35

spasov

преди 8 години

Металика , AC/DC,няма значение,всичко е музика,въпрос на вкус,който от тук пишещите събере и 1000 души на концерт да се обади,всичко дето прочетох тук е жалко,бългърина го избива само на комплекси и на дребни заяждания,нищо повече от ***.

34

Анонимен

преди 8 години

До До varg""герберютите" да не са гей-мазохисти, та да ходят да слушат неистовите напъни, които дългия си мисли за пеене?!

33

Чалга булгар, булгар

преди 8 години

До АнонименПрисъствал съм лично на концертите, за които говоря и много добре знам, че стадиона беше претъпкан, а не просто пълен. А ти като обикновен чалгаджия, няма как да си бил на тези концерти и съответно няма как да знаеш какво е било.

32

Анонимен

преди 8 години

егати и музикалния инвалид! реве като разгонена ***, пък има самочувствие до небето!

31

Sick & Destroy

преди 8 години

Na Mettalica samo koito ne beshe, moje da kaje che ne bqhme okolo 75000/80000 obshto!!! Po-snimkite koito vijdam na-mnogo da e imalo okolo 55k vchera na chalgata!

30

До varg

преди 8 години

Събраха ги там, където ти е останал правописът, неграмотнико. Герберюгите умират от яд, че гологлавия не им пее по кампаниите.

29

Petko

преди 8 години

Много слаби снимки. Слави не може да пее, но може да вдъхновява. Жалко, в царството на слепите, едноокия е цар.

28

чочо

преди 8 години

И под тази статия стои предложението на един образователен министър д се преобразува образованието , да се създадат някакви си колежи....Хора, това е чалга-министър! Слави, какъвто и да е, е верен на себе си , на стила си, има публика - има, но не е задължително да отидеш да гослушаш! Докато чалга-министрите правят нещата задължителни и не се интересуват от твоите желания и стремежи ! Според мен, това е разликата между Слави и чалга-управленците.

27

Чалга булгар, булгар

преди 8 години

На концертите на Роджър Уотърс, АС-DС, Металика, Мадона, Рамщайн и др. стадиона беше не пълен, а ПРЕТЪПКАН. Значи тази музика има повече публика, отколкото славчо.

26

Анонимен

преди 8 години

До vargПравостоящи, умник

25

Мигрант

преди 8 години

Металика в София - 60 000 и стадиона беше препълнен , Слафи - 70 000 и не толкова пълен стадион , да не кажа , че на места направо си пустееше ... платена статия ;)

24

Българин

преди 8 години

до онзТова беше техническа грешка, а вкуса е лично мой за което благодаря. Слушал съм много сръбски рок и мисля, че част от песните на Слави могат да се впишат в този стил.

23

дуле

преди 8 години

До българинаhttps://youtube/watch?v=-yzkk2ermYEте тва е етно рок. а оная частушка с тромпетки и перкусии и певачици по "неща" е чиЗ комерЗ

22

Чалга-кючек

преди 8 години

До Анонимен 37Абе момче, ясно е, че стадиона е бил пълен. Това ясно се вижда на снимките. Въпроса е, че щом този стадион се пълни само за глупости, значи нещата отиват на зле. Когато започне де се пълни за същите събития, за които се пълнят стадионите в нормалните държави, тогава и ние ще сме станали нормална държава. Чалга-народа, живее в чалга-държава и води чалга-живот. Какво толкова трудно има за разбиране?

21

онз

преди 8 години

До Българинтака става, но разположението на г и к на клавиатурата изключва неволна грешка, така че най вероятно ти диктуват отговорите. ако е така , купи една бирчка на автора за добрия вкус.

20

Българин

преди 8 години

до онзда Бело дугме или на български бяло копче. Аз лично съм гледал на живо техен концерт още по времето, когато Горан Брегович беше част от него. А голяма част от техните песни са етно рок.

19

Апокалипсис

преди 8 години

К'ви са по дяволите тия черепи по тоз човечец, та нали чалга е излязъл да пее ???

18

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо намесвате Турция, Гърция и Сърбия. Горан Брегович или Таркан не знам да разчитат на силиконови гърди, за да си продават песните. Като рокаджия не съм фен на нито един тип типично балканска музика, но това нашето си го има само тук, не обиждайте съседите ни...

17

Shark

преди 8 години

До 21 Тъпака си ти, защото ако беше малко по-умен щеше да разсъдиш, че факта че Металика иAC/DС не могат да съберат публика, колкото на Слави означава колко дълбоко, необратимо и трагично е опростачването на нацията. И твоето включително!! Щом хората предпочитат да си дават парите за един селски чалгар, пред легенди като Металика и AC/DC, значи простотията е повсеместна.

16

Бреган Горевич

преди 8 години

До "българина"ако ти не можеш да направиш разликата между "оркестъра за сватби и погребения" и комерсиалната му копирка, имам лоши новини за теб.