35

Анонимен

преди 9 години

ПРИБИРАЙТЕ САМО ЖЕНИТЕ И МАЛКИТЕ ДЕЦА КАЧВАЙТЕ И ГИ НА ВЛАКА ЗА ГЕРМАНИЯ. БАБА ВИ МЕРКЕЛ ГИ ЧАКА НА ГАРАТА В БЕРЛИН ДА СИ ПРАВИ СЕЛФИ С ТЯХ. А МЪЖЕТЕ ГИ ВРЪЩАЙТЕ ДА ГРАБВАТ АВТОМТИТЕ И ДА СИ ОСВОБОДЯТ ДЪРЖАВАТА ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ.

34

Анонимен

преди 9 години

Пропагандата със снимки на деца не върви вече!

33

Анонимен

преди 9 години

Дигай се народе на границата! Тая *** да не стъпва в България!!

32

Анонимен

преди 9 години

Колко примитивна и пропагандна статия. Изкарали жени и деца за пред камерите и си въобразяват, че ще се юрнем на границата да посрещнем имигрантите с отворени обятия. Останалите 2000 имигранти явно ще уплашат и баба Яга, щом ги крият от обективите на камерите. Няма да ви мине номера.

31

Добре дошли!

преди 9 години

Добре дошли в България, драги бежанци! В Слънчев Бряг има 600 000 легла, 250 000 от тях незаети. Там можете да отседнете и да си починете от перипетиите по пътя!

30

Анонимен

преди 9 години

Днес тия в Хърватия изпотрошили хотела в Загреб, в който били настанени, в знак на протест, че не ги пускат да продължат. Изхвърляли мебелите през прозорците. И това ако не е наглост, не знам какво. Идва ти на гости и ти троши къщата, това се случва в Европа в момента. На Меркел бой й е малко!!

29

Анонимен

преди 9 години

Квотният принцип е просто начин да ни натъпчат с мюсюлмани и да ги приемаме непрекъснато. Срещу обществото работят всички средства за пропаганда и манипулиране. Такава глупост и безумие спряма собствената си съдба, като показното доброволно самоубийство на Европа в момента историята НЕ ПОЗНАВА. БРЮКСЕЛ НА СЪД!!!

28

патриот

преди 9 години

До ужасбрей какви грижовни родители бе! Като тези на снимката...

27

непукист

преди 9 години

Промиването на мозъци не спира с тези снимки се опитват да събудят съчувствие .Мисля си услужливите журналисти защо не поместят снимки на подивелите орди от млади и здрави мъже които хвърлят камъни и всичко което им попадне в ръцете по унгарските граничари или това им е забранено.

26

Анонимен

преди 9 години

Пък много подбрани- само млади мъже и жени, стари бежанци няма ли? В Туурция война няма , от какво бягат?

25

Анонимен

преди 9 години

Те са там, в Одрин, чакат с надежда... да се доберат до социални помощи в Германия, Финландия и Англия за да живеят с тях цял живот.

24

патриот

преди 9 години

До тозНе ми пука, говоря истината !

23

патриот

преди 9 години

До всички които им трият коментарите-Използвай- hide. me VPN.От време на време дисконектвай и конектвай наново!

22

тоз

преди 9 години

До патриотпатриоте, доставчика ти логва абсолютно всеки трафик по мрежата така че тва че си се скрил го знаете ти, радио ереван и група севернокорейски ядрени учени

21

онз

преди 9 години

колко от тия сирийци са сирийци?

20

до 21

преди 9 години

Не само ги трият ами не може и да коментираш от този компютър за 24 часа!

19

Анонимен

преди 9 години

Интересно запада какво чака? Арабите да се сетят че са нежелани и да спрат да идват ли? Умрела работа! Да не говорим, че африканците също са мераклии на богатата част на Европа.

18

Кукувица

преди 9 години

От какво им е застрашен живота? Така и не разбрах. Май искат на Харц 4 у Немско. Що пък не? Фамилия с 5 деца взима чисто 1500 еуро. Наем и топло се плаща. Къде е проблема?Шапка на тояга! За толкова мангизи и аз бих пуснал децата си с плакати на главите.Ама.....май немците са взели да захитряват. Има проектозакон вече за намаляване. Да видим....Я напишете, вие работещите българи- взимате ли чисто 3000 лева с платени наем и топло? Само за храна? Я и българите да стават сирйци!

17

Даниел

преди 9 години

по заглавието: "Те са там, в Одрин, чакат с надежда. Вижте ги!"..... неща и да ги видя !!! Единствено искам да си гледам страната с моя народ , нищо и никой друг не искам да гледам в моята родина...

16

Анонимен

преди 9 години

Аве, тая Сирия не се ли свърши откъм население вече?