЗИ тусрски певец не е ОТКРАДНАЛ нашата мелодия и да пее някакъв турски текст, който може и да е ПОДИГРАВАТЕЛЕН!( а те пляскат ухилени и викат"ашколсун!")??3.Ако се измисли български текст за мелодията на някакво маане; ТОГАВА?

39

НеСимпатизант

преди 8 години

И пак не излизайте да гласувате. После се чудете защо сте в надупена поза и карабините с фесове ви клатят.