9

ние българите на

преди 8 години

това му казваме "на гол г** чифте пищови" хахаха.

8

Новината

преди 8 години

Относно ученията около Тартус и Латакия: частната разузнавателно-аналитичната компания Стратфор публикува данни, че руски военен персонал осъществява работи по разширяването и укрепването на ВПП край Латакия за приемане на тежка транспортна авиация. Разположени са и подразделения на две бригади на руската морска пехота.

7

vesko02

преди 8 години

Тия пък все не са се научили,

6

Индъстриъл Милитъри

преди 8 години

Чуха че ще припалваме нашите МиГ-21 и реагираха.Пхаххахаха

5

гербист-столичан

преди 8 години

Да вземе Бойко да спретне ответни учения у нашенско, с 170 самолета, 20 бойни кораба и над 7000 единици тежко въоръжение, както го правят рашите, а?Правилно каза вчера на сбирката за кандидатите ни за кметове, че малко му е оставало да смъкне руския самолет и да ги натири да си ходят.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля че руснаците много ги е страх от нашата пневматична прашка за сваляне на самолети с хуманитарна помощ.Затова ще ни заобикалят вече отдалече.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонименe na tova trqbva da se kefime li.ako ni bombandirat pak im se radvame.kolkoto I da se mu4i da pokazva muskuli Putin a vzel-dal ve4e.proruski predateli!

2

Анонимен

преди 8 години

Добрутро! Тези учения започнаха точно преди седмица, за което своевременно ви известих.

1

Анонимен

преди 8 години

Бойко не се плаши от такива учения. А Плевнелиев направо като им скръцне със зъби, и руснаците забравят за всякакви учения.