66

Анонимен

преди 8 години

До анонимен от 89Трябва да е бая здраво дърво

65

Анонимен

преди 8 години

Ако това е вярно, е очевидно че унгарските политици са се паникьосали и са изгубили всякаква връзка със здравия разум. Ако приемат дори част от тези "закони", това означава Унгария да се превърне в нещо като европейската Северна Корея - изолация, санкции, криза, проблеми, нон стоп избори и т.н.

64

Анонимен

преди 8 години

Тези намерения, ако са истина, са си чист фашизъм/комунизъм в действие.

63

Анонимен

преди 8 години

Още малко и ще стигнат до идеята да отворят историческите хроники и да изучат т.нар. окончателно решение.

62

Кукувица

преди 8 години

Това не са бежанци, това са ЗАВОЕВАТЕЛИ!

61

Мк

преди 8 години

Единствения адекветен политик към момента. Когато има желание има и начин...

60

Стамат

преди 8 години

ЕС се разпада...

59

Хайде, време беше!!!

преди 8 години

В чужд сайт четем, че ЕС е приел да извърш военни действия срещу корабите на трафикантите в Средиземноморието. Съдовете на военноморските сили на ЕС NAVFOR Med придобиват правото да спрат, да наблюдават, да пренасочват и, ако е необходимо - да унищожават лодките на трафикантите.

58

Анонимен

преди 8 години

Българите сме като миньоните. Търсим си зъл господар и го намираме в лицето на Орбан. Как да не му се кефи човек - смел, категоричен, силен. Да имаше начин да си го внесем за министър-председател. Ще оправи страната ни за 5 години и под това имам предвид целия соц хаос +25 години псевдодемокрация. Ех, мечти...

57

референдум

преди 8 години

Аз съм за това да организираме референдум и да се слеем със унгария и да станем Българоунгария със президент или цар Орбан.Само такъв човек може да спаси европа и най вече България.

56

Анонимен

преди 8 години

До ммЩо, на остров Кос като скандираха "Джихад-джихад" някоя тв показа ли го?Greece: Chaos in Kos as attempts to relocate migrants hits rocksНа остров Лесбос бусчето, което им закара храната остана даже без врати, някоя тв показа ли го?metanastes epeisodia sisitio 2Пак на остров Лесбос като изкъртиха железните огради и се биха с винкелите, някоя тв показа ли го?

55

Анонимен

преди 8 години

До патриотСега е време не само армията ами и доброволци да отидат и да пазаят нашата граница!.........Абсолютно вярно, запасняци колкото щеш, безработни също. Вместо да мъчат редовите полицаи, да намерят някаква форма, по линия на гражданска защита, армия , МВР или нещо подобно. Ако има желание ще намерят начин. След това смело да ни представят сметката за тези разходи, гаранция, че народа ще ги одобри на 100%, не да ми правят велоалеи и стадиони в села с по 100 души!

54

Анонимен

преди 8 години

На балканите сме им сърбали попарата на мюсюлманите. Баба Меркел да прочете ''под игото'' на Иван Вазов. Пос краката на арабите тече петрол, а те са все така неграмотни селяни живеещи в 7 век.

53

Анонимен

преди 8 години

Кво европейско законодателство, кви 5 лева? Явно е дошло времето всеки да се спасява поединични и държавници, мислещи за страната си го правят, а не стоят в поза на послушни пудели.

52

Анонимен

преди 8 години

Призовавам всички българи да се запишат на курсове по самоотбрана и да се снабдят с оръжие. Скоро върнати в Сърбия, ордите ще минават през нас с опити за Румъния. Румъния няма да ги пуска. Ще стоят в България, чакайки и вероятно оставайки, а нашите продажни политици както винаги ще ги регистрират с цел повече пари за издръжката да окрадат.

51

Анонимен

преди 8 години

Правилно. тези 4 милиона бежанци ако тръгнат със сопите срещу ИД които са 200 хиляди ще ги пребият. но не искат защото така им е по добре на хубава немска бира и кремвиши безплатно.

50

МРАВКА

преди 8 години

САМО ВЪЗХИЩЕНИЕ И ЗАВИСТ БУДИ УНГАРИЯ.ТОВА СЕ КАЗВА ПРАВИТЕЛСТВО И СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА.НЯКОИ ТЪПАН ДА КАЖЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА?

49

Анонимен

преди 8 години

Възхищавам се на унгарците и на Орбан в частност. Ето това е политик, на когото му пука за държава, род и родина. Нашите политици може да вземат пример от него, а не да продават България за жълти стотинки. Знаем, че ще приемете да станем държава-бежански лагер, както Меркел и Саркози вече си правят сметките за нас и Македония.

48

Анонимен

преди 8 години

Това е изкуствена криза.Само да искат политиците могат да я решат за 2 седмици.Плащат на най бедната държава в света Конго Киншаса например 20 милиона евро да им осигури гражданство и закрила.После ги праща там.

47

Анонимен

преди 8 години

Браво Орбан!Това е политик на място и така трябва да постъпват и останалите членове на Евросъюза.