39

До 47 Az

преди 8 години

Бъркаш - номера на слеяните започва с СО, което шеговито се превежда като - София след Околовръстното. И без шега - най-опасните шофьори в София са тези с номера от провинцията. Това СО, или тези от Враца, Варна и доста други са нещо страшно.

38

Анонимен

преди 8 години

Това щеше да е новина, ако се беше случило в някоя цивилизована държава.

37

Гражданин

преди 8 години

До АнонименСофия си беше клоака много преди да се напълни с хора. От град който преди 100 години е бил прашно шопско село какво да очаквате. Сега обаче бившите собственици на кърища са кореняк столичани, нищо че бабите и дядовците им са копали доматиту.

36

Анонимен

преди 8 години

И София и България са една пародия на столица и държава.Мястото на тази така наречена ВЕЛОАЛЕЯ просто не е там.Само че Фандъкова вече е "усвоила" милионите и й дреме на миризливата ***.

35

Az

преди 8 години

До АнонименПървите букви на номера са за селянин.

34

Анонимен

преди 8 години

Нормално - София вече не е това, което беше.През последните десетина години се напълни със ***.Нещо като бежанската вълна от Сирия в Европа.Всичките селяни дойдоха в София. Какво да очакваш.НИЩО.Дори голяма част от приятелите ми, емигрираха - напуснаха София заради клоаката, в която я превърна селяндурското нашествие.И по-зле ще става. Селяните мразят софиянци и ще се опитат да съсипят София с всички средства.Нагледен пример как се прави това дава една видна *** от Самоков.

33

Разбирачев

преди 8 години

Тук друг е проблемът с тази велосипедна алея - мястото й не е на тротоара, където е пълно с майки с деца и с детски колички. Разбира се там не е място и за паркиране. Тази алея и още една перпендикулярна на тази, са достъпа до единственото място в Младост 3, където може да се извеждат малки деца. Младост 3 има примерно стотина големи блока, обикновено с 6 входа или повече, т.е. тук живеят поне 15-20 хиляди човека.

32

kukoto

преди 8 години

Пред вид бума на велосипедисти имам принципен въпрос-Трябва ли да се движат велосипедисти по тротоарите и пешеходни зони като напр.улица Витошка?

31

ауслендър

преди 8 години

Вижте сега, няма какво да чакате полицията да свърши работа, явно че тя я няма... Взимайте се в ръце и сами свършете работата, кой с каквото може и както може! Толкова ли няма как да се изпотроши набързо... :)

30

Митю далаверата

преди 8 години

екстра е спрела вектрата много хубава кола и като и се тури газовичка и става са кушии на село

29

Ежко- Бежко

преди 8 години

"... и нямало как да ме екскортират до дома."Тоя сериозно ли?!?!? Нямам думи, колко трябва да е изкукал този лигльо, щом заради най-обикновен уличен спор вика полиция, за да ГО ЕСКОРТИРА ДО ДОМА МУ.

28

Анонимен

преди 8 години

А МВР и КАТ пак спят.За какво са ни след като не работят? Да ги закриват и ще спестят няколко милиарда.

27

Диана

преди 8 години

г-н Бешков, с тази снимка и вие за свидетел може да му докарате глоба за неправилно паркиране.Но трябва да подадете писмено оплакване/жалба в КАТ или в общината на територията, на която е нарушението.Има една подробност за снимката обаче - май шофьора е вътре,вратата е отворени и той говори с някого-може да се извърти,че не е паркирал, а временно е спрял /дори и за да упъти вас/,тогава няма да му направят нищо. Трябва недвусмислено да се вижда, че колата е паркирана на забранено място и номера!

26

Гражданин без права

преди 8 години

prntscr/8cgpx9 явно лелките на телефон 166 са също толко правно грамотни колкото и колегите им от КАТ....

25

онбашията

преди 8 години

До ninaножче не всеки носи, но ключове всеки има, дереш боята

24

Анонимен

преди 8 години

В Германия велосипедистите направо сритват ламарините на такива и се счита, че са в правото си

23

Анонимен

преди 8 години

До :)а ти за кого предлагаш да гласуваме, че да се оправят нещата ?

22

nina

преди 8 години

ами така както е паркирал,изчакваш го кротко да заключи колата,с джобното ножче 4 гуми и готово..няколко пъти като му се случи,ще се научи.

21

За индексиране

преди 8 години

СА 3469 СН

20

Анонимен

преди 8 години

До Баровец с БМВкъв баровец си ти бе? таралясникът ти е сигурно на 20 години. ***!