10

ееддьса

преди 8 години

ВРЪЩАЙТЕ МАНТИТЕ !!!

9

Анонимен

преди 8 години

А пък е нашето училище, даскала изкарваше на дъската момичето с най-късата пола и я караше да пише план на урока, като започва от високо горе и стига до ниско долу по дъската. После и пишеше 6 и ходеше да 'олаби' в клозета.Сега му отнемат единствената радост от преподавателската дейност на човека...

8

zdr

преди 8 години

Колкото по-дълбоко деколте,толкова по-труден тест!Иначе няма оправяне....

7

Предлагам

преди 8 години

Мисля си, че ще е по-разумно и много по-справедливо, ако осигуряваме безплатни униформи на учещите деца и тийнейджъри от 1-и до 12-и клас.Това ще е много по-полезно за обществото ни, вместо да наливаме още и още социални помощи, надбавки и какви ли не още бонуси на онзи етнос, дето не го е грижа дали децата му ще са грамотни, стига да се оженят още на 13-14 г. и да започнат да правят свои деца, та във фамилията да влизат още пари, за които не е нужно да са работили!

6

Пораснала

преди 8 години

Навремето мразех гимназиалната си униформа.Сега разбирам защо е била необходима. Но трябваше да стана зряла жена, за да проумея някои неща.Изходът е да се въведат униформи, но на достъпни цени, съобразени все пак с актуалното облекло и с възрастта на децата. Разумно е всяко училище да има своя униформа - не е чак толкова трудно това да се постигне, разликата между униформите на повечето училища може да се сведе до някакъв дребен детайл.

5

Анонимен

преди 8 години

Правилно

4

Анонимен

преди 8 години

Нвремето в техникума сядах на първия чин в часовете по електротехниката. Но не от любов към предмета, а към деколтето и късата пола на младата даскалица, която беше за първа година преподавател.

3

Анонимен

преди 8 години

В училище трябва да цари известна анархия, но е добре да има и някои елементарни правила. На циците не им е мястото там дето се вика. Иначе пък това за цвят дрехи и т.н. е прекалено.

2

Анонимен

преди 8 години

На тази възраст половината момичета нямат какво да покажат, като гърди и носят сутиени с дунапрени и само няколко имат развити хубави истински гърди.

1

Анонимен

преди 8 години

Скоро, твърде скоро фереджета ще сложите а и обрязване ще има. Гласувайте за тиквун феса!