60

Анонимен

преди 8 години

Относно образованието на емигрантите - 6% са с средно и висше,останалите с основно или по-ниско.Та какво ще работят?

59

FR

преди 8 години

До Блокиран в ДневникОпитните хирурзи, ИТ специалисти и инженери отдавна са в западните и скандинавски страни по законовия ред - на КПП-то се обявяват за бежанци, правят им се щателни провери и интервюта, накрая им се дава статут и още в първия месец вече работят по специалностите си. Има много репортажи по случая. Тия чобани от снимките, които минават поляните без документи, са без елементарно образование, но за сметка на това нагли и агресивни. Идват само, за да им се даде, иначе нож вадят.

58

Анонимен

преди 8 години

Значи за мен няма работа и доходи в собствената ми страна, а за пришълците ще има?Да ви кен.зам на ЕС!

57

Анонимен

преди 8 години

България и страните като нея имаха много повече свобода в рамките на социалистическия блок, за разлика от това което наблюдаваме сега в ЕС. Меркел, Оланд и онова недоразумение Юнкер решават какво ще се случва в Европа и всички трябва да изпълняват. България страна в икономически съюз ли е? Или е територия без суверинитет и национална свобода в рамките на Европа, която трябва да се подчинява на някакви ГОСПОДАРИ???

56

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аз разбирам поне и ние да бехме лапнали некой кладенец на Либия като Франция и Италия.Тогава е коректно да вземем бежанци.А сега - нито кладенец сме лапнали, нито се спасяваме от бежанци.Тоя ЕС нещо започва да не ме кефи.

55

Aeon

преди 8 години

Дори Маймун като чуе, че ще се среща с израелски политици, му омекват капачките на коленете, защото много добре знае кой плаща масрафите на ДП и кандидат-президентските кампании.

54

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Много добре,търсим опитни хирурзи на 600лв заплата

53

Абдула Абдула

преди 8 години

До JjА така, аркадаш, хубаво му го каза на тоз ксенофоб дето говори на езика наомразата.

52

Aeon

преди 8 години

Никой не може да каже на Израел какво трябва да прави. Единствено САЩ и то само като препоръки и с много молби на колене.

51

Анонимен

преди 8 години

СССР по-добрият съюз.

50

Jj

преди 8 години

До 74 АнонименТочно с тях ще ни сравнявам, защото измежду тези хора също има интелигентни хора, които също като много от нас са учили и са имали добра работа. Нима искаш да ми кажеш, че всички строители и чистачки в Лондон са с IQ от над 130? Хайде стига глупости. Става дума за хора тук. И ако си отвориш малко съзнанието (което май-май е непосилна работа), ще осъзнаеш, че това кой от коя държава е не определя стойността му като човек. Ужас... ужас, ужас!

49

Aeon

преди 8 години

Преди имаше бежанци към съседните им държави. Сега бежанците са насочени към Европа. ИД са брутални изверги, които изнасилват, избиват и грабят наред! Неща, които не са вършени и при най-злите диктаторски режими преди това.

48

Закари

преди 8 години

Цивилизованите хора в Европа приемат бежанците, а незивилизованите ги отхвърлят.

47

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 76Русия да спасява Европа? След това защо живеели руснаците не знам си как и т.н.? Дано руснаците не харчат пари за европейските глупости...

46

Анонимен

преди 8 години

Еврейте ни го връщат тъпкано за втората световна, не че някога са ни обичали, но сега докато не ни обезличът и превърнат Европа в африкано-арабски континент няма да спрът!За мен докато светът си купува напечатаните от ФЕТ долари,ще става все по зле.А на всичко отгоре ни следят в нета какво пишем и сондират общественото мнение във всеки регион и всяка държава

45

Анонимен

преди 8 години

Който е пропуснал да гледа повторението на телевизия "Алфа": "С ЕС е свършено" !!!

44

Анонимен

преди 8 години

Бежанската вълна бе предречена от Муамар Кадафи в негово писмо от 11.5. 2011г. Прочетете го. В световната преса има все по-вече данни,че тази вълна е организирана от САЩ с цел да се разгроми Европа . Емигрантите ще работят евтино, няма да се съюзяват в профсъюзи, нямат никаква връзка с нравите, манталитета и т.н на местното население и могат да се използват зца други цели, тъй като са податливи на внушения. Инситутът Айн Ренд (The Aen Rand Institute е основен идеолог на имигрантската вълна.

43

Анонимен

преди 8 години

Гледах един клип от Австрия как местните са организирали парти за бежанци, карат скейтове, играят хора. Жалко, че не мога да го намеря. Усещането е като да отглеждаш змия в пазва. Надсловът беше нещо като "Всички хора са хора, независимо откъде са". Да ни е честита скоро ислямска империя...

42

Анонимен

преди 8 години

До 63 JjТи с тези емигранти ли ще ни сравняваш,бре????***,която знае само наизуст сири от корана!!!!Не може да чете,пише,смята-нито професии,нито професионална подготовка!!!Как ще му предоставиш работа на такъв???Ти си ***!!!!Е.....ти сравнението,което изпляска!!!Приели са ни ,защото знаем,учили сме и сме наясно,можеш и чужд език да научиш,на него да четеш и пише!!!!А,ограмоти и интегрирай един козар от Судан,Афганистан,Пакистан......!!!

41

Tina

преди 8 години

"Който с нас се е заял - добро не е видял"...С ЕС е свършено.Страните една по една ще напуснат съюза. Очевидно е, че системата трябва да се смени. Това ще стане чрез вътрешна религиозна война, която се подготвя доста добре. Турция ще се намеси също, въпреки че не в ЕС. Но ще поиска да вземе отново Балканите. Европа ще й позволи.Тогава ще се намеси Русия.Ех, демократчета... С очите си ще видим как за една нощ ще се обърнете във вярност към руснаците. Еле пък Инджев и Сашо Йорданов...