14

Анонимен

преди 8 години

*** и крадлив народ каквото сам си направи, никой не може да му го направи.Срам ме е, че съм българин.

13

Анонимен

преди 8 години

До AviatorНе разбирам от самолети, но виждам че почти всички с мнение също не разбират. За това ще се позова на ген Румен Радев и други коментари за миговете които съм търсил.1. Маневрени, относително добри догфайтъри но без нужните характеристики за 21 век - авионика, имат огромен RCS.2. Много скъпи за подръжка и съответно за трупане на нальот на пилотите. 3. Малко възможности - това е огромен interceptor, а не многоцелеви самолет.

12

Анонимен

преди 8 години

до 150150 милиона лева ти ли ще дадеш за един нов миг или баба ти?

11

DreamTheater

преди 8 години

Бракувайте тези стари самолети и да купуваме нови.Време е.

10

втора употреба

преди 8 години

Продавам двигател за Москвич, втора употреба. Става и за Мигове.

9

Aviator

преди 8 години

едно не мога да разбера... по хубави самолети от МиГ няма... за тези пари и с едни добри пилоти с един МиГ правиш смешни всички други каруци... а ние поне имаме добри пилоти...

8

?

преди 8 години

Руските слуги започнаха да излизат от дупките. "Ние сме информирали министъра на отбраната по повод писмото на руската корпорация..." Какъв се явяваш бе Михо, адвокат ли си им , посланик ли, *** ли ?

7

vesko02

преди 8 години

В Илиенци няма ли части,и без това армията редовно пазарува оттам,е фактура няма ,ама нашите военни са скарани така и така с отчетността

6

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа ...ама българска

5

Анонимен

преди 8 години

Михов, ама ние военна авиация ли имаме??? Тази изцепка от кухата ти кратуна за най-големият виц на годината ли да я считаме?

4

Vladu

преди 8 години

Първо... нямаме авиация поне 5 години, съсипва се от преди поне 8-9 години... така че това не е новина... а до този със Саабите... брато това са самолети... не са коли... по смотани машини от СААБ няма... много скъпи части... чупят се всеки ден, запознайте се поне малко от малко преди да коментирате...

3

Анонимен

преди 8 години

Мина времето могато можеше да се направи офсетова сделка със Сааб и срещу покупка на грипени, можеше да правим нитове за тях в близка до властта офшорка. Ама са ни *** мутрите и не можаха да се възползват. Сега освен ф16 втора ръка няма кво да се направи. Тези мигове квото и да ги правиш, най-важното е молитвата да не ти трябват.

2

Torro

преди 8 години

Какво да очакваш от псевдо-патриот като тези от АБВ и Атака - от сутрин до вечер реват за матушката...

1

Иван

преди 8 години

Бартска Русия както винаги иска да сме послушен васал и да караме техните каруци за ремонт в техният обор, Братска русия ще ремонтира каруците над година за двойно по-скъпо от безразлична, европейска Полша. Да живей твариш Путинъ и неговата челяд, до един живеещи в безразлична и европейска Холандия, Монако, Англия.