49

Анонимен

преди 8 години

Аз съм на море в Гърция и тази вечер докато вечерях в едно ресторантче бях си пуснал смехорията да гледам на телефона.Идва сервитьорът и вика:"аз този мач съм го играл равен на полувремето и победа за България краен резултат". Изгледах го странно и му казах, че е ненормален човек. А той пита защо? Е, поне се е убедил, че разбирам от футбол...Оставка на всички!

48

бай Петко

преди 8 години

Ако бяха беройците по-добре щеше да е ...!

47

Анонимен

преди 8 години

Да се чуди човек ,как сме стигнали до ...квалификации !!Браво,бе !!

46

Спомени от миналото!

преди 8 години

Де го сега ония ***-тв коментатора от 1994 година за да вика-"Този невероятен,този изключителен Боби Михайлов"!!!Ха ха ха!!!Тогава го съпътстваше нечовешки късмет Перукан и мексиканците го "направиха "вратар бре!После шведите го разобличиха!Има справедливост и има ВЪЗМЕЗДИЕ бре!!!

45

RedNeck

преди 8 години

Абе вижте ни усраните *** тръгнали сме футбола да нишим! Вселенски *** - премиер, Пръмова - вице...Лукарски - ни обяснява за въртящия момент на мъркуча...Купища административни ***...деградирали и озверели!Нещата стават трагични!Но не е най лошото това ,а че хората от озлобление и омраза вече са преминали на фаза БЕЗРАЗЛИЧИЕ!!! Това целяха и направиха с Българския НАРОД! Послушни безразлични и бездушни ОВЦЕ!!!

44

смях

преди 8 години

добре, че не ги гледах. Палячовци! по добре парите инвестирани в БФС да се дадът за друг спорт било то олимпиади по различни предмети за деца, щанги, гимнастики някви, бокс, бягане, Волейбол, баскетбол! Такива *** като този отбор само ни излагат а останалите *** от А Б и В група без да коментирам селските след тях изобщо не трябва да съществуват!

43

До 65

преди 8 години

Има - Россиа, там премиера им се казва путва,вписва се в правилника.

42

Спомени от бъдещето!

преди 8 години

Имайте малко търпение бре!Остават още само 15 години-до 2030 година!До тогава националите няма да се класират за предстоящите до тогава три европейски и четири световни първенства!А след 2030 г самата България няма да съществува вече!!!

41

Анонимен

преди 8 години

Как искате от семейство което не ражда да има деца ?Бербатов го посрешха 10 000в Гърция а тук 3 000 скандираха оставка,ама те тези от БФС не са виновни да знаете,създали са всички условия.Започнах да съжалям футболистите и проумях ,че нямат винате толков си могат а крадците и некадърниците се крият зад тях.Някой разбра ли каква е контузита на Ники Михайлов ?Щот според мен симулира такава

40

Димитър Пенев

преди 8 години

Добра загуба.

39

ПОПЕТО СЪМ

преди 8 години

цунете ми краката е смешковци

38

ЗАКРИВАЙ

преди 8 години

Стига с тия мъки!!!! Насочваме сили към турнирите Ариана, Каменица, Данониада и т.н.Губим времето и на останалите държавни тимове като ги разхождаме за глупости. Разпускай А отбора

37

напред към пета урна

преди 8 години

До Гюро ПанагюрскиКато панагюрец не можеш да не се гордееш, че само там се прави готин зелник. Та в тази връзка се сетих и за пословицата за лудия и зелника. Будялите сме ние, а на тези футболисти и една зелева чорба да се даде е много. Отделно, те се и без нея се продрискват на всеки важен мач

36

Анонимен

преди 8 години

Не се.сърдите на никой! Случайни. Неща няма! На един лиген салата и две шишета ракия всички сме големи разбирачи!! Не е от днес за утре!Чудо е, дори, че има отбор!!

35

Анонимен

преди 8 години

Тя България е трагична от 15 години насам.Не са виновни футболистите както се опитват да го искарат от БФС,на тях толкова са им възможностите и не могат да надскочат това което могат,виновни са тези от БФС защото вече 25 г нямат стратеги за развитието на футбола,нямат приоритети,не може Бойко да дава 2 000 000 лева за трибуна на Лудогорец а ЦСКА да гние във В група и школите да са затрити на всички малки градове

34

напред към пета урна

преди 8 години

До АнонименАз пък съжалявам, че светнах татко за това, че ще има мач. Можеше да си легне по-рано, а не да се ядосва :(

33

Анонимен

преди 8 години

Миланов казал, че балерините били трагични и толкова си можели! Като толкова си можете марш и оставете да играе някой, който може. Години наред ни излагате, а получавате заплати от нашите данъци, ходите на безплатни екскурзии. Как става това? Аз, ако не си върша работата ще изгърмя на момента като тапа! Защо ги търпим тези?!

32

напред към пета урна

преди 8 години

До TacticianДа бяха само футболистите и БФС.... Такива са ни и футболните вестници. На една сергия, където от трите спортни вестника се получават дневно 8-10 екземпляра, на ден се продават един, максимум два. Е, ако няма някакво дерби, де. Статиите са написани така и по начин, който е напълно идентичен с играта на "футболистите" ни. А в националната ни телевизия има и такива, които са по-зле с географията и ет един шестокласник(иде реч за оня, който бъркаше Чили с Мексико)

31

Анонимен

преди 8 години

малииии добре че забравих да го гледам..... спестих си 90 мин ядове, че те и без това са ни малко......

30

Анонимен

преди 8 години

Оставка на БФС-тия безхаберници съсипаха футбола.