72

kriza?-ne :) pari

преди 8 години

politicite praviat kakvoto im kajat industrialcite - bilionerite s golemite capitali i pari - a te iskat da jiveiat i da pecheliat po-golemi capitali s novi i poveche pchelichki, poveche videotelefonni razgovori, poveche internet, poveche gps, poveche r i tv, poveche pharma, poveche pc, poveche ***, poveche samoleti, poveche korabi, poveche vlakove, poveche ferma, poveche banki, poveche magazini, poveche hoteli, poveche restoranti, poveche muzika, poveche roads... tuk formula 1, tam formula 1;)

71

Анонимен

преди 8 години

На Меркел да и се носят всичките тези от камионите ковчези, извадените от моретата, да види глупавото поощтряване на нелегалното минаване на граници до какво води. Да види телата и да се замисли, защо тези хора си отиват, защо си жертват децата за да се доберат до Германия! Обещава им се "светло бъдеще" , но дали е наистина така икакво всъщност става в ЕС. Не е ли време да свършат нещо в парламента на ЕС и да се направи реална строга стратегия , а не толерастия която граничи със слабоумие

70

Анонимен

преди 8 години

Какво ще правят т.н. емигранти в Германия и Австрия? Ще очакват държавата да ги храни и осигурява медицински. Малко са с образование а и то трябва да се съобрази със законите им. А езика? Колко знаят немски? Ако има и 50 поне пак ще е добре. И стават милион. Започват да цвъкат деца. Родени там ще са немски и австрийски граждани. Неминуемо с манталитета и ниската си култура ще влязат в разрез с местните които са създали ред и чистота. След емигрантите чистота няма! Започват конфликтите и така до

69

до 115

преди 8 години

Приемат глупости. Направо са шашардосани. Някой са притеснени да не им ги сложат по къщите като дойде зимата. Нещата не са розови въобще. Според мен политическата класа бърка великодошие с малодушие.. Проблемът е че в Германия не може да се коментира, не може да се протестира или си веднага наци и т.н... Така нещата се нагнетяват още повече, защото ако се отприщи няма да има назад

68

Анонимен

преди 8 години

Сериозно започвам да с чудя тая женица с акъла си ли е още? Вместо да предприемат промени в законите, с които да ограничат това нашествие, тя взела да ги окуражава да идват, бюджет имало... Боже пази Европа и нас покрай нея! Щото стане ли там патакламата, и ние ще намажем ...

67

некатолик

преди 8 години

Меркел явно слугува някому? Щом с лека ръка ще пусне 800 000 за 4 месеца. Че ако се отпуши догодина могат да тръгнат пеша 10-20 милиона? Кво правим тогава. Айде, че Германия са я отписали не значи че трябна и ние периферията да влизаме преждевремевно в гроба :(Още повече че съседните богати арабски страни имат и територия и стотици милиарди в излишък да нахранат хората от своята вяра. Или всичко е просто за да бъде енищожена Европа и християните, КОИТО Н Е СА КАТОЛИЦИ?

66

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Ми как нема да се справи!? 800 000 нови полу роби, който с дива радост че работат за 1еврочас(що па не и за по малко) и райхо че процъфтева,милионерит че се превръщат у милиардери! А бившите източногерманци, дето са толкова гяволи и искат да работят срещу нормално заплащане -ЧЕ им спреме и помощите, ферщензи геносен мерхел!?

65

Анонимен

преди 8 години

Гледам тези бежанци каква свинщина оставят след себе си. Как да ги уважавам за това? Те ще освинят всяка държава за рекордно кратко време. А после?

64

Анонимен

преди 8 години

След тази реч Меркел ще преименува Християндемократическия съюз на Мюсюлмандемократически.

63

Анонимен

преди 8 години

Германистан ще продължи да се ислямизира, заяви емира на Германистан - Ангела ал Доротея ибн Меркел.

62

Кукувица

преди 8 години

Според допитване на N-TV 94% от германците не искат бежанците. Скоро Меркел ще остане едиствената, която ги иска. Аз предлагам да си ги вземе в частната квартира.Бе...те Понеделнишките демонстрации махнаха Хонекер, че една Меркел ли няма да махнат?

61

Анонимен

преди 8 години

Те гледат на нея като на мама, тя на тях като потребители, всички са щастливи.

60

Анонимен

преди 8 години

Меркел е топ *** на ЕС. След време немски ще чува само по историческия канал по телевизията.

59

Анонимен

преди 8 години

Тръгнали да решават последствията, а не причината. Да се обажда Меркел на Путин и после да звънат на Асад и да го снабдяват с каквото има нужда , да ги приключва тези бунтовници и ИДИЛ-овци и да си се връщат хората по домовете. Колкото и лош да е Асад от войната по-лошо няма. Иначе турските и американцките мераци ще ни съсипят и демографски и икономически и политически. ЕС е пред разпад ако Меркел продължи да слугува на САЩ

58

Berlin

преди 8 години

Германия е номер едно! А аз съм доста заможен германски гражданин!Бсеки по-богат от мене да гласува с плюс, а всеки бедняк - с минус.

57

еврогей

преди 8 години

Милозливи баби не трябва да стоят начело на един континент на прага на третата световна война. Работата е сериозна!

56

Анонимен

преди 8 години

Източна Германия се беше запазила значително етнически чиста и сега баш там им ги карат. Докато Пегида не стане брутално движение, политиците няма да спрат тази подигравка с редовия германец.

55

Анонимен

преди 8 години

Германия се докара до *** - последен невобратим..Сега бежанци и подобни маракобеси взеха власта... Исляма от много се насажда на коренните жители на Германия и той победи.. В западна Германя се структурират ислямски анклави от които коренните жители бягат но вече няма да има къде да идат..

54

селчо

преди 8 години

И Македония преди време ги натиснаха да приеме албанските бежанци, тия същите , сега им взимат държавата

53

льольо

преди 8 години

ХАРП бе хора.Всички зашеметени