28

Анонимен

преди 8 години

Европа е крехка и заплахи дебнат отвсякъде. Ето една съвсем вероятна възможност. Бежанската вълна и стопанското преселение да докарат на власт крайнодесни партии в няколко европейски страни. Това стига. Край с европейската мечта. За огромна радост на Путин.

27

българина

преди 8 години

а, що така бе? да излизаме от ЕС веднага. който се спазари пръв с БРИКС той печели, останалите ще държат шлифера след време както ние този на ЕС сега, последните губят, първите печелят

26

ту

преди 8 години

както казват всяка поговорка;истина;чукни самара да се сети магарето.кой *** по самара/америка или русия/,а магарето е ЕВРОПА.нека идват поне ние в българия ще сме добре по 2-3 000 евра на човек ОК....

25

ДОЛУ МЕРКЕЛ!

преди 8 години

МЕРКЕЛ --ПРОДАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!НЕ ИСКАМЕ ДА РЕШАВАМЕ --АРАБСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БОГААТИТЕ И РАЗГЛЕЗЕНИ АРАБСКИ ШЕЙХОВЕ И ФАМИЛИИ!!ЕВРОПА Е ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!АРАБИЯ ---ЗА АРАБИТЕ!АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ ИМАТ ПАРИ ДА ИЗКУПЯТ ОЩЕ 3-Сирии...ЗАЩО НЕ СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ С БЕЖАНЦИТЕ!??????НИЕ ОТ ЕС---НЯМА ДА ИМ РЕШАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ!!!!!!!!!!!ДОЛУ -КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ НА ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Философ

преди 8 години

Започвам да си мисля разни неща за ролята на жените в управлението.

23

Анонимен

преди 8 години

Нещо като че ли шенген си заминава?

22

Анонимен

преди 8 години

Е сега ще стане мазало на границите!

21

Анонимен

преди 8 години

За наивността

20

Анонимен

преди 8 години

Фрау, извинете се с Юнкер за най остра си! Дължите го на хората ,които Ви вярваха!

19

без граници-хак ви е

преди 8 години

късно е либе за китка . тези държави никога не са били под турско робство.те не познават манталитета на мюсюлманина -тези нито приемат нито предават.ще лежат по цял ден и ще правят деца, нали има кой да ги храни. как изобщо немеца си представя че ще ги интегрира, когато жените им не са работили никога. може много да се говори по въпроса, сега само ще гледам кога в немско ще пропищят. ще си парят *** с керемида ама ще е късно

18

Гейо

преди 8 години

Ха така на патката главата! Аман от тия комсомолци дето ни управляват. Нищо не става от тях.Да пиеме по едно и да гледаме сеира дето ни предстои. Без армия, на гол баджак чифте:-)

17

Анонимен

преди 8 години

Днеска кюрди от ПКК са се сбили с германски полицаи в Германия, има 50 арестувани,на ви кюрди, на ви ПКК

16

Анонимен

преди 8 години

Сега ще подберат по-белите и що-годе грамотни, а другото ще го пробутат на послушните държави чрез задължителните квоти.

15

Айде стига лигавщини

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ГЕРМАНСКАТА НАЦИЯ И ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ НА КРАКА И ДА УДАРЯТ ПО МАСАТА !СТИГА С ТАЯ ---КРИВОРАЗБРАНА "ДЕМОКРАЦИЯ" и СЛОБОДИЯ....!ЕВРОПА Е ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!АРАБИЯ-----ЗА АРАБИТЕ!ИМАТ ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА --ЗА ДА СИ ИЗДЪРЖАТ БЕЖАНЦИТЕ!!!МАЛКО ЛИ НИ СТРИЖАТ С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ???!!!!СЕГА И БЕЗДОМНИЦИТЕ ЛИ ДА ИМ ИЗДЪРЖАМЕ??!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Германия сама си го направи, подкрепя кюрдите от ПКК и сега всички кюрди бягат към Германия,Кюрдите ше си направят Кюрдистан в Германия, Ха-ха-ха-ха-хааааааааааааа

13

АЙДЕ СТИГА ЛИГАВЩИНИ

преди 8 години

ЕВРОПА ----ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!!!АРАБИЯ ---ЗА АРАБЕСКИТЕ!!!Имата пари и ПЕТРОДОЛАРИ --да издържат още 3-Сирии....КВО СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ***?

12

ценител на метъла

преди 8 години

Има една песнична на Rammstein: Das ist mein Landгорещо препоръчват на еврогейовете и толерастите да я послушат и като слушат мелодийката, да си мислят какъв дух е на път да излезе от бутилката. Напевът хич не е мекокиткен и толерастки.

11

Анонимен

преди 8 години

Тая дърта комсомолска деятелка ---баба Меркел---рано или късно ще изхвърчи от властта , като тапа от шампанско!?!!ИСТИНСКИТЕ НЕМЦИ --НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯТ ДА БЪДАТ УНИЖАВАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ РАЗНИ НАМЛЯЦИ И ***!КЪДЕ Е --ПРОСЛОВУТОТО "АРАБСКО ЕДИНСТВО"????!!!!!!!!!!!!!КАКВО СЕ СПОТАЙВАТ, КАТО ПЛЪХОВЕ , РАЗНИ НАБУДРЕНИ И НАЛИВОСАНИ АРАБСКИ ИМПЕРСКИ ***????ТОЗИ ПРОБЛЕМ ---Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.....ЧИСТО АРАБСКИ!КВО СЕ СТИСКАТ ---КАТО "девственици в бели чаршафи"??!!!!

10

11

преди 8 години

Поради недостиг на финансови средства Световната програма на ООН по прехраната беше принудена да прекъсне доставките на продоволствие за лагерите.-------------------А така-а-а! Ето как станала работата! И КОЙ стои начело на тази програма? Глухоням ли е да каже или и на него така са му наредили Началниците от ФАЩ?

9

Анонимен

преди 8 години

Късно е, късно е! То, който трябваше да влезе, влезе! Мисля, че даже самата ИД не е очаквала такъв светкавичен успех. Ама толерантните са лесна плячка.